- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
- 348
Detoks suyu da mı içiyordun senOtururken iyidevam canım çok aktif değilim sadece
Icmedim canım yeşil çay ictim sadece 1,5 litre de su şimdiye kadar.Detoks suyu da mı içiyordun sen
Bencede bencede
florence_N rakibem, kankam.. sen naptın bakim?? Yeniyo musun bu hafta beni??
2 kase yedim. Son 1 kase kaldı. Erken bırakırım bu akşam. Sonuçlarını merakla bekliyorum. Bugün düne göre epey + çıktım. Adet mı olacağım ne olacak anlamadim. Bugün domates konservesi yaptım yine. 20 kilo küçük domatesi 2 kişi soyup dogradık. Balkonu hile anca sildim. Yeni oturdum.Selam detokscular nasil gidiyorAk kelebek @anka_misali
Ben henüz bir kase yedim 3 gibi ikinci ,6 da üçüncü, 8.30 gibi de sonuncuyu yer kapatırım
Ses ses 1 2 ses sesSes ver gençlikkk
Ses alındı ta maaaammmmSes deneme bir ıkı
Ben deeeeeSes ses 1 2 ses sesdetoks icin hazirim artikimmmm
Beeennnn bana çok,iyi geliyorSu soda yeşilçay karışımını deneyen var mı arkadaşlar öyle bi su kürü var ?
Şu an köye gidiyoruz vişne var mı diye, çorbamı yanıma aldım kv farketmeden icmeliyimKızlar napıyorsunuuuuuzzzzzzz
Hiç normal su içmeyip hep ondan mı içiyousn gün içinde? Ne kadar hazırlıyosun yeşilçay ne kadar demliyorsunBeeennnn bana çok,iyi geliyorsoda yeşilçay ve yarim limon kabuğuyla beraber içine 1 çubuk tarçın
Vayssss son çorban zateb dimi daha içmezsin. Immmmm vişne de ekşi ekşiŞu an köye gidiyoruz vişne var mı diye, çorbamı yanıma aldım kv farketmeden icmeliyim
Bugün ki Eksiye geçirir inşallah canım, afiyetle yiyin ben daha kısa hazırlık işlerine girismedim.2 kase yedim. Son 1 kase kaldı. Erken bırakırım bu akşam. Sonuçlarını merakla bekliyorum. Bugün düne göre epey + çıktım. Adet mı olacağım ne olacak anlamadim. Bugün domates konservesi yaptım yine. 20 kilo küçük domatesi 2 kişi soyup dogradık. Balkonu hile anca sildim. Yeni oturdum.
Aslında iki kere düşünüyordum ama olmadı bir kere içerim gizlice akşam yemeğinden de sıyrılmam lazımVayssss son çorban zateb dimi daha içmezsin. Immmmm vişne de ekşi ekşi
Ben bir poşet yeşilçay 400ml kaynar suya demiyorum demlenince içine 1 tane sade maden suyu. Yari. Limonu sıkıyorum kabugunuda atıyorum. 1 tane de çubuk tarçın yemeklerden yarım saat sonraHiç normal su içmeyip hep ondan mı içiyousn gün içinde? Ne kadar hazırlıyosun yeşilçay ne kadar demliyorsun
Tamam canım çoook teşekkür ederimBen bir poşet yeşilçay 400ml kaynar suya demiyorum demlenince içine 1 tane sade maden suyu. Yari. Limonu sıkıyorum kabugunuda atıyorum. 1 tane de çubuk tarçın yemeklerden yarım saat sonrabaşka su da iciyorsun yani günlük ne kadar içiyorsan. Bu yarim litre kadar oluyor üç öğün peşine icebilirsin
Ayy inşallah canım yaaaAfiyet olsun oh bu hafta güzel eksi gelecek sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?