- 24 Nisan 2014
- 6.501
- 7.203
- 198
- 39
Bende disardidaydim 1 saat kadar hava missss çok iyi geldi :)) bi yerde oturup cayimida içtim tabi börek çok güzel kkonunca dayanamayıp yarim porsiyon ( 1 dilim eder sanirim) kiymali böreği huplettik kizimlaboylece ogle yemegimi yemis oldum
Aksam icinde ciger aldim. Menum ciger, bulgur pilavi ve cacik olacak
Maşallah. Kızın kardeşi için nasıl hissediyor?
Akşam menünde güzel
Ayy benim çok heyecanlıyım. Spor salonuna bu hafta tam anlamıyla başladım. Hemen ciddi fark etti. Normal yürüyüş artık beni kesmiyormuş demekki
Bel kısmını ve dizlerimin üstü inceldi ama kilo olarka yansıdı mı merak ediyorum. Yine de çıkmıyorum tartıya
Tatlim benim ilk bebis olacak kismetse :))
Kızımla diyince ben sandım ki senin kızın var onla çıktın kardeşte yolda
Ayy benim çok heyecanlıyım. Spor salonuna bu hafta tam anlamıyla başladım. Hemen ciddi fark etti. Normal yürüyüş artık beni kesmiyormuş demekki
Bel kısmını ve dizlerimin üstü inceldi ama kilo olarka yansıdı mı merak ediyorum. Yine de çıkmıyorum tartıya
ne kadar güzel bi duygu dimi :) çok heveslendim bende evde spor yapcam canım :) sıkılaşırsam fena olmayacak :) mayıs gibi tatil için 1-2 kg vermeyi düşünüyordum ama sıkılaşırsam gerek kalmaz heralde :) bugün spor yapcam bananee :)))
Kizlar cok korktumm bugun hastaneden geliyorumkizim ustune sandalyeyi ustune dusurdu
Kafasi morardi sisti
Takip edicem kusma felan olursa gidicem tekrar rontgen cektiler birsey cikmadi coook sukur
Kizlar cok korktumm bugun hastaneden geliyorumkizim ustune sandalyeyi ustune dusurdu
Kafasi morardi sisti
Takip edicem kusma felan olursa gidicem tekrar rontgen cektiler birsey cikmadi coook sukur
Cok sukurÇok geçmiş olsun. Bir şeyi yokmuş maşallah diyelim.
Cok sukursimdi uyudu takip edicem bugun drgisiklik gotursem goturcem yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?