Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Sağlık olsun canım.kafaya takmamaya çalış.sen üzerine düştükçe stres etkiliyordur..
Ama beslenmen iyi değil hiçbir şey yememişsin ki.direkt kıtlık moduna sokmuşsun vücudu su içsen yağa dönüşecek

Ayda 2 mi.. Ben niye 1 yapıyorum. Yoksa artık kilolu sınıfına girmiyor muyum?

Cnm cok sagol allah razı olsun inşallah

Yok kahve ve çay dışında bozmadım canım. Ama çocuklara yetişemedim bebek zaten mızlıyor çok zorlandım.
O kisim b3nde de cok zor oldu canim oglum baya hasta ve hep kucagimda aksama yemek bile yapamadım. Eşim yarın yokmuş bende fırsattan istifade hazır plan yokken ikinci günü de yapayım diyorum.

Az olmuş o zaman canım ya. Kv nın derdi neymiş off be bir anlayabilsek...
Ah be canım valla artık bunalıyorum kolay kolay sikayet etmem yapım bu ama bazen doluyor içim yan daıremde olmasına rağmen 9 ay hiç sormadı nasılsın diye kızım olacak diye sevinemedı Bı hayırlı olsun demedı dogum yaptım esım ilk hafta yanımdaydı ablam geldı sivas'tan oda bir hafta kalabildı kendi ailesi cocukları var sonuc ta bir haftalık bebekle tek başına kaldım bir kap yemegını gormedım şimdi bunları unuttu kızıma saçma sapan şeyler öğretiyor soyleyınce Bı ton laf amann işte anlatsam bdv ye döner burası :) :) esım allah tan laf ettırmıyo da idare ediyoruz işte

Anka @MiuLego

Kahvaltı 11de..
1 yumurtadan patatesli yumurta ( dilim kadar anca gelmiştir)
Köy peyniri
3 zeytin
Domates
Salatalık
Şekersiz çay

Ara
Şekersiz türk kahvesi
1 kare çikolata

Ara
Yeşil kahve
1 kayısı

Ara
Bi bardak süt
1 tarçınlı muz

Akşam 20de
3 kaşık kavurma
2 kaşık firik pilavı
1 kase cacık

Su sayamıyorum ya ama 3 4 oluyo. .

Spor
2×1mil leslie (üstüste)
150 ip atlama
1 dk plank
50 mekik
110 sn wallsit (eve gidince yapıcam)

Cnm biliyorum ama bu dönem biraz sıkıntılı günler gecirdim bazı şeyler üst üste geldi hiç bir şey canım istemiyor içim bomboş sanki inş daha iyi olur bundan sonra

Birçoğu o kadar benzer ki canım benim kv de bayramda çocuklara harçlık bile vermez ama bizden her şeyi bekler.. o hasta olur sormazsak hayırsız olur adımız. Ben oglani hastaneye götürdüm arayıp sormadı bile. Ama eşim laf ettirmez asla. O yüzden bazen bende çok bunalıyorum.. karşı karşıya oturmak da çok sıkıntılı canım sana bol ca sabir inşallah..

Benim gelinler de burada yazar mı bdv de acaba. Bazen bdvye takılıyorum da nasıl kaynana olunmalı örnek alıyorum :)

Bu kadar yakın oturup da sorulmaz mı ya. O da az değilmiş he.

Allah eşlerden razı olsun :) onlar da olmasa ya her şeye Bı yorum hep ben bilirim benım dedıgım olsun sanırım geneli böyle yapacak bir şey yok maalesef boyle gelmiş böyle gider sanırım

Cnm belki bu kadar da olmaz diyen vardır ama bu kadar yani :) :) ya kızım olacak dedık yok yok değişir o dedı 6 ay her doktordan dönüşte sadece sorduğu cinsiyeti değişti mi oldu hiç saglıgı nasıl demedı hayır 6 tane oglu var 5 tane erkek torunu var ne istiyor anlamıyorum

Benim gelinler de burada yazar mı bdv de acaba. Bazen bdvye takılıyorum da nasıl kaynana olunmalı örnek alıyorum :)
Ah sorma benim de oğlum var bana su an çok düşkün korkuyorum bazen. Oğlum ilerde böyle olma diyorum
Biz karşılıklı oturmuyoruz canım ama aynı ilçedeyiz.

Ayyyy ben de mı böyle olacağım ilerde yaa. Nolur olmayim..
Cnm inş olmazsın ne dıyım :) :) kendi kızı gibi görmese de sadece buda Bı anne evladı dıye baksa yeter diye düşünüyorum Rabbim evlatlarina hayırlı kapılar acsın ınş iyi insanlarla karşılaştırsın

Bak aklıma ne geldi benim kv kızıma doğunca 50 lira verdi oğluma küçük altın takti.. Bu kafada yaşıyorlar. Kizim 4 yaşındaydı hani bana dedi o da sana gelin olurken bundan takacam dedi

Bak aklıma ne geldi benim kv kızıma doğunca 50 lira verdi oğluma küçük altın takti.. Bu kafada yaşıyorlar. Kizim 4 yaşındaydı hani bana dedi o da sana gelin olurken bundan takacam dedi
Ya hepsi mi aynı bunların anlamıyorum ki benım kızım olunca battaniye aldı 8 ay sonra eltımın oğlu oldu cumhuriyet altını taktı ya diyorum ya anlatsam bdv olur o yüzden ben alacak haklarımı öbür tarafta tahsil edicem İnş

Bende bende
Seninle ortak bdv açalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…