Sağlık olsun canım.kafaya takmamaya çalış.sen üzerine düştükçe stres etkiliyordur..İyi akşamlar kızlar maalesef regl oldum yinebu ayda olmadı kısmet
Menüm kahvaltı
Yarım tost
Cay
Ara yok
Akşam
Ikı kofte
Biraz meyve baska da bısey yok spor yapamıyorum her yerim yanık cok acıyor bide regl agrısı hiç iyi olmadı ıkısi birlikteHe bide su 2 lt iyi akşamlar tekrardan
Yok kahve ve çay dışında bozmadım canım. Ama çocuklara yetişemedim bebek zaten mızlıyor çok zorlandım.Ankaaa bırakma canım ya kahvaltı ile toparalarsin.. bugün bozdunmu yoksa
Ayda 2 mi.. Ben niye 1 yapıyorum. Yoksa artık kilolu sınıfına girmiyor muyum?Tamamdır. Detoks ödem attırıyor vücudunu temizliyorsun evet.
Olsun olsun yarın da devam o kadar olur
Üzülme canım doğru zaman değil demek ki..
Suyu arttırırsan hafif bir gün olmuş bursa ağrıların hemen geçsin inşallah
Hangi detoks anlamadım ama ayran aşı ayda bir kez öneriliyor. Kilolularda 2 kez yapılabilir yazıyor. Sen bir kez yap..
Bence bir şeyimiz düşmüyor. 1 kilo yoğurdu bu sıcakta yiyince uyusturuyor.Kızlarrrr napıyotsunuz... Ben yarın yapmayacağım sanırım detox. Baya bişeyim düştü bu gün. Neyim olduğunu da bilmiyorumya şeker ya tansiyon.
Cnm cok sagol allah razı olsun inşallahTamamdır. Detoks ödem attırıyor vücudunu temizliyorsun evet.
Olsun olsun yarın da devam o kadar olur
Üzülme canım doğru zaman değil demek ki..
Suyu arttırırsan hafif bir gün olmuş bursa ağrıların hemen geçsin inşallah
Hangi detoks anlamadım ama ayran aşı ayda bir kez öneriliyor. Kilolularda 2 kez yapılabilir yazıyor. Sen bir kez yap..
O kisim b3nde de cok zor oldu canim oglum baya hasta ve hep kucagimda aksama yemek bile yapamadım. Eşim yarın yokmuş bende fırsattan istifade hazır plan yokken ikinci günü de yapayım diyorum.Yok kahve ve çay dışında bozmadım canım. Ama çocuklara yetişemedim bebek zaten mızlıyor çok zorlandım.
Ah be canım valla artık bunalıyorum kolay kolay sikayet etmem yapım bu ama bazen doluyor içim yan daıremde olmasına rağmen 9 ay hiç sormadı nasılsın diye kızım olacak diye sevinemedı Bı hayırlı olsun demedı dogum yaptım esım ilk hafta yanımdaydı ablam geldı sivas'tan oda bir hafta kalabildı kendi ailesi cocukları var sonuc ta bir haftalık bebekle tek başına kaldım bir kap yemegını gormedım şimdi bunları unuttu kızıma saçma sapan şeyler öğretiyor soyleyınce Bı ton laf amann işte anlatsam bdv ye döner burası :) :) esım allah tan laf ettırmıyo da idare ediyoruz işteAz olmuş o zaman canım ya. Kv nın derdi neymiş off be bir anlayabilsek...
Cnm biliyorum ama bu dönem biraz sıkıntılı günler gecirdim bazı şeyler üst üste geldi hiç bir şey canım istemiyor içim bomboş sanki inş daha iyi olur bundan sonraSağlık olsun canım.kafaya takmamaya çalış.sen üzerine düştükçe stres etkiliyordur..
Ama beslenmen iyi değil hiçbir şey yememişsin ki.direkt kıtlık moduna sokmuşsun vücudu su içsen yağa dönüşecek
Birçoğu o kadar benzer ki canım benim kv de bayramda çocuklara harçlık bile vermez ama bizden her şeyi bekler.. o hasta olur sormazsak hayırsız olur adımız. Ben oglani hastaneye götürdüm arayıp sormadı bile. Ama eşim laf ettirmez asla. O yüzden bazen bende çok bunalıyorum.. karşı karşıya oturmak da çok sıkıntılı canım sana bol ca sabir inşallah..Ah be canım valla artık bunalıyorum kolay kolay sikayet etmem yapım bu ama bazen doluyor içim yan daıremde olmasına rağmen 9 ay hiç sormadı nasılsın diye kızım olacak diye sevinemedı Bı hayırlı olsun demedı dogum yaptım esım ilk hafta yanımdaydı ablam geldı sivas'tan oda bir hafta kalabildı kendi ailesi cocukları var sonuc ta bir haftalık bebekle tek başına kaldım bir kap yemegını gormedım şimdi bunları unuttu kızıma saçma sapan şeyler öğretiyor soyleyınce Bı ton laf amann işte anlatsam bdv ye döner burası :) :) esım allah tan laf ettırmıyo da idare ediyoruz işte
Benim gelinler de burada yazar mı bdv de acaba. Bazen bdvye takılıyorum da nasıl kaynana olunmalı örnek alıyorum :)Birçoğu o kadar benzer ki canım benim kv de bayramda çocuklara harçlık bile vermez ama bizden her şeyi bekler.. o hasta olur sormazsak hayırsız olur adımız. Ben oglani hastaneye götürdüm arayıp sormadı bile. Ama eşim laf ettirmez asla. O yüzden bazen bende çok bunalıyorum.. karşı karşıya oturmak da çok sıkıntılı canım sana bol ca sabir inşallah..
