hayırdır canım hasta mısınDr dayım canım. 67,200
Aynen canim hic zor degil artik takim icin 1 in ustune cikmaya bu hafta super olacakKızlar herkes baksın diye etiket yapıyorum
Anka @MiuLego eylul7158eylul Sily hippotalamus Korhilalp inciakis tevafuk55 5816bursa umut-16 florence_N Jalapeno @Gulbe seker kelekkarpuz asya_01 marselinda
Eki Görüntüle 2020806
HERKES İNCELESİN VE NOTUNU ALSIN KIZLAR
Simit yokmu bugünnnn
Ikimiz aynı vermeliymisizAynen canim hic zor degil artik takim icin 1 in ustune cikmaya bu hafta super olacak
Kadın doğum kontrol ve dahiliye endokrindeydim. Tiroid için kontrol ; nodul vardı . İlaç başlandı .hayırdır canım hasta mısın
bundan sonra boyle. Haftaya 6li rakamlari gorucemTam diyet menusu 10 numara 5 yildiz
geçmiş olsun canım.Kadın doğum kontrol ve dahiliye endokrindeydim. Tiroid için kontrol ; nodul vardı . İlaç başlandı .
Göz için de gittim . Görmede bulanıklık ve göz kızarması sulanma batma. Onun için de damlalar başlandı canım
Takipteyim hadi bakalim sen yaparsin spor da var çünkübundan sonra boyle. Haftaya 6li rakamlari gorucem
Teşekkür ederim canımgeçmiş olsun canım.
Aynen zortim saf ğeo yapamam zaten protein ağırlıklı. Ben de onu demek istemiştim.@Gulbe seker dükan yapıp 25 kiloyu geri alan cok insan tanıyorum birde kabızlık yapıyor saf protein belki bir günlük yapılabilir şaşırtma amaçlı@MiuLego saf proteinden ziyade protein ağırlıklı beslenmek daha doğru olur canım
Geçmiş olsun umutumKadın doğum kontrol ve dahiliye endokrindeydim. Tiroid için kontrol ; nodul vardı . İlaç başlandı .
Göz için de gittim . Görmede bulanıklık ve göz kızarması sulanma batma. Onun için de damlalar başlandı canım
Teşekkür ederim tatlış.Geçmiş olsun umutum
Teşekkür ederim tatlımumut-16 canim gecmis olsun
Sana da geçmiş olsun canımOff ben hala hastanedeyim
Sabahtan beri sandalye tepesinde odem tutacağım
Geçmiş olsun umut..Sana da geçmiş olsun canım
Hayırdır inşallah
Ben sınavlara çalışırken 10 kilo aldım canım ya onları vermeye çalışıyorum hala sende simit gidince inşallah gidicek kilolardayokyok, agzima koymam. eve bile sokmam. Cok utandim bu hafta
Sen ne guzel vermissin, sinavlarina kosturmacana ragmen. Ben bos bos oturup kilo aliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?