Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ben de azimli insanları çok seviyorum, sende de o ışığı görüyorum inşallah senin de şartların müsait olur da istediğin bölümü bitirirsin

inş canım, 1 aydır araştırıyorum bakalım seneye kardeşimin okulu bitiyor sonrasında bişiler yapcam. diyetisyenlik hala ue de olmazsa bende farklı seçenekler yada bölümler düşünürüm.

kabak tatlısının diyette önerildiğini, metabolizma için iyi olduğunu okumuştum güvenilir bi diyetisyenin yazısında o yüzden tatlı kaçamağı olarak görmüyorum :) ohh bende zıplıyorum

tatlım öncelikle tebrik ederim :) bence gayet iyi yiyorsun ama mide küçüldüğü için şişkinlik yapıyor bende kasımdan sonra bi süre sürekli şişkinlik yaşamıştım.

canım benim de canım öyle hamuru işi yapmak istiyor ki eşime ve çocuğuma tutuyorum kendimi. yiğenine ne aldın. nt den ben bir mağazadan almıştım kitapları

yapma canım tut kendini :) ben dün yemedim o kadar spor yaptın seçil dur dedim, bugün ne olacak bilmiyorum. galiba sadece tatlılardan çatallık tadım yaparım. reglime az kaldı o yüzden biraz tırsıyorum

canım henüz vakit bulamadım haftasonu full yattım bu haftasonu halledicem kitapları inş.

Şuan nefsimle sınanıyorum resmen . Yarın misafir gelcek annem poğaça yaptı heryer nasıl kokuyor ama yemicem o margarinler unlar şekerler vücuduma giremeyecek.

Yiyeceksen ye aklın kalmasın bir tanenin yarısını ye bırak bence. :) bırakabilirsin eminim. Bırakmazsanda spor yap dengele canım.

Nişan arefesindeyim. Anneme dün babama söylemesi konusunda gerekli düşüncemi ilettim. :) Ay çok heyecanlıyım.
Valla güzel bir çocukluk, kötü bir ergenlik, kötü bir baba. Şuan 26 yaşındayım.Herşeye rağmen okuyup meslek edindim. İktisat mezunuyum. Genel muhasebe yapıyorum. Formasyon aldım. Talim terbiye kurulu kararından dolayı şuan öğretmenlikte önüm kapalı. Bir gün eğitim mezunları bitince bende öğretmen olacağım inşallah. İnsanlara bir şey öğretmek, kendimden değer katmak, benim gibi çocuklara uzanan el olmak istiyorum. Okul hayatım boyunca bir kaç tane mükemmel öğretmenim oldu. Allah onlardan razı olsun. Onlar gibi olabilmeyi istiyorum.

Kilo almamın en büyük sebebi hem yemeği sevmem, hem de sıkıntılarımı , sorunlarımı çözemediğim noktada yemek yiyerek rahatlama. Buna babamın fil gibisin vs hakaretleri de dahil. O dedikçe ben daha çok inadına yedim. Ağır ve uzun bir depresyon geçirdim. 2013 kışında 78-75 aralığına inmiştim ama benim için geçen yıl çok kötü geçti tekrar aldım. Şimdi psikoterapi alıyorum ve iyiyim.

Azmimin sırrı hayata karşı güçlü olmayı öğrenmem sanırım. Fedakarlık yapmadan bir şeylere sahip olamayacağımı öğrendim ve eğer istersek herşeyi yapacak gücün içimizde olduğunu biliyorum, inanıyorum. Bir şeyleri başaramıyorsam, gerçekten istemiyorumdur. Gerçekten isteyip azmedip yapamıyorsam da hayırlısı buymuş diyip geçmeyi öğrendim.

Daha detay istersen sana geçenlerde bdv de açtığım konunun linkini göndereyim ama uyarıyorum çok fazla dram var.