Bu kadar yakın oturup da sorulmaz mı ya. O da az değilmiş he.Birçoğu o kadar benzer ki canım benim kv de bayramda çocuklara harçlık bile vermez ama bizden her şeyi bekler.. o hasta olur sormazsak hayırsız olur adımız. Ben oglani hastaneye götürdüm arayıp sormadı bile. Ama eşim laf ettirmez asla. O yüzden bazen bende çok bunalıyorum.. karşı karşıya oturmak da çok sıkıntılı canım sana bol ca sabir inşallah..
Allah eşlerden razı olsun :) onlar da olmasa ya her şeye Bı yorum hep ben bilirim benım dedıgım olsun sanırım geneli böyle yapacak bir şey yok maalesef boyle gelmiş böyle gider sanırımBirçoğu o kadar benzer ki canım benim kv de bayramda çocuklara harçlık bile vermez ama bizden her şeyi bekler.. o hasta olur sormazsak hayırsız olur adımız. Ben oglani hastaneye götürdüm arayıp sormadı bile. Ama eşim laf ettirmez asla. O yüzden bazen bende çok bunalıyorum.. karşı karşıya oturmak da çok sıkıntılı canım sana bol ca sabir inşallah..
Ayyyy ben de mı böyle olacağım ilerde yaa. Nolur olmayim..Allah eşlerden razı olsun :) onlar da olmasa ya her şeye Bı yorum hep ben bilirim benım dedıgım olsun sanırım geneli böyle yapacak bir şey yok maalesef boyle gelmiş böyle gider sanırım
Cnm belki bu kadar da olmaz diyen vardır ama bu kadar yani :) :) ya kızım olacak dedık yok yok değişir o dedı 6 ay her doktordan dönüşte sadece sorduğu cinsiyeti değişti mi oldu hiç saglıgı nasıl demedı hayır 6 tane oglu var 5 tane erkek torunu var ne istiyor anlamıyorumBu kadar yakın oturup da sorulmaz mı ya. O da az değilmiş he.
Ah sorma benim de oğlum var bana su an çok düşkün korkuyorum bazen. Oğlum ilerde böyle olma diyorumBenim gelinler de burada yazar mı bdv de acaba. Bazen bdvye takılıyorum da nasıl kaynana olunmalı örnek alıyorum :)
Biz karşılıklı oturmuyoruz canım ama aynı ilçedeyiz.Bu kadar yakın oturup da sorulmaz mı ya. O da az değilmiş he.
Cnm inş olmazsın ne dıyım :) :) kendi kızı gibi görmese de sadece buda Bı anne evladı dıye baksa yeter diye düşünüyorum Rabbim evlatlarina hayırlı kapılar acsın ınş iyi insanlarla karşılaştırsınAyyyy ben de mı böyle olacağım ilerde yaa. Nolur olmayim..
Cnm belki bu kadar da olmaz diyen vardır ama bu kadar yani :) :) ya kızım olacak dedık yok yok değişir o dedı 6 ay her doktordan dönüşte sadece sorduğu cinsiyeti değişti mi oldu hiç saglıgı nasıl demedı hayır 6 tane oglu var 5 tane erkek torunu var ne istiyor anlamıyorum
Ya hepsi mi aynı bunların anlamıyorum ki benım kızım olunca battaniye aldı 8 ay sonra eltımın oğlu oldu cumhuriyet altını taktı ya diyorum ya anlatsam bdv olur o yüzden ben alacak haklarımı öbür tarafta tahsil edicem İnş
Bak aklıma ne geldi benim kv kızıma doğunca 50 lira verdi oğluma küçük altın takti.. Bu kafada yaşıyorlar. Kizim 4 yaşındaydı hani bana dedi o da sana gelin olurken bundan takacam dedi
Bende bendeYa hepsi mi aynı bunların anlamıyorum ki benım kızım olunca battaniye aldı 8 ay sonra eltımın oğlu oldu cumhuriyet altını taktı ya diyorum ya anlatsam bdv olur o yüzden ben alacak haklarımı öbür tarafta tahsil edicem İnş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?