- 9 Kasım 2015
- 1.106
- 2.294
- 83
- 40
Slm kızlar naber, geçmişi okudum alıntı yaptım sonra hepsi karıştı ben de sildim canım sıkıldı
@sosyoloji12 nice yıllara, aynı zamanda geçmiş olsun kızına ve annene
hira1994 çok geçmiş olsun, Allah çocukları koruyor inşallah bişey olmaz
@Karacamdan Kelebek yazdıklarının hepsini okudum, ben de sizinle görüşmek isterim ama nerde, nasıl, ne zaman.... En iyisi mezun olunca watsupp grubu kurmak
kimyager1508 ben doğum iznindeyken etamin kumaş alıp küçük motifler işledim; kelebek, çiçek gibi, sonra dikip lavanta kesesi yaptım ve doğumda gelenlere dağıttım, herkes çok beğendi belki böyle bişey yapabilirsin
Ben de azimli insanları çok seviyorum, sende de o ışığı görüyorum@Karacamdan Kelebek ay yaptım valla hemde sıkılmadan :) yatmadanda az zıplarım :) artık hergün spor var :) beni çok güzel motive ediyorsun:)
hira1994 canım çok geçmiş olsun
KraliceElsa ay ne güzel valla azimli insanları seviyorum. Ben malesef 2. Olarak bitirsemde şartlardan dolayı devam edemedim kardeşime destek oldum ama onun okulu bitince ya özel üni de (devam zorunluluğu olmayan) yada uzaktan eğitimle devam etmek istiyorum :)
Canım sen foto mu paylaştın , ben açamıyorum da
Menün güzel yine
Aynen canim telefondan yaziyorum ben hep :) simdi de meyve yedim yarim elma yarim armut bi mandalina kizimla yedik :))Menün güzel yineben de foto yüklemeye çalışıyorum iki saattir beceremedim, telefondan mı yüklüyorsun, nasıl yapıyorsun?
Slm kızlar naber, geçmişi okudum alıntı yaptım sonra hepsi karıştı ben de sildim canım sıkıldı
@sosyoloji12 nice yıllara, aynı zamanda geçmiş olsun kızına ve annene
hira1994 çok geçmiş olsun, Allah çocukları koruyor inşallah bişey olmaz
@Karacamdan Kelebek yazdıklarının hepsini okudum, ben de sizinle görüşmek isterim ama nerde, nasıl, ne zaman.... En iyisi mezun olunca watsupp grubu kurmak
kimyager1508 ben doğum iznindeyken etamin kumaş alıp küçük motifler işledim; kelebek, çiçek gibi, sonra dikip lavanta kesesi yaptım ve doğumda gelenlere dağıttım, herkes çok beğendi belki böyle bişey yapabilirsin
@Karacamdan Kelebek ay yaptım valla hemde sıkılmadan :) yatmadanda az zıplarım :) artık hergün spor var :) beni çok güzel motive ediyorsun:)
hira1994 canım çok geçmiş olsun
KraliceElsa ay ne güzel valla azimli insanları seviyorum. Ben malesef 2. Olarak bitirsemde şartlardan dolayı devam edemedim kardeşime destek oldum ama onun okulu bitince ya özel üni de (devam zorunluluğu olmayan) yada uzaktan eğitimle devam etmek istiyorum :)
Bugünkü menüm
Sabah: 1 yumurta, 1 kk peynir, 1 ceviz, 1 çk pekmez, 1 dlm ekmek
Ara: 1 portakal
Öğlen: 5 kaşık ıspanak, 1 kase yoğurt, 2 kaşık makarna
Ara: 1/2 elma
Akşam: 1 kepçe şehriye çorbası, 1 tane fırında palamut, salata
Ara: 4-5 dilim kabak tatlısı(şekersiz pişirip servis ederken 1 çk bal ve biraz cevizle tatlandırdım)
Su: 3 litre
Spor: 15 dk kadar hoplama zıplama vs
Balık çok büyükmüş kalmasın diye kendimi zorladım şimdi midem davul gibi, çay da içtim ama hala sindiremedim
Kızlar bişey sorcam yediklerim fazla mı, yoksa benim midem mi küçüldü? Artık sürekli tok hissediyorum. Ajandama bakıyorum diyetin ilk günleri ne kadar çok yiyormuşum ama bu kadar çok doymuyordum , miktarları yavaş yavaş azalttım ama şimdi çok şişiyorum
Size de böyle oluyor mu?