Simiti görmedim ki Bence menün güzel olmuş

Geçti o moral bozukluğu sabah gömleğimi giydimde gitti.. Düğmeler zor tutuyordu şimdi harika

Aslında çok ağır spor yapmıyorum. Geçen sefer hiç spor yapmıyordum ama sonucu kötü oldu. Aşırı sarkmalar oldu ve psikolojime pek iyi etki etmedi. Lakin özgüvenim tavan yapmıştı.

O değilde ben cross yazıyormuşum ya aslında o cardiomuş
Aslında cardio + eliptik bisiklek ve 10x2 set iç bacak 20x2 sette kol çalışıyorum. Spor hocasının diğer verdiklerini yapamıyorum çünkü salon çok kalabalık beklemiyorum o kadar

Once upon a time diye bir yabancı dizi var.Tüm hikayeleri günümüz dünyasıyla adapte ederek çekilen bir dizi. Pamuk prensesten kırmızı başlıklı kıza , robin hood'a aklına ne gelirse. Geçen sezon Kraliçe elsa ve kardeşinin üzerinden gitmişti konu. Çok güzel bir dizi ve ailecek izlenebililir. Belki sende sıkılmazsın elsadan

afiyet olsun tatlım :) ciğeri bi ben sevemedim çocukluğumdan beri.

Ben de azimli insanları çok seviyorum, sende de o ışığı görüyorum inşallah senin de şartların müsait olur da istediğin bölümü bitirirsin

canım sıkma canını , en son basenler gidiyor biliyorsun ama öyle bi gidiyorlar ki sen bile şaşırıp kalıyorsun :) bende basen ve bel çevresi çoktu . kilo almaya başladığım dönemde çok düşük bel giydiğim için bel simitlerim çok kötüydü. kilo verdikçe onlarda gitti canım. öyle çok spor yapmadım ben ama bel çevresi için egzersiz yapmaya çalıştım ve bol bol yürüdüm yazın onlarında etkisi vardır tabi sende istersen basenler için ağırlık ver ve canını hiç sıkma :) bende şuan belim inceldiği için basenlerimi şişkin hissediyorum (bide regli olacağım zaman basenlerim ödem topluyor). o yüzden yaza kadar spor yapıp sıkılaştırcam bacaklarımı :) hadi spordada biz rakip olalım :) senin kadar yapamam ama en azından hergün az az da yapsam faydası olur

canımm yemedim dün bugün canımda çekmiyor :) ama akşam annem bana çikolata soslu kek yaptırdı ondan yarım dilim yiyeceğim ve sonrasında spor yapacağım :)

Gunaydinlar herkeseeeeee :)))

günaydın tatlışşş

Gunaydinlar herkeseeeeee :)))

Günaydın tatlım

Valla bence kendine hedef koy hedefini yaparsan benle başa baş yarışmış sayılırsın
Bende basen ve göbek için ekstra haraket etmeyi düşünüyorum

o film mükemmeldi. 8 saat boyunca oturduğum yerden kalkmadan izlediğimi bilirim ki 4 sezonu çok kısa zamanda bitirmiştim :) devamı gelcek diyorlardı ama henüz birşey yok.

o film mükemmeldi. 8 saat boyunca oturduğum yerden kalkmadan izlediğimi bilirim ki 4 sezonu çok kısa zamanda bitirmiştim :) devamı gelcek diyorlardı ama henüz birşey yok.

o dizinin spinn- offu başlayacakmış ama adını bilmiyorum. Bir ben onu dizi izlememedim galiba
O kadar çok takip ettiğim dizi varki yetişemiyorum. Bu sene bazı dizilerimi izlemiyorum. Genelde yeni bölümü gelmediğinde çıldırdığım diziler.

Grimm, The 100 bunların suan başında geliyor.

