Olabiler benceKız kk çökerse
Bunu okumuştum paylaşmak istedim canımCnm cok sagol allah razı olsun inşallah
Forumda bir başlık. Bir derdim var ın baş harfleri.Bdv ne kızlar
Çarşıdaydım canım arkadaşlarlaUmuuuut 2 poğaçada nerden çıktıııı ne güzel menün yoksaaa :)
Teşk ederim tatlımPoğaçalar ev yapımı ve büyük boyutlu değilse bence sorun yok. Saati de geç değil. Afiyet olsun sporun da güzel akşamı da hafif geçirmişsin umutcum
Afiyet olsun bakalım sonuç ne olacak detoks lafta çok kolay ama yaparken hep tek şey içtiğin için insan dayanamıyor.. dayanmak zor cidden.. yarın da devam dimi?
Üzme tatlı canını. Kısmet ...İyi akşamlar kızlar maalesef regl oldum yinebu ayda olmadı kısmet
Menüm kahvaltı
Yarım tost
Cay
Ara yok
Akşam
Ikı kofte
Biraz meyve baska da bısey yok spor yapamıyorum her yerim yanık cok acıyor bide regl agrısı hiç iyi olmadı ıkısi birlikteHe bide su 2 lt iyi akşamlar tekrardan
Sen zayıf sınıfındasın evet :) kilolu sınıfında değilsin flo bir kere yap ayda.Ayda 2 mi.. Ben niye 1 yapıyorum. Yoksa artık kilolu sınıfına girmiyor muyum?
Menünü de beğendim ben afiyet olsun firik pilavı nedir bilmiyorum ama kararındadır o çok olsa yemezdin zaten eminim. Spor ise harikaaaaa!@anka_misali @MiuLego
Kahvaltı 11de..
1 yumurtadan patatesli yumurta ( dilim kadar anca gelmiştir)
Köy peyniri
3 zeytin
Domates
Salatalık
Şekersiz çay
Ara
Şekersiz türk kahvesi
1 kare çikolata
Ara
Yeşil kahve
1 kayısı
Ara
Bi bardak süt
1 tarçınlı muz
Akşam 20de
3 kaşık kavurma
2 kaşık firik pilavı
1 kase cacık
Su sayamıyorum yaama 3 4 oluyo. .
Spor
2×1mil leslie (üstüste)
150 ip atlama
1 dk plank
50 mekik
110 sn wallsit (eve gidince yapıcam)
Cnm allah razı olsun inşallah hep okuyorum gerisi takdiri ilahiEki Görüntüle 2018192
Bunu okumuştum paylaşmak istedim canım
Oyle cnm Rabbim once olmayanlara isteyenlere nasip etsin inşallah sonrada bize yanık kremi var bide onu sureyım cnm tsk ederimÜzme tatlı canını. Kısmet ...
Canım . Hakkımızda hayırlısı olsun . Hayırlı zamanda hayırlı bir şekilde inşallah.
Menün çookk az ama tatlış ya
Bir de yanık için pişik kremi var mı evde onu sür istersen b ile başlıyordu
Amiinnn.Oyle cnm Rabbim once olmayanlara isteyenlere nasip etsin inşallah sonrada bize yanık kremi var bide onu sureyım cnm tsk ederim
Sagol cnm allah razı olsun ya bikini falan giymem zaten boyun bölgem kollarım bide sortumun altında kalan yerlerde var bu kadar olacağını tahmin etmedim :) bısey olmaz dıye güneş kremi falan da surmedım kendim ettim kendim buldum yani :) :)Amiinnn.
Yanık kremi daha iyi olur tabi. Geçmiş olsun canımcığım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?