Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Çok tuhaflarmis. Benim baba tarafım da böyleydi. Abime bayramda doku harçlık verir bana bu zamanın 1 lirası gibi verirlerdi. Bir gün amcana dedim ki ona neden fazla veriyorsun. O da dedi ki kızlarla gezip yesin diye dedi. Ben de amcama o zaman ben de harçlığı çok alan erkek bulup onla mı gezeyim, mantığa bak demiştim. Amcam küçük dilini yutacakti. Annem tarafım Trakyalı, erkek bebeğe tam altın, kız bebeğe altın künye ya da bilezik takarlar. Bence kiz evlat daha başkadır. Benim KV de 2. Ve 3. De oğlan diye üzülmüştü. Sinir olmuştum ben de. Ama şimdi anlıyorum onu. O bence benim geleceğime üzüldü...

Teşk ederim tatlım
Ev yapımı değildi

Üzme tatlı canını. Kısmet ...
Canım . Hakkımızda hayırlısı olsun . Hayırlı zamanda hayırlı bir şekilde inşallah.
Menün çookk az ama tatlış ya
Bir de yanık için pişik kremi var mı evde onu sür istersen b ile başlıyordu

Ayda 2 mi.. Ben niye 1 yapıyorum. Yoksa artık kilolu sınıfına girmiyor muyum?
Sen zayıf sınıfındasın evet :) kilolu sınıfında değilsin flo bir kere yap ayda.
Menünü de beğendim ben afiyet olsun firik pilavı nedir bilmiyorum ama kararındadır o çok olsa yemezdin zaten eminim. Spor ise harikaaaaa!

Oyle cnm Rabbim once olmayanlara isteyenlere nasip etsin inşallah sonrada bize yanık kremi var bide onu sureyım cnm tsk ederim

Amiinnn.
Yanık kremi daha iyi olur tabi. Geçmiş olsun canımcığım
Sagol cnm allah razı olsun ya bikini falan giymem zaten boyun bölgem kollarım bide sortumun altında kalan yerlerde var bu kadar olacağını tahmin etmedim :) bısey olmaz dıye güneş kremi falan da surmedım kendim ettim kendim buldum yani :) :)

Kızlar bu arada yeşil kahve diye bişey var.. kavrulmamış kahve çekirdeklerinden yapılıyor. . Tadı biraz bitki çayına benziyo.. bağırsakları çok çalıştırıyor. . Isterseniz bi deneyin.. paketin arkasında faydaları yazıyo. . Saymakla bitmiyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…