- 22 Aralık 2012
- 2.144
- 3.655
- 83
Ben de azimli insanları çok seviyorum, sende de o ışığı görüyoruminşallah senin de şartların müsait olur da istediğin bölümü bitirirsin
Bugünkü menüm
Sabah: 1 yumurta, 1 kk peynir, 1 ceviz, 1 çk pekmez, 1 dlm ekmek
Ara: 1 portakal
Öğlen: 5 kaşık ıspanak, 1 kase yoğurt, 2 kaşık makarna
Ara: 1/2 elma
Akşam: 1 kepçe şehriye çorbası, 1 tane fırında palamut, salata
Ara: 4-5 dilim kabak tatlısı(şekersiz pişirip servis ederken 1 çk bal ve biraz cevizle tatlandırdım)
Su: 3 litre
Spor: 15 dk kadar hoplama zıplama vs
Balık çok büyükmüş kalmasın diye kendimi zorladım şimdi midem davul gibi, çay da içtim ama hala sindiremedim
Kızlar bişey sorcam yediklerim fazla mı, yoksa benim midem mi küçüldü? Artık sürekli tok hissediyorum. Ajandama bakıyorum diyetin ilk günleri ne kadar çok yiyormuşum ama bu kadar çok doymuyordum , miktarları yavaş yavaş azalttım ama şimdi çok şişiyorum
Size de böyle oluyor mu?
3 kasımda 66,5 kilo ile başlamıştım diyete, iki hafta sonra buraya 64 le katıldım şimdi 59 civarıyım, cumaya 58,5 olursam 3 ayda 8 kilo vermiş olacağım, çok güzel bir duygu
canım benim de canım öyle hamuru işi yapmak istiyor ki eşime ve çocuğuma tutuyorum kendimi. yiğenine ne aldın. nt den ben bir mağazadan almıştım kitapları
Şuan nefsimle sınanıyorum resmen . Yarın misafir gelcek annem poğaça yaptı heryer nasıl kokuyor ama yemicem o margarinler unlar şekerler vücuduma giremeyecek.
@Karacamdan Kelebek azmini menünü sporunu pozitifliğini tebrik ederim eda. nişanlışın. başka seni merak ettim kendini anlatırmısın
@KraliceElsa H&M mağzasına girince hep elsa kıyafetleri , hiç izlemedim çizgi filmini de, seni tanıdıktan sonra çekici gelmeye başladı kızıma alıyorum artık. kayın validen gelmedi mi bu haftadan korkuyordun , belki de önceki haftalardan çok daha iyisin, toplam 8kg yı tebrik ederim darısı bana inşallah
canım arkadaşlarım bu haftanın menüsü hergn çok benzerdi
sabah
1 dilim ekmek peynir zeytin domates salatalık 1 çay kaşığı tahin 1 çay kaşığı bal
öğle
brokoli karnabahar yoğurt
akşam
1 kase yayla çorbası, 6 kaşık tavuk mantar yemeği, 3 kaşık pilav
aralarda 1 kuru incir, 1 portakal , 2 elma, çeyrek simit, şekersiz turk kahvesi
Hayır hayır moral bozmak yok, daha tartıya iki gün var birden gidecek kilolar...
Daha önceki kilo verme serüveninde de bu kadar çok spor yapıyor muydun? Acaba spordan dolayı kas kütlen artıyor da ondan mı tartıya az kilo vermişsin gibi yansıyor? Belki kas geliştirici sporları biraz erteleyip bisiklet veya yürüyüş gibi kardiyo egzersizlere ağırlık verebilirsin, bi de öyle dene bakalım
Ya da diyetinde küçük değişikliler yapıp vücudunu şaşırtabilirsin
Bi de yaş ilerledikçe biraz dağa zorlaşıyor, ben de kilo veriyorum ama eskisi kadar hızlı değililk doğumumda 18 kiloyu 4 ayda vermiştim; şimdi 8 kiloyu 3 ayda verdim
Ben de bıktım şu Elsa'dan; çizgi filmini yüz kez izledik, evin heryeri ve kızımın bütün eşyaları onunla dolu
Küçük de pepeci oldu, pepeee diye dolaşıyo
Kayınvalidem geldi bu hafta, evden getşrdiği hamurişlerini pek yemiyorum; yemekleri de mümkün olduğunca kendim yapmaya çalışıyorum, yeme düzenim çok bozulmadı
Bugün bi arkadaş oturmaya çağırdı; gitmeden yoğurt ve salata yiyip midemi doldurmayı planlıyorum, orda küçük küçük tadına bakarım. Benden böyle işte, sen de daha çok uğra buralara, gözlerim arıyor "eski rakibim nerelerde" diye içimden geçiriyorum
Bugünkü yediklerimi toparlarsam
Kahvalti; 2 tane haslanmis yumurta, 1.5kk peynir, 7-8 zeytin, 2 tatli kasigi acuka, 1 cay kasigi bal, 3 dilim tam tahilli ekmek.
