Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Günaydın 12. Takımın fit ve güzel hatunlarına

Ben dehşet bir enerjiyle başladım güne. Tartıda gördüğüm rakam bana bu gün de detox yapmalısın diyor ama ben cesaret edemiyorum. Dışarı da çıkacağız bakalım. Amaaaa tartıda 64.9 gördümmmmmm duyduk duymadık demeyinnnnnnnnn....

Vayyy super mis anka cok sevindim

Bozma Anka evet çok zor ama deyiyoo..

Vaaaaavvvvv cok iyi yaaaa yasasinnnnn yuppiiiii

Günaydın
Günaydın kızlar.. dün akşam pek giremedim dışardaydım.. ama hayır dediklerimi göreseydiniz varya...
Günaydın hippo nelere dedin hayır hele bi anlat
Aktardan mı alınıyo nerden alıcaz?
Vaaaayyy harikasıııııınnnn bence yap anka çünkü bazı yorumlarda okumuştum bazılarının 1. Günde az gidip 2. Günde çook gidiyormuş. Demek ki 2. Gün de faydalı oluyor
Nerde benim karatay miummm...
@MiuLego
Geldim kuzuuuum karatay kahvaltısı yapcam daha yapmadım salı günü ben de mi yapsam acaba bir günlük

Kahvaltı yapmam lazım üşeniyorum hazırlamaya.. keşke benim de hippo ve anka gibi bu işleri yapan yardımcım olsaydı evde
Ahh cnm zenginlik başa bela... şu an kahvemi içiyorum yardımcım da mutfağı topluyor. . Hayaller bu hayatlar kocamla baş başa kahvaltı keyfinde gelen kv.. :))

Aaaaa fakir ama gururlu kuzumm benim. Senin de olur inşallah bir gün.
Tek hayalim işte sizin gibi olabilmek bir gün.. ben yan gelip yatayım herşey hazırlansın ayağıma gelsin. Kız keyif sizde ha
Canım baklava, yaş pasta, dondurma bunlar geri çevirdiklerim.. asla geri çevirmiceğim tatlar..
Ooooooooo...
Ben eski ben değilim diceksin artık
Beni kimse yolumdan döndüremez diceksin

Ses etmiyorum saol cnm diyorum. . Diyettetim desen bı seferlik ye diye tutturıyolar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…