Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bende disardidaydim 1 saat kadar hava missss çok iyi geldi :)) bi yerde oturup cayimida içtim tabi börek çok güzel kkonunca dayanamayıp yarim porsiyon ( 1 dilim eder sanirim) kiymali böreği huplettik kizimla boylece ogle yemegimi yemis oldum

Aksam icinde ciger aldim. Menum ciger, bulgur pilavi ve cacik olacak

Maşallah. Kızın kardeşi için nasıl hissediyor?

Akşam menünde güzel

Ayy benim çok heyecanlıyım. Spor salonuna bu hafta tam anlamıyla başladım. Hemen ciddi fark etti. Normal yürüyüş artık beni kesmiyormuş demekki
Bel kısmını ve dizlerimin üstü inceldi ama kilo olarka yansıdı mı merak ediyorum. Yine de çıkmıyorum tartıya

Spor cidden harika bisey ben diyete başlayana kadar hic spor yapmamistim ve eksikliğini o zaman anladim. Zamanla tartitada eminim cookkk fark edecektir. Tartidan çok goruntunde fark edecektir. Havalarda duzeliyor dahada düzene sokarsin sonucu merakla bekliyorum :))

ne kadar güzel bi duygu dimi :) çok heveslendim bende evde spor yapcam canım :) sıkılaşırsam fena olmayacak :) mayıs gibi tatil için 1-2 kg vermeyi düşünüyordum ama sıkılaşırsam gerek kalmaz heralde :) bugün spor yapcam bananee :)))

Bence de yap. Vücut toparlanıyor. Bende akşam olsada gitsem diyorum.

Kizlar cok korktumm bugun hastaneden geliyorum kizim ustune sandalyeyi ustune dusurdu
Kafasi morardi sisti
Takip edicem kusma felan olursa gidicem tekrar rontgen cektiler birsey cikmadi coook sukur

Oyyyy çok geçmiş olsun kuzuyaaa bu korku sanada onada yetmiştir
Kizlar cok korktumm bugun hastaneden geliyorum kizim ustune sandalyeyi ustune dusurdu
Kafasi morardi sisti
Takip edicem kusma felan olursa gidicem tekrar rontgen cektiler birsey cikmadi coook sukur

Aksam yemegim
Yarim tabak ispanak ve yogurt
1 bardak acili salgam suyu

Bugünkü yediklerimi toparlarsam

Kahvalti; 2 tane haslanmis yumurta, 1.5kk peynir, 7-8 zeytin, 2 tatli kasigi acuka, 1 cay kasigi bal, 3 dilim tam tahilli ekmek.

Öğlen; yarim porsiyon kiymali börek ve cay

Ara; 1 bardak kefir

Aksam; 4-5 yemek kasigi bulgur, 3 yemek kasigi ciger, 1 kase cacik, 2 yemek kasigi beyaz lahana salatasi

Ara; limonlu şekersizcay, 1 kare %80 kakaolu bitter cçikolata, 2 ceviz, 4 badem

Birazdanda biraz meyve yerim, muhtemelen yarim portakal ve kivi olur.

Su; 1.5 lt yi geçmiştir.

Slm kızlar naber, geçmişi okudum alıntı yaptım sonra hepsi karıştı ben de sildim canım sıkıldı
@sosyoloji12 nice yıllara, aynı zamanda geçmiş olsun kızına ve annene
hira1994 çok geçmiş olsun, Allah çocukları koruyor inşallah bişey olmaz
@Karacamdan Kelebek yazdıklarının hepsini okudum, ben de sizinle görüşmek isterim ama nerde, nasıl, ne zaman.... En iyisi mezun olunca watsupp grubu kurmak
kimyager1508 ben doğum iznindeyken etamin kumaş alıp küçük motifler işledim; kelebek, çiçek gibi, sonra dikip lavanta kesesi yaptım ve doğumda gelenlere dağıttım, herkes çok beğendi belki böyle bişey yapabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…