Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kızlar istifa ettim ama okul ihbar süresi falan diye bir sürü sorun çıkardı onunla uğraştım,sonrada anneme gittim yazamadım.Okul çok sorun çıkardı ama hal ettik sonunda.
İyi bari hslletmişsin, sorun çıkarıp bir ay daha çalış falan deseler zor olurdu senin için.

Bu sene çok salgın var ya bizimkiler de hep hastaydı, dikkat etsem de bi şekilde kapıyorlar, ama dirençleri gelişiyor o yönden bakarsak iyi bişey

Tebrikler; öğrenmenin okumanın yaşı yok, üniversiteyi istiyorsan erteleme bence:)

Evet canim dusunuyorum fikir almak istedim burdan da :) yarin doktora gidecegim ka. Geldi benden dun bugundr devam etmedi doktor da gel bi bakalim dedi :) normal dogum yaptim canim ben

annemm nerelerdesin sen :)))

haftasonu en sevdiğim şey kahvaltı keyfi yapmak :) sende iyi gezmişsin canım tabi havayı sıcak görünce :)

kurabiyeyi yakmışsındır canım gezmenle :) afiyet olsun.

Çok iyi yapmışsın canım aldım bende okuyacağım :)

Oh maşallah prensese sağlıkla gelir inş.

Bugünde bana oldu aynısı

gerçekten çok başarılı bi kitap canım

kızlar selam;

dünkü menüm;

sabah: 2 yumurtayla yapılmış omlet, peynir, kaşar peyniri, 8 tane zeytin, kıvırcık, 1 çatal reçel,2 dilim tb ekmeği

ara: bir bardak salepin 3 te 1 i (çok tatlı geldi içemedim), mandalina

3 gibi: 1 kase tarhana çorbası

4,5 gibi: fırında sebzeli palamut, bol salata

buraya kadar çok güzel ama sonrasında teyzemler çaya çağırdı . hamur kızartmışlar, tulum peyniri, pasta falan vardı.
1 tane küçük hamur kızartması ve yarım dilim pasta yedim. reglimin yaklaşmasından dolayı canım tatlı şeyler istiyor :/ çok kötü denk geldi. yoksa haftasonunu kaçamaksız bitirecektim ne güzel.

sonra eve gelince 5 dk zıpladım :) dün internette okudum. yatmadan önce 5 dakika zıplarsak, gece vücudumuzun sallanan bölümlerinde kolajen oluşup bu bölgeleri sıkılaştırıyormuş.tabi şuanda vücudumun heryeri ağrıyor. zıplamaktan mı yoksa ateşim var vücuduma ağrı mı yapıyor bilmiyorum

Evet canim dusunuyorum fikir almak istedim burdan da :) yarin doktora gidecegim ka. Geldi benden dun bugundr devam etmedi doktor da gel bi bakalim dedi :) normal dogum yaptim canim ben
Normal doğum yaptıysan taktırırsın tabi, benim gibi tırsmazsın

Dünkü menüm
Sabah: 1 yumurta, 1 kk peynir, 5 dlm sucuk, 1 çk kaymak, 1 çk bal, 1 dlm ekmek
Ara: 1 mandalina, 1 çb süt
Öğlen: 1 kase yoğurt, 2 yaprak sarma
Ara: 1 elma
Akşam: 1 tabak ıspanak yemeği, 1 kase yoğurt, 3 kaşık et sote, 1 dlm ekmek
Ara: 1 çb muzlu süt
Su: 2,5 litre
Kahvaltı ve akşam yemeklerim fazla olduğu için öğlen yemeğini hafif geçirmeye çalıştım dengelişimdir inşallah

Çok gelmiş olsun canım.

Valla bu hafta dikkat et canım benim. Ancak toparlanıyorsun.

bugünde kahvaltımı yaptım.

tb ekmeğine kaşar peynir, marul ve maydanozla sandviç hazırladım.

Afiyet olsun bende yumurtalı peynirli domatesli kahvaltımı yaptım.