Günaydın tatlım

Valla bence kendine hedef koy hedefini yaparsan benle başa baş yarışmış sayılırsın
Bende basen ve göbek için ekstra haraket etmeyi düşünüyorum

tamamdır o zaman :) her akşam en az 10 dk egzersiz var :)

yaza hem tatil hem çok yakın arkadaşımın sonra kuzenimin düğünü var, iyice sıkılaşmak lazım :)

2014 te kuzenimin nişanına (şimdi çocukları bile oldu :) ) çok güzel bi elbise almıştım tabi korse falanda almıştım ama sonra evde baktığımda çok kötü olmuştu basenler fırlamıştı simitler belliydi giyememiştim geçenlerde denedim elbisede kendime hayran kaldım arkadaşımın düğününde giycem inş :) o kadar güzel bi duygu ki hepiniz yaşayacaksınız eminim :) bugünde bi eteğim vardı aldığımdan sonra 1 yıl çok kötü durduğu için giyememiştim onu giydim sanki annem büyüyüncede giyerim gibi almış modundayım çok bol geliyor.çok güzel motive ediyor insanı ve iyiki diyet yapmışım diyorum.

bide yıllarca basenlerimden ötürü dar paça kot giyemiyordum hatta hep etek giyiyordum saklamak için şimdi gönlüm ne isterse onu giyiyorum. işte bunlar için pes etmemeli kızlar
O zaman anlaştık. Yarım dilim + spor

anlaştık ki

Sabah:
1 dilim k.ekmek
3 yumurta 1 sarılı 2 sarısız
1 kk peynir
2 domates

ara: 1 muz

öğle:

çeyrek kase ezogelin
salata
Balık

ara: kahvemi içiyorum.
1 kare çikolatanın yarısı

Ara: 1 yeşil elma + 3 ceviz

Akşam: 150 gr kırmızı et ızgara + salata

Spordan sonra 100 gr köfte daha

Su: 3 litre
spor: 30 dk cardio + 25 dk eliptik bisiklet
10x2 iç ve dış bacak egzersiz
15x2 adet kol + göğüs egzersiz

Öğlede 15 dk tempolu yürüyüş yaptım

benimde dizi ve film izleme gibi bi isteğim var ama hep erteliyorum vakit yaratmıyorum kendimede çok kızıyorum :) neyseki şu sıralar kitap okumayı tekrar alışkanlık haline getirdim de kızgınlığım azcık geçti kendime :)

En az 10 dk spor. Bende günde 1 saat spor yapacağım.
Valla ben 75 li kilolara gelince en azından beğendiğim kıyafetlerin bedenini bulduğumda bile mutlu oldum. güzel görünmesini çoktan geçmiştim ama gelinliğimi şöyle istiyorum. Sadece yaka kısmında değişiklik olabilir. bunu giyip güzel olmak istiyorum. (ekte)

Eklentiler

• ebca241a448e2982d2913094c87de531.webp
    29,9 KB · Görüntüleme: 39
dünkü menüm;

sabah: simit

öğlen: tarhana çorbası, bulgur pilavı, taze fasulye, 1 küçük sarma, yoğurt, az salata

ara: armut

akşam: yumurtalı ıspanak, 2 ısırık lavaş ekmek

spor: basen ve bel simit egzersizleri, 3 dk yerimde koşma

gelinlik modeli çok güzel canım, içinde sen olunca çok daha güzel olacak

18-19 yaşındayken kitap okuma alışkanlığımı tekrar kazandığımda dizilerede okuduğum kitabın dizi uyarlaması var diye başlamıştım sonra devam etti. Boleyn serisini okuyup tudorsu izlemiştim o zamandan beri sağlam dizi takip ediyorum ama bu sene pek iyi gitmiyor
İşin ilginci kitap okuyup dizi izlemezsem hayal gücüm çıldırıyor sürekli kafamda senaryolar dönmeye başlıyor. Hele arabada giderken falan dalıp gidiyorum. Bunu itiraf ediyorum. Bir dizi film sitesinde twilight serisindeki bella ve edwardın kızı renesmenin devam hikayesini bile yazıp yayınlıyordum.

Coookk güzelmiş canimmm eminim sende daha güzel durur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…