100_105 kilo arası olanlar

Teşekkür ederim.ya az önce başka bir sayfada bir kadının hikayesini okudum.çok üzüldüm.kocası zayıflaması için baskı yapıyormuş.senden utanıyorum diyormuş.mide ameliyatı olması için baskı yapıyormuş.gerçekten çok üzüldüm.kadın olmak bu kadar zor olmamalı ülkemizde.

Güncel mi gecmis mi hikaye? Malesef kadinlari suclamak cok kolay her sey icin bizim ulkemizde.

Biliyorum o hikayeyi.O biraz zayifladi ve hamile kaldı.Sanirim simdi mutludur.Üzülme o yüzden.

Günaydın kizlar kahvaltı geç saate kaldı bugün 1 etimek 1 tane üçgen peynir salatalık yeşillik bi dilim salam

Öğlen ton balıklı salata ve kış armutu olucak inşallah

Güncel kilom 101.8 kizlar

Bilmiyorum.evliliğim için 35 kilo yazıyordu.sanırım güncel oluyor ama gerçekten çok üzüldüm kadına.
Bi kadın eşini kilolu iken zayıf iken ne bilim her şekilde seviyo ama günümüz erkekleri zayıf olsun diye ısrar ediyo dış görünus gerçekten iç güzellikten önemli mi dün o kadar insanın içinde çok utandim kilo insanı hem sağlığı ile hemde sosyalleşmesini engelliyor

Kek yedim canm (
1 dilimden birşey olmaz canım arada bir kaçamak su kaldırır, önemli olan sabah ya da öğlen kaçamakları yapmak.

Sabah 1 dilim ekmek ,peynir,5-6 zeytin.Az evel de 2 bisküvi yedim

Menü güzel :)

Kızlar merhaba bugün nisan var ve tartıda 102.2 çıktım vermişim :))) ins bugünü de atlatirsam yarından itibaren ful aktifz

Süppeer habeeer

Günaydın kızlar,güne 20 dk hızlı tempo yürüyüş ve 2 bardak limonlu su ile başladım.

Güzel bir gün, başlangıcından belli oluur :)

Terbiyesiz uslupsüz o kadar çok insan var ki, Allah yardımcısı olsun

Günaydın kizlar kahvaltı geç saate kaldı bugün 1 etimek 1 tane üçgen peynir salatalık yeşillik bi dilim salam

Öğlen ton balıklı salata ve kış armutu olucak inşallah

Güncel kilom 101.8 kizlar

Menün güzel

Kızlar günaydın 08.30 da bir tarhana çorbası içtim, henüz daha birşey yiyemedim. Ailecek mangala gidilecekmiş orda sırf protein yemeyi hedefliyorum. Yediklerini paylaşacağım..

Güncel kilom; 106.8

Ben şimdilik sadece koşu bandında vakit geçiriyorum.gribi anlatınca internetten zayıflatıcı egzersizler yapmayı düşünüyorum.işe yararmı bilmem ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…