- 22 Aralık 2012
- 2.144
- 3.655
- 83
Teşeekkürler canımmOhhh misss afiyet olsun :))
Yok canım diş hekimiyim, iki gebelik ve sezeryan sonrası baya bi tecrübe kazandım, benim doğumdan sonra iki yılda anca düzene giriyorEvet ya sağolsun, düşünmüş getirmiş, diyette olmasaydım iyiydi :)
Profil resmin değişmiş:)))
Her doktorun görüşü farklı tabi, sen araştır da içine hangisi siniyosa onu uygularsın
[QUOTE="hira1994, post: 44931940, member: 720564"
aynen canim gelmedi bugun hic yarin doktora gozukucem zaten insAllah kotu borsey yoktur aynen cok zor ya sen doktormiydun canim :)
Anladim canim yarin gidicem doktoraCanim benim aklimada kist varsa ara kanama yapar diye geldi. Bende de olmuştu bi kere. Mutlaka bi doktora git canim.KraliceElsa takimimizin diş hekimi :))) itinayla her sorumuza bilimsel olarak cevap alabiliriz :))
Teşeekkürler canımm
Yok canım diş hekimiyim, iki gebelik ve sezeryan sonrası baya bi tecrübe kazandım, benim doğumdan sonra iki yılda anca düzene giriyor
Aynen öyle canım banada boş zamana yazdılar prof giremedi tekrar CD için ve ayrıntılı bakmak için 24de gittimBen de en uygun 24 diye biliyorum, hatta 24 e kadar bazı organlar tam oluşmadığı için görünmeyebiliyor; hocalar randevuyu genelde kendi boş zamanına göre verir maalesef, istersen başka bir doktora sor canım. Ben de ilkinde kadın doğum profuna gitmiştim hiç güzel incelemedi, ikincide özel hastanede radyoloji uzmanına gittim daha ayrıntılı baktı; yada bana öyle geldi bilmiyorum ama hocalar baştan savma bakıyo sanki. Tüp bebek veya özel bir durum değilse hoca pek önemsemiyo sanki
Oh ne guzel valla hizmetcili bir ev :))))Canlar valla affedin beni nerelerdeyim bi bilseniz neler kuruluyor misal şuan herkes iki dlm büyüklüğünde kadayıf yiyor ben bakıyor muhteşem bi kahvaltı ettim amaeşimin teyzesindeyim biraz fazla zeyginlerde hizmetlilerin biri gidip biri geliyor hepsi deli gibi yiyecek taşıyor çıldırmış gibi
Günaydınnn gittin mi kontrole bebişimiz nasıl?
Geçmiş olsun canım menün güzel. Bir an önce iyileşirsin inşallah.
Az olmuş ama güzel. Ekmekten çok korkma canım. Az olsun ama ye.
Evet korktun mu
Güzel başlamışsın canım.
Afiyet olsun güzel. Bence hayır diyeceksin en kötü tadına bakıp bırakırsın. Bırakmazsan ben kazanırım.
Afiyet olsun canım.
Merhaba hoşgeldin aramıza. Ben eda
Pazar günü kahvaltı keyfim :)
2 yumurtayla hazırladığım omlet (yağı peçeteyle sürdüm)
Peynir, kaşar peyniri, 8 zeytin, kıvırcık, 1 çatal reçelEki Görüntüle 1759195
Bende dün spor salonuna gittim hiç bir yerim ağrımadı sabahta agrımadı ama suan agrıyor. Bugün çok gezdim gitmedim daha yeni eve girdim :)Uzun süre spor yapmayıp dün yapınca bugün heryerimm ağrıyorrr
Ah kaptanım canım kaptanım nelere maruz kalmıssın. Biliyorum.bu hafta birinci olmalıyız ama nefsini.köreltmek için en azından 2 kare falen bitter yesen şöyle güzel bir kahveyle keyif yapabilsen keşke.Canlar valla affedin beni nerelerdeyim bi bilseniz neler kuruluyor misal şuan herkes iki dlm büyüklüğünde kadayıf yiyor ben bakıyor muhteşem bi kahvaltı ettim amaeşimin teyzesindeyim biraz fazla zeyginlerde hizmetlilerin biri gidip biri geliyor hepsi deli gibi yiyecek taşıyor çıldırmış gibi
@Karacamdan Kelebek kız ne oldu bana böyle dünden beri çikolata diye delirdim resmen dün profiterolleri götürdüm ama yalan yokbugün de dedim yeter dur kilo ver artık iki gündür kilom azalıyo bu kadar yememe rağmen ödem olmadı bu sefer o kadar şeye Allahtan regl de bi başlasaydı kurtulsaydım onun da derdinden
sabah:
2dilim ekmek
5fındık
beyaz peynir
ara: 1kupa yeşil çay
öğle:
1kase barbunya
1kase yoğurt
ara:
karışık kuruyemiş 1avuç dolu
2tk nesquik / dayanamadım
akşam:
3-4çatal makarna
ızgara balıkekmekle yemek zorunda kaldım ( en faydalı balık benim en sevmediğim balıkmış meğer mecburiyetten yedim ekmek sayamadım zaten tıktım ağzıma yarısını da burnum kapalı yedim tat almamak için )
pişmiş soğan
çook şükür bitti bu kötü gün akşam da elma keyfi yaparım sporumdan sonra
o zaman sıkıntı yok bende kendini tutmak için az yiyiyorsun sandım. Yarım ekmek yemiyoruz neticede. Bir dilimden birşey olmaz.normal dilimin yarısı inceliğinde kesiyorum üstüne de peynir sürüyorum baya doyuruyo öyle 4dilim görünce insanın gözü de doyuyor benim ekmek muhacir ekmeği bi de ortalama olarak yazıyorum yuvarlak bir ekmek çünkü
Bugün güzel gidiyorsun. Maşallah.Aksam yemegim
1 tabak marul salatasi
9 tane lahana sarmasi
1 kase den biraz az tarhana corbasi
1 isirik ekmek
2 kasik da yogurt :)
Aynen canimm :))Afiyet olsun. Yediklerim değil keyfin beni benden aldı. :)
Bende dün spor salonuna gittim hiç bir yerim ağrımadı sabahta agrımadı ama suan agrıyor. Bugün çok gezdim gitmedim daha yeni eve girdim :)
Ah kaptanım canım kaptanım nelere maruz kalmıssın. Biliyorum.bu hafta birinci olmalıyız ama nefsini.köreltmek için en azından 2 kare falen bitter yesen şöyle güzel bir kahveyle keyif yapabilsen keşke.
