Tünaydın canım.Kızlar bu arada yeşil kahve diye bişey var.. kavrulmamış kahve çekirdeklerinden yapılıyor. . Tadı biraz bitki çayına benziyo.. bağırsakları çok çalıştırıyor. . Isterseniz bi deneyin.. paketin arkasında faydaları yazıyo. . Saymakla bitmiyo..
GünaydınnGünaydın 12. Takımın fit ve güzel hatunlarına
Ben dehşet bir enerjiyle başladım güne. Tartıda gördüğüm rakam bana bu gün de detox yapmalısın diyor ama ben cesaret edemiyorum. Dışarı da çıkacağız bakalım. Amaaaa tartıda 64.9 gördümmmmmm duyduk duymadık demeyinnnnnnnnn....
Birlikte yapsak mı kız!!Ayy bende yarın bi günlük detokks mu yapsam ki??
Kahvaltı yapmam lazım üşeniyorum hazırlamaya.. keşke benim de hippo ve anka gibi bu işleri yapan yardımcım olsaydı evde
Ay canım güzel kalplimgel bana !! Ben sana kahvaltı hazırlarım tatlış
Salı günü yola çıkacaz..onun için bi gün yapim dedimBirlikte yapsak mı kız!!
Ben de yapayım didim şimdi..
Hadi birlikte yapalım
Ama iki gün değil mi ?
OkSalı günü yola çıkacaz..onun için bi gün yapim dedim
Yapıcan mı??
Canım kaçta kalkarsan kalk 2 saat içinde yapman önemli kahvaltıyıUyanamıyorum ki ben ya.. aslında mesela hala yapmadım ben. Bu saatlerde yapmak da zararlı olabilir mi korhi? Sonuçta baya ağır bir kahvaltı. Bu saatlere kalınca yapmayayım mı sence?
Yapayım ben de ya ?!Yapıcan mı??
Selam canım bomba gibi gidiyor süper senin nasıl gşdşyorSelam detokscular nasil gidiyorAk kelebek @anka_misali
Ben henüz bir kase yedim 3 gibi ikinci ,6 da üçüncü, 8.30 gibi de sonuncuyu yer kapatırım
Ahh keşke !!! :)Ay canım güzel kalplimgeleyim kuzum ankarada olsaydın ah
Guz3l gidiyor canim ama kahve ictim yine ama bitetr yemedimSelam canım bomba gibi gidiyor süper senin nasıl gşdşyor
Ben de yapsam mı ki gülbeciğimSelam canım bomba gibi gidiyor süper senin nasıl gşdşyor
Canım benim tansiyon normalde de düşüktür baş ağrısı yapıyor bu sebepten ama bence zayiflamak icin degerBen de yapsam mı ki gülbeciğim
Benim tansiyon düşüyo bazen
Yarın yapsam diyorum amaaaa
Bende yine akşam içerim kahve öyle kendime geldim dün :)Guz3l gidiyor canim ama kahve ictim yine ama bitetr yemedim
Yeşil cayımi da demledim birazdan icecem
Cevap bile vermişim kiTevafuk canım
Sen ne dersin yapayım mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?