Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

florence_N rakibem, kankam.. sen naptın bakim?? Yeniyo musun bu hafta beni??
Selam detokscular nasil gidiyor Ak kelebek @anka_misali
Ben henüz bir kase yedim 3 gibi ikinci ,6 da üçüncü, 8.30 gibi de sonuncuyu yer kapatırım
2 kase yedim. Son 1 kase kaldı. Erken bırakırım bu akşam. Sonuçlarını merakla bekliyorum. Bugün düne göre epey + çıktım. Adet mı olacağım ne olacak anlamadim. Bugün domates konservesi yaptım yine. 20 kilo küçük domatesi 2 kişi soyup dogradık. Balkonu hile anca sildim. Yeni oturdum.

Bugün ki Eksiye geçirir inşallah canım, afiyetle yiyin ben daha kısa hazırlık işlerine girismedim.

Hiç normal su içmeyip hep ondan mı içiyousn gün içinde? Ne kadar hazırlıyosun yeşilçay ne kadar demliyorsun
Ben bir poşet yeşilçay 400ml kaynar suya demiyorum demlenince içine 1 tane sade maden suyu. Yari. Limonu sıkıyorum kabugunuda atıyorum. 1 tane de çubuk tarçın yemeklerden yarım saat sonra başka su da iciyorsun yani günlük ne kadar içiyorsan. Bu yarim litre kadar oluyor üç öğün peşine icebilirsin

Tamam canım çoook teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…