Canım çok iyi ödem attırıyorHilalcim bana da yazar misin ne etkileri var bende yapayim
Canım iskenderi tereyağsız yiyeceğine kahveyi şekersiz içseydin keşkeSlm kızlar
Menüm
Sabah+öğle 12:00
Kk peynir
Közde 1 domates ve yeşil biber
5-6 yeşil zeytin
3 dilim sucuk
1 rafadan yumurta
Maydanoz
Çay.
1 kuru incir
Akşam 18:00
İskemder (tereyağsız tabikine)
Salata
1 orta şekerli kahve
Spor 7000 adım tempolu yürüyüş
Su: 3 litre
1 bardak süt
Eskiden ben de içerdim bunu. Şimdi emzirirken yasak olunca içmiyorumBen bir poşet yeşilçay 400ml kaynar suya demiyorum demlenince içine 1 tane sade maden suyu. Yari. Limonu sıkıyorum kabugunuda atıyorum. 1 tane de çubuk tarçın yemeklerden yarım saat sonrabaşka su da iciyorsun yani günlük ne kadar içiyorsan. Bu yarim litre kadar oluyor üç öğün peşine icebilirsin
çok mantıklıCanım ben cumaya iyi bir şekilde eksi çıkmak için çarşamba perşembe yapacağım
Yengem yaptırdı kilo için bıraktı geri aldıkızlar aramızda hiç akapuntur deneyen yada çewresinde denemiş olan war mı
Afiyet olsun çok güzel menükızlar bugün menüm
sabah 9 karatay kahwaltısı
16:30 kuzu tandır
8de şekersiz türk kahvesi 1 awuç çelirdek
2lt şu
spor yapmadım ama açık hawada sıpa kowalamaca perrin çıktı
Hadi bakalım hemen yarın olsun da öğrenelim ne kadar fark etti:) sporu da aradan çıkarmışsın bravoBenim de menü de birşey Yök kızlar
Detoks :)
Su 2 lt daha içerim
Spor
2 mil Leslie
Yarım saat yürüyüş
Kahve içtim yine ancak oluyor o zaman yarına kaç çıkacağım merak ediyorum:)
Foto atsana detoks şişe de neymişYaa kızlar akşama kadar elimde telefon bir sürü goruşme yaptım. Beynim kazan gibi. Kendime detox şişe aldım bu arada. İnşallah su içmek için durter beni
Ben yapmadım daha yaa off...Afiyet olsun çok güzel menü
Hadi bakalım hemen yarın olsun da öğrenelim ne kadar fark etti:) sporu da aradan çıkarmışsın bravo
Gelmedi daha canım. Video atayım istersen.Foto atsana detoks şişe de neymiş
Aaa çok ilginç ilk kez görüyorum hem de tupper. Kim bilir ne kadar verdin ama şık duruyor çok
Yeni çıktı canım Satışta değil daha. Ben tupper satıyorum da nakite ihtiyacım vardı elimdekileri distribütöre verdim kalandan düşecek bilmiyorum fiyatı falan belli değil daha.Aaa çok ilginç ilk kez görüyorum hem de tupper. Kim bilir ne kadar verdin ama şık duruyor çok
Kim kıskandı kiYeni çıktı canım Satışta değil daha. Ben tupper satıyorum da nakite ihtiyacım vardı elimdekileri distribütöre verdim kalandan düşecek bilmiyorum fiyatı falan belli değil daha.
Allah seni çıksın sana da alırımKim kıskandı ki
VAR benim çevremde deneyenler ama hiç gerek yok yaptırırkende diyet yapıyorsun zaten onu yeme bunu yeme diyolar onları yemeyince zaten kilo veriyosun o yüzden hiç gerek yok bence ve onunla verilen kilo çok kolay geri alınıyor hemenkızlar aramızda hiç akapuntur deneyen yada çewresinde denemiş olan war mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?