Canım regl yaklaştı mı? Ben genelde o hafta çok acıkıyorum. Kendini aç bırakma lütfen meyve yoğurt kuruyemişlerle destekle. O tatlılar çikolatalae olmadı maalesef. Bu hafta hepimiz toparlanmalıyız.
o zaman sıkıntı yok bende kendini tutmak için az yiyiyorsun sandım. Yarım ekmek yemiyoruz neticede. Bir dilimden birşey olmaz.
Bugün güzel gidiyorsun. Maşallah.
Allah kolaylık versin, o kadar yemeğin yanında kendini tutmak zorCanlar valla affedin beni nerelerdeyim bi bilseniz neler kuruluyor misal şuan herkes iki dlm büyüklüğünde kadayıf yiyor ben bakıyor muhteşem bi kahvaltı ettim amaeşimin teyzesindeyim biraz fazla zeyginlerde hizmetlilerin biri gidip biri geliyor hepsi deli gibi yiyecek taşıyor çıldırmış gibi
Bende yok canım doktor sordu geçen gün, korktum kaçtım, sen düşünüyo müsün? Normal doğum mu yaptın sen? Ben doğumdan da kaçmıştım:))))Ara ogun
Kucuk muz
1 saat sonra
1 kare bitter ve sut ictim tarcinli
Birde birsey sormak istiyorum araninzda spiral taktiran varmi :)
Afiyet olsun, menün güzel, suyun da iyiBugünkü menüm.
Sabah
3 yumurta 1 sarılı 2 beyaz
1/2 kk b.peynir
Salatalık, domates
1 dilim k.ekmek
Ara1 tane muz
Öğle ızgara tavuk+köfte bir porsiyon
Salata
Ara fincan sütlü kahve + 1 tanecik minicik kurabiye.
Su: 2,5
Spor. Yok. Sabahtan beri dışarıdayım
Pazar alışverişi yapıp eve geldik. Sonra markete gittik. yine eve geldik. Daha sonra bakırköye gittik ordan avmde alışveriş derken yarım saat önce geldim eve.
Çok iyi yapmışsın canım aldım bende okuyacağım :)Kızlar selam :)
Dün gece biraz keyif yaptım. Gece 4 e kadar kitap okudum, zülfü livanelinin serenad isimli kitabını tavsiye ederim. Dün bitirene kadar uyumadım.
Sabahta 1 buçuk gibi uyandım. Kahvaltımda : 1 haşlanmış yumurta, süzme peynir, 2 dilim kaşar peyniri, 8 tane zeytin, kıvırcık, 2 dilim tb ekmeği, 2 bardak yeşilçay
Sonrasında yemek yaptım. Tavuk sote, tarhana çorba, salata. Sonra kalktım biraz spor yaptım.
Akşam menüm; tarhana çorbası, tavuk sote, salata, yoğurt
Sonrasındada ada çayı demlicem
Oh maşallah prensese sağlıkla gelir inş.Çok sagolun lKizlar. Kizim 305 gr olmuş , 19-20 cm dedi. Tüm organları oluşmuş. Dr gelişimi iyi dedi. Cinsiyeti tekrar sordum kiz dedi değişmemiş :))) haftaya da ayrintili USG var kismetse.
Bugünde bana oldu aynısıCanlar valla affedin beni nerelerdeyim bi bilseniz neler kuruluyor misal şuan herkes iki dlm büyüklüğünde kadayıf yiyor ben bakıyor muhteşem bi kahvaltı ettim amaeşimin teyzesindeyim biraz fazla zeyginlerde hizmetlilerin biri gidip biri geliyor hepsi deli gibi yiyecek taşıyor çıldırmış gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?