Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Bende menü vermemişim
Sabah iki yum sucuklu yumurta 5 zeytin
Iki parca peynir , acur(küte)
4 çatal,patates kiz
1 dlm tam b ekm 1 çay k tereyağı

Ara 17,00: türk,kahvesi 2 dilim bitter

Akşam 20,00: çok bol semizotu salatası ve küçük kase yoğurt

Su 2,5 litre

Öpem de güzel uyu madem
Oleeeyyy
Kizlar son kotu menüm artik göremeyeceksiniz
Sabah yok
Ogle 2 cağ kebabı
1 dilim pekmezli kadayif
Aksam kayisi kiraz
Su 2 litre
Spor yok
Afiyet olsun canım 2 öğün akşamı da dengelemişsin az daha su iç
Oh afiyet olsun akşamla dengelemişsin sen de zaten sabah da çok değil kızartma olmasa da olurdu ama tadımlık

Kızlar geçmişi okudum bence çekiliş yapalım herkesin takip ettiği biri olsun kaçamaklara imkan vermeyelim kaçamak sonrası 1 lokmaya bile spor cezası olsun diğer Türki yanlış anlamayın ama ekmekler yeniyor çikolatalar yeniyor sonra vücut kilo veremiyor pes etmek Yök hepimizin isteği kilo vermek en kısa sürede isteğimiz kilolara gelelim sonra küçük küçük kaçamaklar yapalım olur mu kızlar

Bence de!

Anka @MiuLego

Sabah 11de.
2 haşlanmış yumurta
Domates
Salatalık
Peynir
Şekersiz çay

Ara
Şekersiz Türk Kahvesi
Bi kare çikolata

16da
1 kase detoks çorbası

19.15 te
Yarım kase detoks çorbası

KV yemeğe çağırmıştı
Bi kaşık dolma yedim oğlana yedirken..

Spor Bugün yok anca ütü çamaşır bavul hazırlama.. şimdi oturdum desem yeridir bide oğlanı sallarken. .

Kızlar bugün fazla yazamadım.. bende yeni fikirlere açığım..

Bence de iki kişiyi eşleştirelim. Kimse uyarmasa bile herkes eşini uyarsın ki hiç bişey gözden kaç.masın. gün içinde önce gelen eşini etiketleyip çağırsın.. menüleri verirken Anka @MiuLego ve eşimizi de etiketleyelim ki arada kanamasın. Ayda en az bi kez çarşamba perşembe detoks yapalım. . Yeni bir bilgi öğrenince herkes paylaşsın.. birbirimize lezzetli diyette yenebilecek tarifler yazalım..herkes eşinden de sorumlu olsun. . Eşlerden biri artı gelse ikiside ceza alsın. .

İddalı ve güzel :)

Bana uyar.

Afiyet olsun ben beğendim
Az daha klimayı açacaktım. 1 lt su kaybettim kesin. Al sana iyi haber şekerim. 3 mil yaptım.
Oh ohhhhh mis gibi oldu ohhhh
Aynenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…