Öğlen; yarim porsiyon kiymali börek ve cay
Ara; 1 bardak kefir
Aksam; 4-5 yemek kasigi bulgur, 3 yemek kasigi ciger, 1 kase cacik, 2 yemek kasigi beyaz lahana salatasi
Ara; limonlu şekersizcay, 1 kare %80 kakaolu bitter cçikolata, 2 ceviz, 4 badem
Birazdanda biraz meyve yerim, muhtemelen yarim portakal ve kivi olur.
Su; 1.5 lt yi geçmiştir.
Belki birgün buluşuruz :) inşallah :)
Ayy çok sevindim buradaki en güzel sonuç birbirimizi pozitif etkilememiz. Bizler birer sevgi pıtırcığı olduk zaten.
Ben yarın tartıya cıkmak istiyorum. Bugün salondaki aynaya baktım sevinsem mi üzülsem mi bilemedim. Bel çevremde incelme var kilo verdimmi bilmiyorum. Tok karnına 108 kilo cıktı. Fakat diz kapaklarımın üstü ve bel çevrem incelince basenlerim çok feci fırladı. Moralim bozuldu. Diğer yandan inceliyorsun bu iyi diyorum. Eskiden her hafta en az 1 kilo veriyordum. Şimdi veremiyorum galiba. Bugün akşam azcık motivasyonum düştü.
Afiyet olsun
Bence bu hafta iyi gidiyorsun canım. Bebiş iyi mi şuan ?
Güzelllş :) afiyet olsun rakibem.
Bence fazla değil. Muhtemeleb bünyen bu yeme şekline alıştı. Sık ama dengeli beslenmeden kaynaklı. Mide alışıyor bir yerden sonra. Aç kalma dengeli beslen. 1400 kalorinin altına inme gerisi önemli değil. Bence menülerin 1200-1400 arası
Mezub oluncada dengeli beslenip seçil gibi kendini ödüllendirirsen arada sende çok
başarılı olacaksın :)
Bugünkü yediklerimi toparlarsam
Kahvalti; 2 tane haslanmis yumurta, 1.5kk peynir, 7-8 zeytin, 2 tatli kasigi acuka, 1 cay kasigi bal, 3 dilim tam tahilli ekmek.
Öğlen; yarim porsiyon kiymali börek ve cay
Ara; 1 bardak kefir
Aksam; 4-5 yemek kasigi bulgur, 3 yemek kasigi ciger, 1 kase cacik, 2 yemek kasigi beyaz lahana salatasi
Ara; limonlu şekersizcay, 1 kare %80 kakaolu bitter cçikolata, 2 ceviz, 4 badem
Birazdanda biraz meyve yerim, muhtemelen yarim portakal ve kivi olur.
Su; 1.5 lt yi geçmiştir.
Ben de azimli insanları çok seviyorum, sende de o ışığı görüyoruminşallah senin de şartların müsait olur da istediğin bölümü bitirirsin
Belki birgün buluşuruz :) inşallah :)
Ayy çok sevindim buradaki en güzel sonuç birbirimizi pozitif etkilememiz. Bizler birer sevgi pıtırcığı olduk zaten.
Ben yarın tartıya cıkmak istiyorum. Bugün salondaki aynaya baktım sevinsem mi üzülsem mi bilemedim. Bel çevremde incelme var kilo verdimmi bilmiyorum. Tok karnına 108 kilo cıktı. Fakat diz kapaklarımın üstü ve bel çevrem incelince basenlerim çok feci fırladı. Moralim bozuldu. Diğer yandan inceliyorsun bu iyi diyorum. Eskiden her hafta en az 1 kilo veriyordum. Şimdi veremiyorum galiba. Bugün akşam azcık motivasyonum düştü.
Afiyet olsun
Bence bu hafta iyi gidiyorsun canım. Bebiş iyi mi şuan ?
Güzelllş :) afiyet olsun rakibem.
