Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ohhh misss afiyet olsun :))
Teşeekkürler canımm

Yok canım diş hekimiyim, iki gebelik ve sezeryan sonrası baya bi tecrübe kazandım, benim doğumdan sonra iki yılda anca düzene giriyor[/QUOTE]

Evett canım :) urla da çektiğim bi fotoğrafı koydum :)

Teşeekkürler canımm

Yok canım diş hekimiyim, iki gebelik ve sezeryan sonrası baya bi tecrübe kazandım, benim doğumdan sonra iki yılda anca düzene giriyor

Evett canım :) urla da çektiğim bi fotoğrafı koydum :)[/QUOTE]
san yasayarak tecrube kazaniyo valla :)

Aynen öyle canım banada boş zamana yazdılar prof giremedi tekrar CD için ve ayrıntılı bakmak için 24de gittim

Canlar valla affedin beni nerelerdeyim bi bilseniz neler kuruluyor misal şuan herkes iki dlm büyüklüğünde kadayıf yiyor ben bakıyor muhteşem bi kahvaltı ettim ama eşimin teyzesindeyim biraz fazla zeyginlerde hizmetlilerin biri gidip biri geliyor hepsi deli gibi yiyecek taşıyor çıldırmış gibi

Ara ogun
Kucuk muz
1 saat sonra
1 kare bitter ve sut ictim tarcinli
Birde birsey sormak istiyorum araninzda spiral taktiran varmi :)

Oh ne guzel valla hizmetcili bir ev :))))

@Karacamdan Kelebek kız ne oldu bana böyle dünden beri çikolata diye delirdim resmen dün profiterolleri götürdüm ama yalan yok bugün de dedim yeter dur kilo ver artık iki gündür kilom azalıyo bu kadar yememe rağmen ödem olmadı bu sefer o kadar şeye Allahtan regl de bi başlasaydı kurtulsaydım onun da derdinden

sabah:
2dilim ekmek
5fındık
beyaz peynir

ara: 1kupa yeşil çay

öğle:
1kase barbunya
1kase yoğurt

ara:
karışık kuruyemiş 1avuç dolu
2tk nesquik / dayanamadım

akşam:
3-4çatal makarna
ızgara balık ekmekle yemek zorunda kaldım ( en faydalı balık benim en sevmediğim balıkmış meğer mecburiyetten yedim ekmek sayamadım zaten tıktım ağzıma yarısını da burnum kapalı yedim tat almamak için )
pişmiş soğan

çook şükür bitti bu kötü gün akşam da elma keyfi yaparım sporumdan sonra

normal dilimin yarısı inceliğinde kesiyorum üstüne de peynir sürüyorum baya doyuruyo öyle 4dilim görünce insanın gözü de doyuyor benim ekmek muhacir ekmeği bi de ortalama olarak yazıyorum yuvarlak bir ekmek çünkü

Pazar günü kahvaltı keyfim :)

2 yumurtayla hazırladığım omlet (yağı peçeteyle sürdüm)
Peynir, kaşar peyniri, 8 zeytin, kıvırcık, 1 çatal reçelEki Görüntüle 1759195

Afiyet olsun. Yediklerim değil keyfin beni benden aldı. :)

Uzun süre spor yapmayıp dün yapınca bugün heryerimm ağrıyorrr
Bende dün spor salonuna gittim hiç bir yerim ağrımadı sabahta agrımadı ama suan agrıyor. Bugün çok gezdim gitmedim daha yeni eve girdim :)
Ah kaptanım canım kaptanım nelere maruz kalmıssın. Biliyorum.bu hafta birinci olmalıyız ama nefsini.köreltmek için en azından 2 kare falen bitter yesen şöyle güzel bir kahveyle keyif yapabilsen keşke.

Canım regl yaklaştı mı? Ben genelde o hafta çok acıkıyorum. Kendini aç bırakma lütfen meyve yoğurt kuruyemişlerle destekle. O tatlılar çikolatalae olmadı maalesef. Bu hafta hepimiz toparlanmalıyız.

o zaman sıkıntı yok bende kendini tutmak için az yiyiyorsun sandım. Yarım ekmek yemiyoruz neticede. Bir dilimden birşey olmaz.
Aksam yemegim
1 tabak marul salatasi
9 tane lahana sarmasi
1 kase den biraz az tarhana corbasi
1 isirik ekmek
2 kasik da yogurt :)
Bugün güzel gidiyorsun. Maşallah.

Bugünkü menüm.
Sabah
3 yumurta 1 sarılı 2 beyaz
1/2 kk b.peynir
Salatalık, domates
1 dilim k.ekmek

Ara1 tane muz

Öğle ızgara tavuk+köfte bir porsiyon
Salata

Ara fincan sütlü kahve + 1 tanecik minicik kurabiye.
Su: 2,5
Spor. Yok. Sabahtan beri dışarıdayım

Pazar alışverişi yapıp eve geldik. Sonra markete gittik. yine eve geldik. Daha sonra bakırköye gittik ordan avmde alışveriş derken yarım saat önce geldim eve.

Aynen canimm :))

Allah kolaylık versin, o kadar yemeğin yanında kendini tutmak zor

Ara ogun
Kucuk muz
1 saat sonra
1 kare bitter ve sut ictim tarcinli
Birde birsey sormak istiyorum araninzda spiral taktiran varmi :)
Bende yok canım doktor sordu geçen gün, korktum kaçtım, sen düşünüyo müsün? Normal doğum mu yaptın sen? Ben doğumdan da kaçmıştım:))))
Afiyet olsun, menün güzel, suyun da iyi
Yiğidi öldür hakkını yeme demişler ...

Çok iyi yapmışsın canım aldım bende okuyacağım :)
Çok sagolun lKizlar. Kizim 305 gr olmuş , 19-20 cm dedi. Tüm organları oluşmuş. Dr gelişimi iyi dedi. Cinsiyeti tekrar sordum kiz dedi değişmemiş :))) haftaya da ayrintili USG var kismetse.
Oh maşallah prensese sağlıkla gelir inş.
Bugünde bana oldu aynısı

Kızlar istifa ettim ama okul ihbar süresi falan diye bir sürü sorun çıkardı onunla uğraştım,sonrada anneme gittim yazamadım.Okul çok sorun çıkardı ama hal ettik sonunda.

selam kızlar,öyle yorgunum ki anlatamam.hala kızım iyileşmedi.öksürük+burun akıntısı+balgam.içim acıyor resmen.
uykusuzluk ta cabası.yeter ki biran önce iyileşsin.başka bir şey istemiyorum.ben üzerine titrerken nasıl böyle oldu aklım almıyor.

bugün bir de direksiyon sınavım vardı kızlar.şükürler olsun başarıyla geçtim.40 yaşında ehliyet aldım.hatta geçen eşime diyorum ki eğer direksiyonu tek seferde geçersem ben üniversiteye hazırlanmak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…