Vayyy super mis anka cok sevindimGünaydın 12. Takımın fit ve güzel hatunlarına
Ben dehşet bir enerjiyle başladım güne. Tartıda gördüğüm rakam bana bu gün de detox yapmalısın diyor ama ben cesaret edemiyorum. Dışarı da çıkacağız bakalım. Amaaaa tartıda 64.9 gördümmmmmm duyduk duymadık demeyinnnnnnnnn....
Senin kaç canım.Vayyy super mis anka cok sevindim
Bozma Anka evet çok zor ama deyiyoo..Günaydın 12. Takımın fit ve güzel hatunlarına
Ben dehşet bir enerjiyle başladım güne. Tartıda gördüğüm rakam bana bu gün de detox yapmalısın diyor ama ben cesaret edemiyorum. Dışarı da çıkacağız bakalım. Amaaaa tartıda 64.9 gördümmmmmm duyduk duymadık demeyinnnnnnnnn....
Ben cuma günü yediğim ı temizliyorum canım 63 tum sabahSenin kaç canım.
Sende devam dimi?? Senin hedef kilon değişti mi cnm.. 60 yap bence sen yoksa mezun olamazsın dedi anka...Ben cuma günü yediğim ı temizliyorum canım 63 tum sabah
Vaaaaavvvvv cok iyi yaaaa yasasinnnnn yuppiiiiiGünaydın 12. Takımın fit ve güzel hatunlarına
GünaydınGunaydin kizlar
Günaydın hippo nelere dedin hayır hele bi anlatGünaydın kızlar.. dün akşam pek giremedim dışardaydım.. ama hayır dediklerimi göreseydiniz varya...
Aktardan mı alınıyo nerden alıcaz?Kızlar bu arada yeşil kahve diye bişey var.. kavrulmamış kahve çekirdeklerinden yapılıyor. . Tadı biraz bitki çayına benziyo.. bağırsakları çok çalıştırıyor. . Isterseniz bi deneyin.. paketin arkasında faydaları yazıyo. . Saymakla bitmiyo..
Vaaaayyy harikasıııııınnnn bence yap anka çünkü bazı yorumlarda okumuştum bazılarının 1. Günde az gidip 2. Günde çook gidiyormuş. Demek ki 2. Gün de faydalı oluyorGünaydın 12. Takımın fit ve güzel hatunlarına
Geldim kuzuuuum karatay kahvaltısı yapcam daha yapmadımNerde benim karatay miummm...
@MiuLego
Kahvaltı yapmam lazım üşeniyorum hazırlamaya.. keşke benim de hippo ve anka gibi bu işleri yapan yardımcım olsaydı evde
Canım baklava, yaş pasta, dondurma bunlar geri çevirdiklerim.. asla geri çevirmiceğim tatlar..
GÜNAYDINNNNN
Ahh cnm zenginlik başa bela... şu an kahvemi içiyorum yardımcım da mutfağı topluyor. . Hayaller bu hayatlar kocamla baş başa kahvaltı keyfinde gelen kv.. :))Kahvaltı yapmam lazım üşeniyorum hazırlamaya.. keşke benim de hippo ve anka gibi bu işleri yapan yardımcım olsaydı evde
Tek hayalim işte sizin gibi olabilmek bir gün.. ben yan gelip yatayım herşey hazırlansın ayağıma gelsin. Kız keyif sizde haAaaaa fakir ama gururlu kuzumm benim. Senin de olur inşallah bir gün.
Ooooooooo...Canım baklava, yaş pasta, dondurma bunlar geri çevirdiklerim.. asla geri çevirmiceğim tatlar..
Hahahahhahahaha kahkaha attım hahahahahhahaAhh cnm zenginlik başa bela... şu an kahvemi içiyorum yardımcım da mutfağı topluyor. . Hayaller bu hayatlar kocamla baş başa kahvaltı keyfinde gelen kv.. :))
Evet devam bugünde canım. Ankaya söylemiştim soracaktı canim ben 60 olmasını istiyorum.Sende devam dimi?? Senin hedef kilon değişti mi cnm.. 60 yap bence sen yoksa mezun olamazsın dedi anka...
Ses etmiyorum saol cnm diyorum. . Diyettetim desen bı seferlik ye diye tutturıyolar..Tek hayalim işte sizin gibi olabilmek bir gün.. ben yan gelip yatayım herşey hazırlansın ayağıma gelsin. Kız keyif sizde ha
Ooooooooo...
Ben eski ben değilim diceksin artık
Beni kimse yolumdan döndüremez diceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?