Pırt yap bolca rahatlaBu semizotunu fazla kaçırdım sanırım midem fena
TamammmmKızlar bursa bu hafta izin istedi. Icır zaten ortada yok. Bursayı katayım çekilişe onun eşini gelene kadar hep beraber idare edelim.
@marselinda @asya_01kelekkarpuz sizler de fikrinizi belirtin arkadaşlar.
Yap yap bence bekleme böylece az katılımı olanlar da aktifleşir inşallahYapayım mı çekilişi acaba sabah gelip birisi ben istemiyorum derse diye korkuyorum.
Pırt yap bolca rahatla
Tamammmm
Yap yap bence bekleme böylece az katılımı olanlar da aktifleşir inşallah
Sakın ha pırt yapma!! Ben geçenlerde bir yediydim pırt sandım ama değilmiş. Rezil oldum çocuklara.
Abow çok dişli olmuş benim yeni eşim.
HAhahaha gece gece kahkaha attım hahahahhaaha canlandırdım gözümde resmen hahahahahah ay çok yaşa sen floSakın ha pırt yapma!! Ben geçenlerde bir yediydim pırt sandım ama değilmiş. Rezil oldum çocuklara.
Ellerine sağlık canım. Yarıııınnnnn herkes ortisiyle konuşur
Ya sorma. Ben de kahkaha atıyordum wcye giderken. Uzun zamandır elde çamaşır yıkamamistim. Çekyat örtüsü de dahilHAhahaha gece gece kahkaha attım hahahahhaaha canlandırdım gözümde resmen hahahahahah ay çok yaşa sen flo
İlgilenelim canım. Nasılsın iyi misin? Var mı bir isteğin? Eski panpasın sonuçta.
Eski derkenİlgilenelim canım. Nasılsın iyi misin? Var mı bir isteğin? Eski panpasın sonuçta.
Yapayım mı çekilişi acaba sabah gelip birisi ben istemiyorum derse diye korkuyorum.
Eline sağlık şekerim :)
Ee köprüyü geçene kadar kankalik canım. Bye byeEski derkeneski rakip olabilir ama eski panpa ne ya...
Öyle mi olduk şimdi flo.. :))Ee köprüyü geçene kadar kankalik canım. Bye byeBugün de yoğundun sanırım. Burada evlere girilecek gibi değil. Klima çalışıyor geceleri. Buz gibi yatıyorsun orada. Çocuktan yatabiliyorsan tabi.
Bütün yikananlari utuluyor musun? Ben sadece gömlek ve kumaş pantolonları utuluyorum.Öyle mi olduk şimdi flo.. :))
Evet bütün gün valiz hazırla, çamaşır yıka as.. ütü yap. . Hiç halim kalmadı daha da işim var mutfakta.. ama uykum var iki dk oturdum bakalım.. kalkıcam. .
Yok kız.. hepsini ütülemedim tabi. . Ama eşimin Gömlekleri pantolonları.. onları ütüledim.. Çocukların kıyafetleri de vardı ütü isteyen.. katladım valize koydum.. bide ne koysam derdi.. neyse kalkim de bulaşık makinesi ni çalıştırim..Bütün yikananlari utuluyor musun? Ben sadece gömlek ve kumaş pantolonları utuluyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?