Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Anka

kaptancim benim bilgileriilk sayfaya eklyebilir misin?

boy: 1.60
baslangic kilo: 73

Gireyim canım PC açınca.
Senin de ortin var artık. Gördün mü. Daha fazla girip ortinle ilgilenmen lazım. Sen kendi halinde takılıyorsun gruba hiç fayfdan yok. 5 mesaj kuralını kaldıracağım. Paylaşım esastır bol paylaşım yapılması şarttır gibi bişey yazacağım.

Ya sorma. Ben de kahkaha atıyordum wcye giderken. Uzun zamandır elde çamaşır yıkamamistim. Çekyat örtüsü de dahil
Hahaha hahahaha sabah sabah da devamına güldüm ay çok sinir bozucu durum ya
Benimki 5816bursa olduğuna göre hepiniz benimle ilgileneceksiniz
Burdayız rahat ooooollllll
@MiuLego Ben çok sevindiiimmmmm
Ben de ben deeeee eriyip gidelim hadi. Öğleden sonra planlarımı paylaşcam senle
Gunaydin kizlar yeni ortak eylul7158eylul sana ayrica gunaydin
Günaydın incimmmm
Günaydınlar sabah 6 dan beri ayakta olan tevafuktan

Günaydın zortimmmmm

Miu ve tevafuk55 zortiliğine isim buldum

MİGOTEK

Migotek tüm ortakları gömeceeeek hepinizden çok oranda kilo verecek daha ilk raundda havlu attıracak

Akıllı olunsun migotek sahalarda yerini aldı
migotek süper süper karşınızda

Miu ve tevafuk55 zortiliğine isim buldum

MİGOTEK

Migotek tüm ortakları gömeceeeek hepinizden çok oranda kilo verecek daha ilk raundda havlu attıracak

Akıllı olunsun migotek sahalarda yerini aldı
Bak bende bunu dicektim.. cuma günleri böyle grup sıralaması olsun.. herkes ortiliğine bi isim bulsun. .
Bizimki hippobursa olsun mu 5816bursa .. yüzdeleri toplar ikiye böleriz.. sonuncu olan gruba ceza olsun birinciye kaçamak hakkı :))

@MiuLego zorti ne kız allah seni netmesin
Insan daha normal olur dakkada belli etmez rengimzii ne bilim ortak, kanka, pampa ,kanks , orti gibi gibi...
O yüzden bu şarkı benden sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…