3 kasımda 66,5 kilo ile başlamıştım diyete, iki hafta sonra buraya 64 le katıldım şimdi 59 civarıyım, cumaya 58,5 olursam 3 ayda 8 kilo vermiş olacağım, çok güzel bir duygu
canım benim de canım öyle hamuru işi yapmak istiyor ki eşime ve çocuğuma tutuyorum kendimi. yiğenine ne aldın. nt den ben bir mağazadan almıştım kitaplarıŞuan nefsimle sınanıyorum resmen . Yarın misafir gelcek annem poğaça yaptı heryer nasıl kokuyor ama yemicem o margarinler unlar şekerler vücuduma giremeyecek.
süperbugün;
kahvaltı:
1 haşlanmış yumurta @Karacamdan Kelebek
1 etimek
2 zeytin
1 dilim peynir
çok az kah.sos ve çok az marmelat
ara;sütle türk kahvesi
kahvaltı geç saate kaldı bugün öğlen yemedim.
ara:sütle nescafe
akşam:
1 kepçe çorba
2 tane dolma ve yoğurt
çok geçmiş olsun canımKizlar cok korktumm bugun hastaneden geliyorumkizim ustune sandalyeyi ustune dusurdu
Kafasi morardi sisti
Takip edicem kusma felan olursa gidicem tekrar rontgen cektiler birsey cikmadi coook sukur
Hayır hayır moral bozmak yok, daha tartıya iki gün var birden gidecek kilolar...Belki birgün buluşuruz :) inşallah :)
Ayy çok sevindim buradaki en güzel sonuç birbirimizi pozitif etkilememiz. Bizler birer sevgi pıtırcığı olduk zaten.
Ben yarın tartıya cıkmak istiyorum. Bugün salondaki aynaya baktım sevinsem mi üzülsem mi bilemedim. Bel çevremde incelme var kilo verdimmi bilmiyorum. Tok karnına 108 kilo cıktı. Fakat diz kapaklarımın üstü ve bel çevrem incelince basenlerim çok feci fırladı. Moralim bozuldu. Diğer yandan inceliyorsun bu iyi diyorum. Eskiden her hafta en az 1 kilo veriyordum. Şimdi veremiyorum galiba. Bugün akşam azcık motivasyonum düştü.
Afiyet olsun
Bence bu hafta iyi gidiyorsun canım. Bebiş iyi mi şuan ?
Güzelllş :) afiyet olsun rakibem.
Bence fazla değil. Muhtemeleb bünyen bu yeme şekline alıştı. Sık ama dengeli beslenmeden kaynaklı. Mide alışıyor bir yerden sonra. Aç kalma dengeli beslen. 1400 kalorinin altına inme gerisi önemli değil. Bence menülerin 1200-1400 arası
Mezub oluncada dengeli beslenip seçil gibi kendini ödüllendirirsen arada sende çok
başarılı olacaksın :)
Ben de bıktım şu Elsa'dan; çizgi filmini yüz kez izledik, evin heryeri ve kızımın bütün eşyaları onunla dolu@Karacamdan Kelebek azmini menünü sporunu pozitifliğini tebrik ederim eda. nişanlışın. başka seni merak ettim kendini anlatırmısın
KraliceElsa H&M mağzasına girince hep elsa kıyafetleri , hiç izlemedim çizgi filmini de, seni tanıdıktan sonra çekici gelmeye başladı kızıma alıyorum artık. kayın validen gelmedi mi bu haftadan korkuyordun , belki de önceki haftalardan çok daha iyisin, toplam 8kg yı tebrik ederim darısı bana inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?