Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun umut..
Sağol canım evet spor çok önemli. Bir de artık leslie falan yetmiyor daha kasları çalıştıracak spor yapmak lazım... Arada kaçamak olmasa daha çok gidecekti.Anka kaptan gecmis olsun ayrica tebrikler guzel kilo verm8ssin sporun onemi işte
Sağol canım dişime protez yapılacaktı akşama kadar hastanedeydimSana da geçmiş olsun canım
Hayırdır inşallah
Teşekkür ederim canım
Afiyet olsun cnm. . Çok güzel. . Bu arada favorilere ekle. . Perşembe akşamı toplu menü paylaşımı yapalım. .marselinda
sabah 8:00
süt+yulaf bir kase
1 elma
çiğ badem
öğlen 12:00
lahmacun ve salata
çorba
Çay
akşam 18:30
Zeytin yağlı fasulye
1 soda ve kahve
Su:2,5 litre
Spor birazdan yapıcam . Az dinleniym
Yaparsın sen miusunYarın benim için yeni bir süreç başlıyor yeme düzenimde. Kendime gerçekten söz verdim. Tertemiz bir beslenme protein ağırlıklı yapmaya çalışacağım. Israrlara surat asmalara yemedim diye darılmacalara da hiç aldırmayacağım yeter. Yiyerek kendime kötülük yapmayacağım. 53.0 ı görüp orada da sabitleyeceğim. Söz!
Sana inanıyorum. .Yarın benim için yeni bir süreç başlıyor yeme düzenimde. Kendime gerçekten söz verdim. Tertemiz bir beslenme protein ağırlıklı yapmaya çalışacağım. Israrlara surat asmalara yemedim diye darılmacalara da hiç aldırmayacağım yeter. Yiyerek kendime kötülük yapmayacağım. 53.0 ı görüp orada da sabitleyeceğim. Söz!
ne sinaviymis kiz o kadar kilo aldiran? merak ettimBen sınavlara çalışırken 10 kilo aldım canım ya onları vermeye çalışıyorum hala sende simit gidince inşallah gidicek kilolarda
kaptancim freeletics'e gelsene cok guzelSağol canım evet spor çok önemli. Bir de artık leslie falan yetmiyor daha kasları çalıştıracak spor yapmak lazım... Arada kaçamak olmasa daha çok gidecekti.
aslansin, yaparsin tabi ki. verdigin kilolarin yaninda ne ki. Cok sinir oluyorum ye ye diye israr edenlere. Ozellikle de israr edenler sismansa. Icimden kotu kotu seyler geciyo. Cekmeyin beni araniza diyesim geliyoYarın benim için yeni bir süreç başlıyor yeme düzenimde. Kendime gerçekten söz verdim. Tertemiz bir beslenme protein ağırlıklı yapmaya çalışacağım. Israrlara surat asmalara yemedim diye darılmacalara da hiç aldırmayacağım yeter. Yiyerek kendime kötülük yapmayacağım. 53.0 ı görüp orada da sabitleyeceğim. Söz!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?