Hayır senin öpmeni istiyorum başka kimsenin değil
Başkası kaka yesin
Oleeeyyy
Öpem de güzel uyu madem
Afiyet olsun canım 2 öğün akşamı da dengelemişsin az daha su içKizlar son kotu menüm artik göremeyeceksiniz
Sabah yok
Ogle 2 cağ kebabı
1 dilim pekmezli kadayif
Aksam kayisi kiraz
Su 2 litre
Spor yok
Oh afiyet olsun akşamla dengelemişsin sen de zaten sabah da çok değil kızartma olmasa da olurdu ama tadımlıkBende menü vermemişim
Sabah iki yum sucuklu yumurta 5 zeytin
Iki parca peynir , acur(küte)
4 çatal,patates kiz
1 dlm tam b ekm 1 çay k tereyağı
Ara 17,00: türk,kahvesi 2 dilim bitter
Akşam 20,00: çok bol semizotu salatası ve küçük kase yoğurt
Su 2,5 litre
Kızlar geçmişi okudum bence çekiliş yapalım herkesin takip ettiği biri olsun kaçamaklara imkan vermeyelim kaçamak sonrası 1 lokmaya bile spor cezası olsun diğer Türki yanlış anlamayın ama ekmekler yeniyor çikolatalar yeniyor sonra vücut kilo veremiyor pes etmek Yök hepimizin isteği kilo vermek en kısa sürede isteğimiz kilolara gelelim sonra küçük küçük kaçamaklar yapalım olur mu kızlar
Az daha klimayı açacaktım. 1 lt su kaybettim kesin. Al sana iyi haber şekerim. 3 mil yaptım.Tamammmm
İddalı ve güzel :)Kızlar bugün fazla yazamadım.. bende yeni fikirlere açığım..
Bence de iki kişiyi eşleştirelim. Kimse uyarmasa bile herkes eşini uyarsın ki hiç bişey gözden kaç.masın. gün içinde önce gelen eşini etiketleyip çağırsın.. menüleri verirkenAnka @MiuLego ve eşimizi de etiketleyelim ki arada kanamasın. Ayda en az bi kez çarşamba perşembe detoks yapalım. . Yeni bir bilgi öğrenince herkes paylaşsın.. birbirimize lezzetli diyette yenebilecek tarifler yazalım..herkes eşinden de sorumlu olsun. . Eşlerden biri artı gelse ikiside ceza alsın. .
Bana uyar.Kızlar bugün fazla yazamadım.. bende yeni fikirlere açığım..
Bence de iki kişiyi eşleştirelim. Kimse uyarmasa bile herkes eşini uyarsın ki hiç bişey gözden kaç.masın. gün içinde önce gelen eşini etiketleyip çağırsın.. menüleri verirkenAnka @MiuLego ve eşimizi de etiketleyelim ki arada kanamasın. Ayda en az bi kez çarşamba perşembe detoks yapalım. . Yeni bir bilgi öğrenince herkes paylaşsın.. birbirimize lezzetli diyette yenebilecek tarifler yazalım..herkes eşinden de sorumlu olsun. . Eşlerden biri artı gelse ikiside ceza alsın. .
Süpersin kuzum :)Az daha klimayı açacaktım. 1 lt su kaybettim kesin. Al sana iyi haber şekerim. 3 mil yaptım.
Afiyet olsun ben beğendimAnka @MiuLego
Sabah 11de.
2 haşlanmış yumurta
Domates
Salatalık
Peynir
Şekersiz çay
Ara
Şekersiz Türk Kahvesi
Bi kare çikolata
16da
1 kase detoks çorbası
19.15 te
Yarım kase detoks çorbası
KV yemeğe çağırmıştı
Bi kaşık dolma yedim oğlana yedirken..
Spor Bugün yok anca ütü çamaşır bavul hazırlama.. şimdi oturdum desem yeridir bide oğlanı sallarken. .
Oh ohhhhh mis gibi oldu ohhhhAz daha klimayı açacaktım. 1 lt su kaybettim kesin. Al sana iyi haber şekerim. 3 mil yaptım.
Kızlar bugün fazla yazamadım.. bende yeni fikirlere açığım..
Tamam anka.. takımın motivasyonu yükseltelim.. haydi hep beraber. ..Kızlar bursa bu hafta izin istedi. Icır zaten ortada yok. Bursayı katayım çekilişe onun eşini gelene kadar hep beraber idare edelim.
marselinda asya_01 kelekkarpuz sizler de fikrinizi belirtin arkadaşlar.
Yapayım mı çekilişi acaba sabah gelip birisi ben istemiyorum derse diye korkuyorum.Tamam anka.. takımın motivasyonu yükseltelim.. haydi hep beraber. ..
Temiz barsak biraz daha eksi demek. İçin temizlenir.Bu semizotunu fazla kaçırdım sanırım midem fena
Karşı çıkilacak bir durum yok bence. Çoğunluk ok dedi ve güzel bir uygulama olacak. Kızlar da destekler bence.Yapayım mı çekilişi acaba sabah gelip birisi ben istemiyorum derse diye korkuyorum.
Sorumluluk artacak. Bi de paylaşımı nerdeyse yok denecek kadar az bazılarının. Neyse yaa 1 hafta deneyelim. Bebek uyusun çekeyimKarşı çıkilacak bir durum yok bence. Çoğunluk ok dedi ve güzel bir uygulama olacak. Kızlar da destekler bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?