- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
Ya su tansiyonu düşürüyor . Bunda öle bişi yok. . Ama sporda yapıcaz..Yapayım ben de ya ?!
Ama korkuyorum da !! Geçende detox suyu içmiştik ya ..
Öğleden sonra 2 gibi başım çatlar gibi ağrımış; elim ayağım titremişti. Zor toparlamıştım kendimi
Aynısı olurmu ki ?!?!
Ok . Öyle yaparım artık. Haklısın .Canım benim tansiyon normalde de düşüktür baş ağrısı yapıyor bu sebepten ama bence zayiflamak icin degerhe tansiyonun baktin cok,etkileniyir az tuz atarsın normalde tuzsuz yeniyor
Evet aynı anda yazmışızCevap bile vermişim ki
Spor 3 mil leslie yaparım her zamanki gibi . İşte tansiyon düşmemiş olursa tabi .Ya su tansiyonu düşürüyor . Bunda öle bişi yok. . Ama sporda yapıcaz..
Su derken ayy detox suyu dedin seeennYa su tansiyonu düşürüyor . Bunda öle bişi yok. . Ama sporda yapıcaz..
Detox suyunda limonlu olanlar düşürür. Limon genel olarak tansiyon düşürür. Limonsuz olan tariflerde vardı. Tabii ki yapmak mecbur değil ama daha çok odem attırıyor.Su derken ayy detox suyu dedin seeenn
Ben normal su anladım
Evet detox su öyle !!
Evet cnm ilaç degilde haftanın 5 gunu iğne oluyor5816bursa eşin ilaç kullanıyor mu? Ne için tereddüt ettin.
Haklısın canım ben evdeyim diye yaptım sen zaten süper bir rakam gördün canımtevafuk55 ben bu gün yapmıyorum canım. Dışarı çıktık zaten çok sıcak. Bi de onu yapsam çok zorlanacaktım.
Eee!!
Aynen . Bir daha yaparsam limonsuz olanı denicem .Detox suyunda limonlu olanlar düşürür. Limon genel olarak tansiyon düşürür. Limonsuz olan tariflerde vardı. Tabii ki yapmak mecbur değil ama daha çok odem attırıyor.
Ben okumamışım bu mesajı. Geçmiş olsun canım.
Otururken iyiEee!!Ne yaptın ?? Canım
Şimdi nasılsın ?
Ben okumamışım bu mesajı. Geçmiş olsun canım.
Dikkat edicem inşallah canımCanım kaçta kalkarsan kalk 2 saat içinde yapman önemli kahvaltıyı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?