Sagol canim :*Tamam tamam bugün portakal yiyeceğim :)
aynen herkes terketti buraları valla, biz bize kaldık. nerede bu gençlik
güzel gidiyor güzel anne :) canım patates kızartması yerine patatesleri fırına ar yağsız közle aynı tat oluyor çok daha hafifi :)
geçmiş olsun canım
kızlar ;kraliçemin dediği gibi'' okumanın öğrenmenin yaşı yok''.prensibiyle ben üniversite sevdasına düştüm.sizler bana bu konuda da yardımcı olabilirseniz ,yol gösterebilirseniz çok sevinirim.hazırlanmak için neler yapabilirim.
sağol canımÇok iyi yaptın canım :) öğretmenlerimiz var , onlar daha çok yardımcı olabilirler. öncelikle canım hangi bölüm mezunuysan hangi konulardan sorumlusun onları öğren. sonrasında güzel bi yayının konu anlatımlı ve test kitaplarından almanı tavsiye ederim. sonrası azmine bağlı şekilde olacaktır zaten :) bide internette falanda konu anlatımlı videolar var canım bildiğim kadarıyla.
çok teşekkür ederim masalım.ben düz lise meznunuyum.yaş 1 ay sonra 40 olacak.durum bu kadar vahim
tek avantajım azimli ve hırslı olmam.istediğim şeyi aklıma koyduysam sonuna kadar bırakmıyorum.içimde çok büyük bir uktedir benim bu konu.ilk okulda astronot olmaktı hayalimorta okulda polis.ama annemin anaokul öğretmeni sevdasıyla kız meslek lisesine gittim orta okulda sonra benim diretmemle tekrar düz liseye geçtim.bu sefer de ailemin engeline takıldım.çok tutucu değiller aslında ama bir evin bir kızı mevzusu....neyse evlenene kadar çalıştım ve sonrasında da imkanlar elverdiğince çalıştım, ama bu kadar yani.şimdi geçte olsa ,şansımı denemek istiyorum canım.
kızlar ;kraliçemin dediği gibi'' okumanın öğrenmenin yaşı yok''.prensibiyle ben üniversite sevdasına düştüm.sizler bana bu konuda da yardımcı olabilirseniz ,yol gösterebilirseniz çok sevinirim.hazırlanmak için neler yapabilirim.
çok teşekkür ederim masalım.ben düz lise meznunuyum.yaş 1 ay sonra 40 olacak.durum bu kadar vahim
tek avantajım azimli ve hırslı olmam.istediğim şeyi aklıma koyduysam sonuna kadar bırakmıyorum.içimde çok büyük bir uktedir benim bu konu.ilk okulda astronot olmaktı hayalimorta okulda polis.ama annemin anaokul öğretmeni sevdasıyla kız meslek lisesine gittim orta okulda sonra benim diretmemle tekrar düz liseye geçtim.bu sefer de ailemin engeline takıldım.çok tutucu değiller aslında ama bir evin bir kızı mevzusu....neyse evlenene kadar çalıştım ve sonrasında da imkanlar elverdiğince çalıştım, ama bu kadar yani.şimdi geçte olsa ,şansımı denemek istiyorum canım.
Afiyet olsun , şifa olsun :)))) Böyle böyle alışacaksın.
Aynen tatlı ihtiyacı azalıyor şimdi o yediğim tatlıları yiyemem sanırım. Yada ağır gelir.Diyet sayesinde sebze, meyve herşeye alıştım :) bide meyve yiyince tatlı ihtiyacım kesiliyor.
Aynen tatlı ihtiyacı azalıyor şimdi o yediğim tatlıları yiyemem sanırım. Yada ağır gelir.
huhuuuuuuu napıyosunuz bakimmmmm
İstanbul trafiğine karıştım ben. Hayırlısıyla eve gidip yemek yiğeceğim sonrada spora gideceğim
Korkma korkma, evlilik güzel, anne olmak biraz zor ona da değer zaten. O minicik elleri ayakları görünce insan tüm çektiklerini unutuyor.Ay siz böyle anlattıkça ben evlenmekten korkuyorum yaa. O doktora gitmeye de utanıyorum zaten. Ne olacak halim bilmiyorum.
Açıköğretim düşünüyo müsün? Çok güzel bölümler açıldı, arkadaşım ev ekonomisini okudu, birsürü güzel bölüm var. Psikoloji açılsa ben de istiyorum, ya da diyetisyenlik ikisini de çok istiyorumçok teşekkür ederim masalım.ben düz lise meznunuyum.yaş 1 ay sonra 40 olacak.durum bu kadar vahim
Bugün çarşıya çıktık kayınvalideyle biraz alışveriş yaptık geldik, şimdi de çay içiyoruzhuhuuuuuuu napıyosunuz bakimmmmm
Bu hafta menülerin çok iyi, cuma günü iyi bi sonuç alacaksınAksam yenegimm
Yarim tabak bulgur pilavi kizinla yedim :))
Yarim tabak kavurma
Marull salata
:)
Korkma korkma, evlilik güzel, anne olmak biraz zor ona da değer zaten. O minicik elleri ayakları görünce insan tüm çektiklerini unutuyor.Ay siz böyle anlattıkça ben evlenmekten korkuyorum yaa. O doktora gitmeye de utanıyorum zaten. Ne olacak halim bilmiyorum.
Açıköğretim düşünüyo müsün? Çok güzel bölümler açıldı, arkadaşım ev ekonomisini okudu, birsürü güzel bölüm var. Psikoloji açılsa ben de istiyorum, ya da diyetisyenlik ikisini de çok istiyorumçok teşekkür ederim masalım.ben düz lise meznunuyum.yaş 1 ay sonra 40 olacak.durum bu kadar vahim
Bugün çarşıya çıktık kayınvalideyle biraz alışveriş yaptık geldik, şimdi de çay içiyoruzhuhuuuuuuu napıyosunuz bakimmmmm
Bu hafta menülerin çok iyi, cuma günü iyi bi sonuç alacaksınAksam yenegimm
Yarim tabak bulgur pilavi kizinla yedim :))
Yarim tabak kavurma
Marull salata
:)
K kimyager01 Nazar değmesin bugün erken geldim. Suan spor salonundayım. 45 dk spor yapıyorum. İş bu mesaj bisiklette pedal çevirirken yazılmıştır. Sevgili rakibemKraliceElsa duyrulur.
Korkma korkma, evlilik güzel, anne olmak biraz zor ona da değer zaten. O minicik elleri ayakları görünce insan tüm çektiklerini unutuyor.
Ben iki doğum yaptım muayeneden hala tırsıyorum. Millet bana gelmekten korkar, ben de kadın doğumcudan korkarım
Açıköğretim düşünüyo müsün? Çok güzel bölümler açıldı, arkadaşım ev ekonomisini okudu, birsürü güzel bölüm var. Psikoloji açılsa ben de istiyorum, ya da diyetisyenlik ikisini de çok istiyorum
Bugün çarşıya çıktık kayınvalideyle biraz alışveriş yaptık geldik, şimdi de çay içiyoruz
Bu hafta menülerin çok iyi, cuma günü iyi bi sonuç alacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?