Bence fazla değil. Muhtemeleb bünyen bu yeme şekline alıştı. Sık ama dengeli beslenmeden kaynaklı. Mide alışıyor bir yerden sonra. Aç kalma dengeli beslen. 1400 kalorinin altına inme gerisi önemli değil. Bence menülerin 1200-1400 arası
Mezub oluncada dengeli beslenip seçil gibi kendini ödüllendirirsen arada sende çok
başarılı olacaksın :)
Yiyeceksen ye aklın kalmasın bir tanenin yarısını ye bırak bence. :) bırakabilirsin eminim. Bırakmazsanda spor yap dengele canım.
Nişan arefesindeyim. Anneme dün babama söylemesi konusunda gerekli düşüncemi ilettim. :) Ay çok heyecanlıyım.
Valla güzel bir çocukluk, kötü bir ergenlik, kötü bir baba. Şuan 26 yaşındayım.Herşeye rağmen okuyup meslek edindim. İktisat mezunuyum. Genel muhasebe yapıyorum. Formasyon aldım. Talim terbiye kurulu kararından dolayı şuan öğretmenlikte önüm kapalı. Bir gün eğitim mezunları bitince bende öğretmen olacağım inşallah. İnsanlara bir şey öğretmek, kendimden değer katmak, benim gibi çocuklara uzanan el olmak istiyorum. Okul hayatım boyunca bir kaç tane mükemmel öğretmenim oldu. Allah onlardan razı olsun. Onlar gibi olabilmeyi istiyorum.
Kilo almamın en büyük sebebi hem yemeği sevmem, hem de sıkıntılarımı , sorunlarımı çözemediğim noktada yemek yiyerek rahatlama. Buna babamın fil gibisin vs hakaretleri de dahil. O dedikçe ben daha çok inadına yedim. Ağır ve uzun bir depresyon geçirdim. 2013 kışında 78-75 aralığına inmiştim ama benim için geçen yıl çok kötü geçti tekrar aldım. Şimdi psikoterapi alıyorum ve iyiyim.
Azmimin sırrı hayata karşı güçlü olmayı öğrenmem sanırım. Fedakarlık yapmadan bir şeylere sahip olamayacağımı öğrendim ve eğer istersek herşeyi yapacak gücün içimizde olduğunu biliyorum, inanıyorum. Bir şeyleri başaramıyorsam, gerçekten istemiyorumdur. Gerçekten isteyip azmedip yapamıyorsam da hayırlısı buymuş diyip geçmeyi öğrendim.
Daha detay istersen sana geçenlerde bdv de açtığım konunun linkini göndereyim ama uyarıyorum çok fazla dram var.
Simiti görmedim kiBence menün güzel olmuş
Geçti o moral bozukluğu sabah gömleğimi giydimde gitti.. Düğmeler zor tutuyordu şimdi harika
Aslında çok ağır spor yapmıyorum. Geçen sefer hiç spor yapmıyordum ama sonucu kötü oldu. Aşırı sarkmalar oldu ve psikolojime pek iyi etki etmedi. Lakin özgüvenim tavan yapmıştı.
O değilde ben cross yazıyormuşum ya aslında o cardiomuş
Aslında cardio + eliptik bisiklek ve 10x2 set iç bacak 20x2 sette kol çalışıyorum. Spor hocasının diğer verdiklerini yapamıyorum çünkü salon çok kalabalık beklemiyorum o kadar
Gunaydinlar herkeseeeeee :)))
Gunaydinlar herkeseeeeee :)))
afiyet olsun tatlım :) ciğeri bi ben sevemedim çocukluğumdan beri.