Bence menün güzel. Tek sırıtan sucukların fazla olması. Akşam yemeği bence normal.
Afiyet olsun rakibem

Ay alemsin, ben de zıplayayım bari göbüşüm sallanıp sıkılaşsın
Ateşin mi var, hastalığı atlatamadın mı hala?Meyve yemiyorsun ondan, menünde portakal, mandalina göreceğim bundan sonra
Benim de burnum çeşme gibi akıp duruyo
Menün güzel bence, kızartma kilona çok etki etmese de ödem yaptığı için bikaç gün tartıya çıkma moralin bozulmasın

Çok hırslı hissediyorum seninle rakip olmak bana çok iyi geldi. Dün akşam spor çantamı hazırladım ve gideceğim
Seninle rakip olmak benim için de çok güzel, acayip hırslıyım, menülerimi çok dikkatli yazıyorum
Ben de keşke spor yapabilsem, içerde bisikletim, Leslie cd lerim duruyo da kayınvalidemin yanında bi de spor yaparsam kadın kalpten gider, zayıflamama kafayı yaktı zaten
Dün akşam soruyo nasıl kilo verdin diye, ben de bişey yapmadım sadece hamurişi yemiyorum onun dışında herşeyi yiyorum dedim, pek inanmadı ama napıyim, zayıflama yarışmasına katıldım desem iki gün sonra kk ya üye olur valla, 58 yaşında ama gönlü hala 18-20 arası

kahvaltıdaki sucuğu öğlen ve akşamla dengelemişsin bence canım. akşam yemeğin çok gelmedi bana, ama ekmek olmayabilirdi gibi. afiyet olsun tatlım.

Çok gelmiş olsun canım.

Valla bu hafta dikkat et canım benim. Ancak toparlanıyorsun.

Afiyet olsun bende yumurtalı peynirli domatesli kahvaltımı yaptım.

valla hastalık gitmeden daha fena, farklı şekilde geldi

aynen tatlım zıpla zıpla :)
aslında meyve yemeye çalışıyorum artık ama yicem söz .

reglim yaklaştığı için tartılmıyorum zaten :) ama spor yaptığım için mi bilmem 2 gündür kendimi sıkı hissediyorum galiba tamamen psikolojik

Bundan sonra daimi rakip oluruz spor yaparkende bakarız. Böylece eşit şartlarda yarışırız

Meyveler nerede o meyveler. Tatlı tatlı sulu sulu, vitamin dolu onları ye

Spor salonundaki aletleri yaptım hemen bacaklarım toparlandı psikolojik olduğunu sanmıyorum.

Bundan sonra ezeli rakibinim kork benden
Zaten bu günlerde senle benden başka kimse kalmadı bi de masalimsii var onu rakipten saymıyom zaten

Selam Kizlar dünkü menumu yazayim
Kahvalti; 1.5 haslanmis yumurta, domates, 1kk peynir, 3 yaprak marul, 7-8 zeytin, 1 dilim ekmek, yarim simit, 8-10 tane ufak patates kizartmasi

Ara; 1ceviz, 2 badem, 2 kayisi

Aksam; 1/3 tavuk izgara, 3 dilim ekmek, 2 tane kornison tursu

Ara; sekersiz cay, yarim portakal, 1 mandalina

Su; 2 lt bulmustur

Geçmiş olsun canimm çok şükürki oönemli bisey cikmamis.
Bugun doktora gittim takamazmis bana yara vatmis icimde kanama da ya yumurta catlamis dedi yada kist dedi bide parca aldi benden 10 gun sonra sonuclar cikacak yara icinde ilac verdi

Tamam tamam bugün portakal yiyeceğim :)

Bundan sonra ezeli rakibinim kork benden
Zaten bu günlerde senle benden başka kimse kalmadı bi de masalimsii var onu rakipten saymıyom zaten

aynen herkes terketti buraları valla, biz bize kaldık. nerede bu gençlik

güzel gidiyor güzel anne :) canım patates kızartması yerine patatesleri fırına ar yağsız közle aynı tat oluyor çok daha hafifi :)

Bugun doktora gittim takamazmis bana yara vatmis icimde kanama da ya yumurta catlamis dedi yada kist dedi bide parca aldi benden 10 gun sonra sonuclar cikacak yara icinde ilac verdi

geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…