- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
Canımm vişne çok iyi bir meyve.glisemik insdeksi düşük.ekşi ekşi süper olurŞu an köye gidiyoruz vişne var mı diye, çorbamı yanıma aldım kv farketmeden icmeliyim
Canım ben cumaya iyi bir şekilde eksi çıkmak için çarşamba perşembe yapacağımYarın kimler detoks yapıyo??
Menünü beğendim hippocum.ama tavsiyem çok acıkırsan 20.00de bir avuç çiğ kuruyemiş tüket meyve yerine çünkü meyve direkt şekere dönüşüyor.5 tane ceviz kırıp yesen mesela harika olur@anka_misali @MiuLego
kahvaltı 10da..
2 yumurta az yağda
3 zeytin
Kk peynir
Közlenmiş patlıcan
Domates
Salatalık
1 lokma tt ekmek
Şekersiz çay
Ara
Şekersiz türk kahvesi
Akşam 16.30
5-6 Sultanahmet köfte
Bikaç dilim patates kızartması(kalanı eşime verdim)
1 kaşık mantı
1 kaşık semizotu Yoğurtlu
1 lokma pide ekmeği
Daha spor yapamadım daha yeni eve geldik.. Bundan sonra çay kahve içerim. Çok acıkırsam 20yi geçmeden azcık meyve. .
Su şimdiden 2 lt olmuştur daha içerim..
Miucum bende bu detoks suyunu zamanında çoook içmiştim.acayip etkili bende süper işe yaradı.denemelisin mutlakaTamam canım çoook teşekkür ederim
Hilalcim bana da yazar misin ne etkileri var bende yapayimMiucum bende bu detoks suyunu zamanında çoook içmiştim.acayip etkili bende süper işe yaradı.denemelisin mutlaka
Spor yok mu cnm?? İnş baya bi eksi olur yarına..Menüm çok kısa bugün
Detoks
1 yk taze fasulye
Yarım kaşık bulgur pilavı
(Yaptığım yemeklerin tadına baktım da, bir kaç domates bir de konserve yaparken)
Su hiç saymadim, 1.5-2 olmuştur şimdilik.
Afiyet olsun ben senin menüyü beğendim. . Erkencisin baya..Kızlar 1 saat yürüyüşüm tamamdır.şimdi yemek yedim
Menüm
Sabah 8.00
karatay kahvaltım
Öğle 13.00
1 kase çorba
2 yk bol soğanlı kıyma kavurması
1 bardak ayran
Akşam 19.00
1 kase mercimek çorbası
1 tabak kabak yemeği
1 bardak kefir
Spor 1 saat yürüyüş
Ayrıca 100 tane mekik çekeceğim yapınca yazarım
Su 2.5lt oldu şu an
5 tane ceviz mi?! Çok değil mi korhi?!!!Menünü beğendim hippocum.ama tavsiyem çok acıkırsan 20.00de bir avuç çiğ kuruyemiş tüket meyve yerine çünkü meyve direkt şekere dönüşüyor.5 tane ceviz kırıp yesen mesela harika olur
Ay korhi ben bunu şimdiye kadar neden hiç yapmadım ki.. hep görürsüm hiç denemezdim. Hazırladım dolaba koydum yarın başlıyorum hergün içeceğim artık sende de etkili olduğunu duymak sevindirdi.. bakalım nasıl olacak böyle yeni şeylerde çok heyecanlanıyorum.Miucum bende bu detoks suyunu zamanında çoook içmiştim.acayip etkili bende süper işe yaradı.denemelisin mutlaka
Beğenmedim ben. Akşamda mantı varsa patates varsa pide varsa çok benim için. Tek güzel yanı saatin erken olması.@anka_misali @MiuLego
kahvaltı 10da..
2 yumurta az yağda
3 zeytin
Kk peynir
Közlenmiş patlıcan
Domates
Salatalık
1 lokma tt ekmek
Şekersiz çay
Ara
Şekersiz türk kahvesi
Akşam 16.30
5-6 Sultanahmet köfte
Bikaç dilim patates kızartması(kalanı eşime verdim)
1 kaşık mantı
1 kaşık semizotu Yoğurtlu
1 lokma pide ekmeği
Daha spor yapamadım daha yeni eve geldik.. Bundan sonra çay kahve içerim. Çok acıkırsam 20yi geçmeden azcık meyve. .
Su şimdiden 2 lt olmuştur daha içerim..
BeeeeenYarın kimler detoks yapıyo??
Çok çok çooook beğendim ne denir ki başka spor da misKızlar 1 saat yürüyüşüm tamamdır.şimdi yemek yedim
Menüm
Sabah 8.00
karatay kahvaltım
Öğle 13.00
1 kase çorba
2 yk bol soğanlı kıyma kavurması
1 bardak ayran
Akşam 19.00
1 kase mercimek çorbası
1 tabak kabak yemeği
1 bardak kefir
Spor 1 saat yürüyüş
Ayrıca 100 tane mekik çekeceğim yapınca yazarım
Su 2.5lt oldu şu an
Suyunu 3 e tamamla çok güzel bakalım yarın sonuç be olacakMenüm çok kısa bugün
Detoks
1 yk taze fasulye
(Yaptığım yemeklerin tadına baktım da, bir kaç domates bir de konserve yaparken)
Harika umut! Bugünkü menün çok güzel iskender de protein ekmeklerini yememişsindir zaten. Spor da yapılmış daha ne olsun!Slm kızlar
Menüm
Sabah+öğle 12:00
Kk peynir
Közde 1 domates ve yeşil biber
5-6 yeşil zeytin
3 dilim sucuk
1 rafadan yumurta
Maydanoz
Çay.
1 kuru incir
Akşam 18:00
İskemder (tereyağsız tabikine)
Salata
1 orta şekerli kahve
Spor 7000 adım tempolu yürüyüş
Su: 3 litre
1 bardak süt
Kuzum tadımlık olması iyi zaten. Sadece düşününce hepsi karbonhidrat ya. Ama demek ki canın çok çekti. O kadarla nefsini köreltmişsin. Bunu yapmamız lazım zaten diyetteyken. Afiyet olsun sadece olmasa daha iyiydiYaa miu tadımlık yedim yaa
Çok değil canım.ben 10-15 tane bile yerim5 tane ceviz mi?! Çok değil mi korhi?!!!
Bol bol eksi olsun canımMenüm çok kısa bugün
Detoks
1 yk taze fasulye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?