canım sıkma canını , en son basenler gidiyor biliyorsun ama öyle bi gidiyorlar ki sen bile şaşırıp kalıyorsun :) bende basen ve bel çevresi çoktu . kilo almaya başladığım dönemde çok düşük bel giydiğim için bel simitlerim çok kötüydü. kilo verdikçe onlarda gitti canım. öyle çok spor yapmadım ben ama bel çevresi için egzersiz yapmaya çalıştım ve bol bol yürüdüm yazın onlarında etkisi vardır tabi sende istersen basenler için ağırlık ver ve canını hiç sıkma :) bende şuan belim inceldiği için basenlerimi şişkin hissediyorum (bide regli olacağım zaman basenlerim ödem topluyor). o yüzden yaza kadar spor yapıp sıkılaştırcam bacaklarımı :) hadi spordada biz rakip olalım :) senin kadar yapamam ama en azından hergün az az da yapsam faydası olur
canımm yemedim dün bugün canımda çekmiyor :) ama akşam annem bana çikolata soslu kek yaptırdı ondan yarım dilim yiyeceğim ve sonrasında spor yapacağım :)
günaydın tatlışşş
kimyager1508 hamile olmana rağmen menün çok iyi benim ağzım 5 dk boş kalsın hemen midem bulanmaya başlıyordu, ondan 18 kg aldım. canının sıkıldığından bahsetmişsin, bu günlerinin kıymeti tadı başka, edanın dediği gibi yabancı film çok iyi prison break izlemediysen tavsiye ederim hamileyken aralıksız 5 bölüm izliyordum.ilgin var mı bilmiyorum ben oyuncak yapmayı çok seviyorum kızıma şimdiden yapabilirsin, keçeden kitap , peluştan hayvanlar, hırka kazak, bebek şekeri, kapı süsü keçeden ve sezon sonu indirimlerinden alışveriş yapabilirsin gelecek kış için ama bir kaç ay büyük al bence hemen kçülüyor. ve mutlaka kar kış demeden bol yürüyüş, kesinlikle normal doğumu tavsiye ederim ve çok kolaylaştırıyor spor yapmak
o film mükemmeldi. 8 saat boyunca oturduğum yerden kalkmadan izlediğimi bilirim ki 4 sezonu çok kısa zamanda bitirmiştim :) devamı gelcek diyorlardı ama henüz birşey yok.
Günaydın tatlım
Valla bence kendine hedef koy hedefini yaparsan benle başa baş yarışmış sayılırsın
Bende basen ve göbek için ekstra haraket etmeyi düşünüyorum
O zaman anlaştık. Yarım dilim + spor
o dizinin spinn- offu başlayacakmış ama adını bilmiyorum. Bir ben onu dizi izlememedim galiba
O kadar çok takip ettiğim dizi varki yetişemiyorum. Bu sene bazı dizilerimi izlemiyorum. Genelde yeni bölümü gelmediğinde çıldırdığım diziler.
Grimm, The 100 bunların suan başında geliyor.
tamamdır o zaman :) her akşam en az 10 dk egzersiz var :)
yaza hem tatil hem çok yakın arkadaşımın sonra kuzenimin düğünü var, iyice sıkılaşmak lazım :)
2014 te kuzenimin nişanına (şimdi çocukları bile oldu :) ) çok güzel bi elbise almıştım tabi korse falanda almıştım ama sonra evde baktığımda çok kötü olmuştu basenler fırlamıştı simitler belliydi giyememiştim geçenlerde denedim elbisede kendime hayran kaldım arkadaşımın düğününde giycem inş :) o kadar güzel bi duygu ki hepiniz yaşayacaksınız eminim :) bugünde bi eteğim vardı aldığımdan sonra 1 yıl çok kötü durduğu için giyememiştim onu giydim sanki annem büyüyüncede giyerim gibi almış modundayım çok bol geliyor.çok güzel motive ediyor insanı ve iyiki diyet yapmışım diyorum.
bide yıllarca basenlerimden ötürü dar paça kot giyemiyordum hatta hep etek giyiyordum saklamak için şimdi gönlüm ne isterse onu giyiyorum. işte bunlar için pes etmemeli kızlar
anlaştık ki
En az 10 dk spor. Bende günde 1 saat spor yapacağım.
Valla ben 75 li kilolara gelince en azından beğendiğim kıyafetlerin bedenini bulduğumda bile mutlu oldum. güzel görünmesini çoktan geçmiştim ama gelinliğimi şöyle istiyorum. Sadece yaka kısmında değişiklik olabilir. bunu giyip güzel olmak istiyorum. (ekte)
benimde dizi ve film izleme gibi bi isteğim var ama hep erteliyorum vakit yaratmıyorum kendimede çok kızıyorum :) neyseki şu sıralar kitap okumayı tekrar alışkanlık haline getirdim de kızgınlığım azcık geçti kendime :)
dünkü menüm;
sabah: simit
öğlen: tarhana çorbası, bulgur pilavı, taze fasulye, 1 küçük sarma, yoğurt, az salata
ara: armut
akşam: yumurtalı ıspanak, 2 ısırık lavaş ekmek
spor: basen ve bel simit egzersizleri, 3 dk yerimde koşma
En az 10 dk spor. Bende günde 1 saat spor yapacağım.
Valla ben 75 li kilolara gelince en azından beğendiğim kıyafetlerin bedenini bulduğumda bile mutlu oldum. güzel görünmesini çoktan geçmiştim ama gelinliğimi şöyle istiyorum. Sadece yaka kısmında değişiklik olabilir. bunu giyip güzel olmak istiyorum. (ekte)
Coookk güzelmiş canimmm eminim sende daha güzel durur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?