Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Menüm ucundan biraz detox. Kahvaltısını ettim, 14 ve 16:30da yedim. Küçük oğlana kornet almış abileri, külah seviyesinde elime tutuşturdu, yedim valla. Bir daha da bir şey yemedim.
Spor
Leslie 3 mile
Su yatana 3.5 lt olur.

Poğaça olmasa mı idi :) Karatay çok güzelmiş ya detoks sonrası onu anladım

Poğaçalar ev yapımı ve büyük boyutlu değilse bence sorun yok. Saati de geç değil. Afiyet olsun sporun da güzel akşamı da hafif geçirmişsin umutcum
Afiyet olsun bakalım sonuç ne olacak detoks lafta çok kolay ama yaparken hep tek şey içtiğin için insan dayanamıyor.. dayanmak zor cidden.. yarın da devam dimi?

Hazırladığımın yarısı duruyor. Az su çekerim üzerine, devam inşallah.

İyi akşamlar kızlar maalesef regl oldum yine bu ayda olmadı kısmet
Menüm kahvaltı
Yarım tost
Cay
Ara yok
Akşam
Ikı kofte
Biraz meyve baska da bısey yok spor yapamıyorum her yerim yanık cok acıyor bide regl agrısı hiç iyi olmadı ıkısi birlikte He bide su 2 lt iyi akşamlar tekrardan

Akşam güzel.kapanmis canım afiyet sifa olsun

Yarim ekmektenmi tost canım akşam yok.gibi
Rabbim tez zamanda nasip etsin canım

Çok da sağlıklı ayrıca. Kahvaltıda ekmek değil de 2 yumurta olsa daha süper olur bence. Orta sütun günlük alınması gereken miktar. Süper bu detoks. Haftada 1 yapsak olur mu acaba, bir kaç hafta deneyim.

Yarim ekmektenmi tost canım akşam yok.gibi
Rabbim tez zamanda nasip etsin canım
Yok cnm kızıma yapmıştım yarısını yemedi ben yedım ıkı parmak anca yanı onuda zorla regl döneminde hiç bir şey canım istemiyor yesem midem bulanıyor anca bu kadar oldu bugun bide kv nın gereksiz trıpleri guzel bir gun olmadı benım için

Hazırladığımın yarısı duruyor. Az su çekerim üzerine, devam inşallah.
Tamamdır. Detoks ödem attırıyor vücudunu temizliyorsun evet.
Onlar mi cikarmasam yemeyeceğim şeylerdi komşuya çıkarınca
Olsun olsun yarın da devam o kadar olur
Üzülme canım doğru zaman değil demek ki..

Suyu arttırırsan hafif bir gün olmuş bursa ağrıların hemen geçsin inşallah
Hangi detoks anlamadım ama ayran aşı ayda bir kez öneriliyor. Kilolularda 2 kez yapılabilir yazıyor. Sen bir kez yap..

Az olmuş o zaman canım ya. Kv nın derdi neymiş off be bir anlayabilsek...

Kızlarrrr napıyotsunuz... Ben yarın yapmayacağım sanırım detox. Baya bişeyim düştü bu gün. Neyim olduğunu da bilmiyorum ya şeker ya tansiyon.
Ankaaa bırakma canım ya kahvaltı ile toparalarsin.. bugün bozdunmu yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…