Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Yanında taşımaya gerek yok evde kullanırım dersen camlar var migrosta tekzende falan. Buz koymak için yapmışlar ama ben detox malzemelerini koyuyordum kırıldı benim.buzluklu surahi diye yazarsan çıkar.
Yoook yanıma taşıyabilmem önemli zaten. O yüzden tupper çok mantıklı

@MiuLego cnm bu arada pide dediğim hani bu köftelerin yanına gelen tırnak pide. . Tam bi lokma yedim alışkanlıkla.. sonra ayy yemiyim boşuna gerek yok dedim bıraktım. .patates te 4 dilim yemişimdir.. mantıyı oğlum aldı bi kaşık tadına baktım.. aslında biraz saatin erken olmasına da güvendim.. yarın da Rabbim nasip ederse detoks çorbası yapıcam. . Salı da yolcuyum inş.. pek yazamayabilirim..

Az az güzel olmuş bence afiyet olsun canım.
Detoksu bozar diye yemedim canım ya bugün ağacın dallarına bakamadım tansiyon düşük olunca daha kötü oldu.. Ama bozmadım süperim di mi :))
HA RI KA
Tereyağı zararlı değil kuzum olsa da sıkıntı değil bence afiyet sifa olsun
kızlar bugün menüm
sabah 9 karatay kahwaltısı
16:30 kuzu tandır
8de şekersiz türk kahvesi 1 awuç çelirdek
2lt şu
spor yapmadım ama açık hawada sıpa kowalamaca perrin çıktı
Harika bir menü daha afiyet olsun
Ay çok güzelmiş tam benlik ben detoks suyumu şek şek de yapıyorum:) çıkınca bende alayim
kızlar menüm
1. öğün
2 haş yum
az peynir salatalık çay

2. öğün
4 kaşık kısır yeşillik ayran saat 4 gibi

su 2,5 lt
spor 1 buçuk saat tempolu yürüyüş
Kısır da iyi durdurmuşsun kendini ben geçen gün durduramamıştım:) afiyet olsun.
kızlar yarın ağlumu hastaneye götürücem dönüşte kilo bildirimimi yaparım haber vereyim dedim
Geçmiş olsun canım neyi var

İnş yarın güzel bi eksi görürsün. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…