Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

masalimsii tatlim pazar sabahlari KV lerde oluyiruz kahvaltıda onun için ben hazirlamiyorum. Zaten evde de çok nadir kizartma yapıyorum. Zaten bu hafta eşime dedim bundan sonra kahvaltilari bu kadar gece birakmayalim pazar günleri ( genelde 11-11:30 tan önce toplanmiyor millet) çünkü ben çok acikiyorum ve acikinca çok yiyorum sonra çok rahatsız oluyorum. Eğer geç kalirsa ben evde yer inerim sadece cay içerim ona gore. Kesimde tamam dedi ama bu hafta ne olacak bakalim :))

bugünkü menümün gidişatı;

sabah: tb ekmeğine sandviç (kaşar peyniri, marul, maydanoz)

öğlen : ezogelin çorba, tavuk sote, yoğurt, salata (aslında yoğurdu salataya döküp yoğurtlu salata yaptım :) )

arada portakal yiyeceğim.

akşam içinde annem ıspanak yaparsın dedi ama hiç halim yok. yumurta haşlar peynirle yerim heralde.

aynen öyle yapmanız çok mantıklı tatlım :) herşey bebiş için de :)

Ara ogun
Kucuk muz
1 saat sonra
1 kare bitter ve sut ictim tarcinli
Birde birsey sormak istiyorum araninzda spiral taktiran varmi :)
Ben ama hamile kalmaktan korkmadan hemen bugün cikartiririm çok fazla ara kanama yapıyor uyusamadik
Çok geçmiş olsun
Hiç sorma valla dün teyzedeyduk oradan geldim kuzeyi anneme bıraktım alışverişe gittim esom geldi yerleştirdik geriye kuzeyi aldık anlamlar bende gorumcemler eltimde bugünde dg hazırlığı yapıyorum yarın doğum gününü yapacağım kuzeyin
Aslında ne sen sor ne ben söyleyin bugün korku ile tartiya çıktım hala ayniyim ne vermiştim ne almış
Normal doğum yaptıysan taktırırsın tabi, benim gibi tırsmazsın
ben hiç tutsak değildim çatı muayenesini bile oldum dr um çok rahat digurursun dedi ama kısmet olmadi

Nasılsınız kızlar çoğu kişi ortada yok sanırım ben ne dedim acimayacagim bakın @Kralice Elsa hira1994 @Karacamdan Kelebek judiee masalimsii dışındaki üyeler nerede acaba sadece bu kadarsak bu kadara dusururum hiç sorun değil
Özellikle öğretmenlerimiz sözde tatilde daha çok katılım olacaktı dudujan isleri bitirdin katilimi artir elfkkk izin aldı kaçtı Puffer taşınıyor _inci sen nerelerdesin

Oyy o koşuşturmacalar ne büyük yorgunluk. hazırlık , o kadar misafirin gelmesi ve onlar gittikten sonraki evin hali :) şimdiden kolay gelsin tatlım sana. dikkat et ama kilo alma canım.

Bazen hamiş olduğunu unutuyorum canım, menülerin hala çok güzel. Yumurtayı biraz daha arttırabilirsin bence, bebeği en çok yumurta besliyor

Bugun doktora gittim takamazmis bana yara vatmis icimde kanama da ya yumurta catlamis dedi yada kist dedi bide parca aldi benden 10 gun sonra sonuclar cikacak yara icinde ilac verdi
Geçmiş olsun canım ben de geçen hafta smear verdim bu hafta çıkacak sonuç; önemli bişey değildir merak etme, doğumdan sonra yıllık alıyorlar zaten.

Evet canım hamileyken erken kahvaltı yapman gerek ben 9 u hiç geçirmedim, hipoglisemiye girip bebeğin beyni glikozsuz kalmasın, hafif de olsa bişeyler atıştır sonra onlarla biraz daha yersin.

Bazen kısmet olmuyo normal doğum ama keşke deneseydim diyorum.
Senin bu hızına kilo mu kalır kız, ben okurken yoruldum valla

Bundan sonra ezeli rakibinim kork benden
Zaten bu günlerde senle benden başka kimse kalmadı bi de masalimsii var onu rakipten saymıyom zaten

Sen benden kork Maşallah motivasyonum çok güzel. İnşallah çabucak vereceğim kiloları. Sen beni azıcık yensende bundan sonraki rakibin masalimsii . Artık kilo almamak için yarışırsınız. Masalimsinın şuanki rakibi nefsi

O saate kadar kimse aç kalmamalı hele sen. Menülerin çok güzel gidiyor. Patatesler nereden çıktı bilmiyorum. Görmek istemiyorum ben onları bebişi düşün annesi

Bugun doktora gittim takamazmis bana yara vatmis icimde kanama da ya yumurta catlamis dedi yada kist dedi bide parca aldi benden 10 gun sonra sonuclar cikacak yara icinde ilac verdi

Çok geçmiş olsun canım.

Maşallahh diyelim. Akşam güzel bir kahvaltı yap yada bir ton balığı+ salata on numara

Geçmiş olsun canım ben de geçen hafta smear verdim bu hafta çıkacak sonuç; önemli bişey değildir merak etme, doğumdan sonra yıllık alıyorlar zaten.

Ay siz böyle anlattıkça ben evlenmekten korkuyorum yaa. O doktora gitmeye de utanıyorum zaten. Ne olacak halim bilmiyorum.

Aynen şuanki rakibim nefsim. genelde ben yeniyorum ama arada onun yendiğide oluyor, o zaman kendime sinirleniyorum

aynen canım akşama diyet bi tost ve yumurta haşlaması çekiyor canım.

Ayyy sormayin kizlar yaaa birde biz esinle 9-9:30 ta kalkiyoruz o saate kadar bekliyoruz. Pazar sabahi herkes uyusunmus diye. Neyseki bu hafta eşime dedim artik bu boyle olmuyor diye neyseki bana hak verdi. Kahvaltıda söyledim Kahvalti cçok geç saate kaliyor VW ben hem çok acikiyorum hem de rahatsix oluyorum diye. Bu haftadan sonra düzelir inş. Duzelmezlersede keyifleri bilir :) biz kizimla yeriz :)
@erigim hadi dogum gunune az kalmis en guzel sekilde atlatirsin ins. @Karacamdan Kelebek o patatesleri bende çok acikinca yedim. Ooo daha yemedigim neler var bilsen. Ben tatli, hamurisi, ve kv nin yagli yemeklerini falan yemiyorum ya aslında icten içe nasil kiziyorlar ye ye diye tutturuyolar bazen ama bende kiziyorum sonra ben rahatsız oluyorum hem canim istemiyor hem bebeğe hic faydasi yok diyorum sonra mecburen susuyolar. Onlara kalsa ben simdi ooooo kaç kilo almistim Allah bilir

koru kendini onlardan tatlım :)

Yara varmis bende de takmadilar zaten :) aynen ara kanama yaparmis hep

selam kızlar;fırsat buldukça okuyorum ama bir türlü adapte olamıyorum yazmaya.kuzucuğum bir iyileşse ben de toparlanacağım inşallah.hani geldimi bazen hepsi üst üste deriz ya bu akşam birde dişçi randevum var.hayırlısıyla onu da atlatayım .
diyetim aynen devam ediyor.zaten pek fazla birşey yiyemiyorum şu sıralar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…