- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
Valla kız çok sinir oldum.. gülme komşuna :)))Hahahahhahahaha kahkaha attım hahahahahhaha
Diyet bozdurmak onlara nasıl bi tatmin veriyosa bayılıyolar ben de anlamıyorum. Aynen devam aynennnnnSes etmiyorum saol cnm diyorum. . Diyettetim desen bı seferlik ye diye tutturıyolar..
Başıma ancak rüyamda gelebilir olmayan kaynana ve olmayan koca çıldırırrrrsıııııınnnnValla kız çok sinir oldum.. gülme komşuna :)))
Şimi biz yayladayız ya bura aile apartamanı.. yoksa taşındık biz uzağa.. buraya geldim geleli birlikte kahvaltı yaptık problem değil de.. Bugün de baş başa yapalım dedim. . Yoksa kV falan kötü değiller şükür orta şeker...Başıma ancak rüyamda gelebilir olmayan kaynana ve olmayan koca çıldırırrrrsıııııınnnn
Ay takma be analı oğullu yapsınlar keyif.. ıyyy bekarken aklı nerdeydi acaba kaç kere böyle keyif yapıyolardı. Evlenince de bi oğul aşkı depreşiyo bunlarda anlamıyorum
Bende duymuştum canım.ama denemedimKızlar bu arada yeşil kahve diye bişey var.. kavrulmamış kahve çekirdeklerinden yapılıyor. . Tadı biraz bitki çayına benziyo.. bağırsakları çok çalıştırıyor. . Isterseniz bi deneyin.. paketin arkasında faydaları yazıyo. . Saymakla bitmiyo..
Bende yapcam yaaaaKızlar bende yarın bi detoks yapıcam. . 1 Günlük.. kv de yapacak benle :))
Oooo şekerim harikasın maşallahGünaydın 12. Takımın fit ve güzel hatunlarına
Ben dehşet bir enerjiyle başladım güne. Tartıda gördüğüm rakam bana bu gün de detox yapmalısın diyor ama ben cesaret edemiyorum. Dışarı da çıkacağız bakalım. Amaaaa tartıda 64.9 gördümmmmmm duyduk duymadık demeyinnnnnnnnn....
Miucum Karatay kahvaltını sabah erken saatlerde yap bence.8.00-9.00 gbi bitmiş olursa kahvaltı metabolizman 5km koşmuş kadar hızlanıyorKahvaltı yapmam lazım üşeniyorum hazırlamaya.. keşke benim de hippo ve anka gibi bu işleri yapan yardımcım olsaydı evde
Unuttum yaaa nasıl unuttum offfffEvet devam bugünde canım. Ankaya söylemiştim soracaktı canim ben 60 olmasını istiyorum.
Uyanamıyorum ki ben ya.. aslında mesela hala yapmadım ben. Bu saatlerde yapmak da zararlı olabilir mi korhi? Sonuçta baya ağır bir kahvaltı. Bu saatlere kalınca yapmayayım mı sence?Miucum Karatay kahvaltını sabah erken saatlerde yap bence.8.00-9.00 gbi bitmiş olursa kahvaltı metabolizman 5km koşmuş kadar hızlanıyor
Canım yap yine sen.akşama da geç acıkırsın.hafif yer günü kaparsınUyanamıyorum ki ben ya.. aslında mesela hala yapmadım ben. Bu saatlerde yapmak da zararlı olabilir mi korhi? Sonuçta baya ağır bir kahvaltı. Bu saatlere kalınca yapmayayım mı sence?
Kafadarmis kayinvalide :))Kızlar bende yarın bi detoks yapıcam. . 1 Günlük.. kv de yapacak benle :))
Tamam canım öyle yapayımCanım yap yine sen.akşama da geç acıkırsın.hafif yer günü kaparsın
Nasıl sıkıntı bursa? Ben işyerinde yaptım hiçbir sıkıntı yok olmuyorİyi günler kızlar nasılsınız
Şu detox u bende mi yapsam acaba ya bugun nohut ıslayayım da acaba esım yese işte sıkıntı olur mu fikri olan var mı
Afiyet olsun oh bu hafta güzel eksi gelecek sankiBende 8de karatay kahvaltımı yaptım kızlar.13.00de öğle yemeğimi yiyeceğim.çok hafif geçireceğim bugünü de inşallah.akşam da 1 saat yürüyüş yapacağım.mekik fln da çekerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?