Afiyet olsun yarın yeni gün temiz hafta ın başlangıcıAnka @MiuLego @5816bursa
Kahvaltı 11de..
2 pankek
2 kaşık menemen
2 kaşık mıhlama
Domatess
Salatalık
Bi küp peynir
Şekersiz çay
1 dilim tb ekmeği
Kız kardeşim kaç gündür başımın etini yedi. Bende hep cumaya yicem söz şu iki gün beni elleme dedim.. Bugün mecbur yedim. .
Ara
3 kayısı
1 nektari
Akşam 17.15
1 kase mercimek çorbası
1 kase ekşili pirinç pilavı (dün gece bunu gözümün önünde yediler tartı için yemedim şimdi yedim)
1 kase Yoğurtlu semiz otu
2 kaşık yeşil fasülye
Spor
1 mil leslie
Kızlar bugün ayağımı dinlendiricem onun için spor az.. daha yaparsam yazarım. . Çay kahve içerim..
Bul değişelim kuzum :)Kız @MiuLego bizim ismin yazması ve okuması zor.. azcık kolaylaştıralım)
Tamam incim değiştirelim akşam hattta sen alıntıla da değiştir istediğiniz isimleO katmer dedi bi kere canimbizim adimiz ortişler olsun cok cici
Geçmiş olsunkızlar sancıdan tırmalıyorum resmen yaakarnım davul gibi ama bir türlü sökmedi
BerbatGeldim kızlarrr... PC açıp bakıyorum ne durumdayız.
Dişin nasıl oldu halloldu mı ankacım? Geçmiş olsun canımAnka
Saçmalama çok güzel vermişsin. Tereyağı ekmek facian var ona rağmen düşünyaaa ben 63 görürüm diye bekliyordum çok moralim bozuldu. 63,9 falan gelmem lazımdı aslında
Tamambaktım canım çok etkilemiyor dereceyi diye ekledim.. her halukarda ilk 3 te değiliz. nota da almıyoruz kalsın boşver.
Saçmalama çok güzel vermişsin. Tereyağı ekmek facian var ona rağmen düşün
Simit yokmu bugünnnnsabah:
karatay kahv.
ogle:
karpuz
ara:
beyaz leblebi
aksam:
izgara balik
salata
1 dilim ekmek
su: saymadim ama 3 litre olmustur. cok sicak hava.
spor: birazdan yapicam
Bende düşündüm dukan gibi mi beslensem bu hafta diyeKızlar bu hafta boool protein ile beslenmeyi düşünüyorum. Naıl yapsam ki. Öğün olarak mı tüm gün olarak mı yapmalı bilen anlayan var mıdır?
Bir de öğle araları 60 dk yürüyüş, akşam da evde jillian a mı başlasam diyorum. Tüm hafta hatta 1 ay boyunca sporum bu olsun. Vücut sıkılaşsın iyice. Önerilere açığım..
Tamam incim değiştirelim akşam hattta sen alıntıla da değiştir istediğiniz isimle
Tam diyet menusu 10 numara 5 yildizsabah:
karatay kahv.
ogle:
karpuz
ara:
beyaz leblebi
aksam:
izgara balik
salata
1 dilim ekmek
su: saymadim ama 3 litre olmustur. cok sicak hava.
spor: birazdan yapicam
Anka şöyle bir kural koyalım mı?? Perşembe akşamı herkes bi haftalık menüsünü alıntılasın.. Böylece cuma eksi yada artı hemen menülere bakarız.. ona göre hani dikkat ettiği halde mi artı yoksa eksi der.. bi yaptırım uygularız.
Bir şeyler yapmak lazım aynenBende düşündüm dukan gibi mi beslensem bu hafta diye
seviyom kiz seni
Harika çok beğendiiiimmmmmm alkışMenum
Sabah yarim smt
Ogle karpuz beyaz peynir
Ara sari leblebi
Aksam 2 yk bulgur pilavi 2 yk tavuk sote cacik
Spor 7000 adim
Su 2litre
Soda 1
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?