Ben sana güveniyorum zortim benim için de ayni şeyler geçerli.. bugun cisliydi ama yarın yeni bir gün hatta oruç tutmayı düşünüyorum eşlik eden olursa benim 9 gün sürecek inşallahYarın benim için yeni bir süreç başlıyor yeme düzenimde. Kendime gerçekten söz verdim. Tertemiz bir beslenme protein ağırlıklı yapmaya çalışacağım. Israrlara surat asmalara yemedim diye darılmacalara da hiç aldırmayacağım yeter. Yiyerek kendime kötülük yapmayacağım. 53.0 ı görüp orada da sabitleyeceğim. Söz!
Oy oy oy ağzın bal yisin oy bana hep inandın sen zatenYaparsın sen miusun
Sağol canım ayyy inanın bana daha da şevklendim şimdiSana inanıyorum. .
Bugün ayağını dinlendirmen iyi olabilir hippoBugün fazla spor yapmadım. . Bileğimi dinlendiricem.. belki yine bişeyler yapmaya çalışırım. .
Sağol karpuzcum amin yaaslansin, yaparsin tabi ki. verdigin kilolarin yaninda ne ki. Cok sinir oluyorum ye ye diye israr edenlere. Ozellikle de israr edenler sismansa. Icimden kotu kotu seyler geciyo. Cekmeyin beni araniza diyesim geliyo
Aaaaaa oruç da mantıklı bak. Akşam geç saatte yemek artı getirmesin? Benim şuBen sana güveniyorum zortim benim için de ayni şeyler geçerli.. bugun cisliydi ama yarın yeni bir gün hatta oruç tutmayı düşünüyorum eşlik eden olursa benim 9 gün sürecek inşallah
Lütfen kendine gel. . Yolumuz uzun.. biz bi hafta tartıda kötü sonuç gördük.. öbür hafta mükemmel yüzde.. sende başaracaksın.. moral bozmak yok...Ben kötüyüm ya tartıya moralim bozuldu üzerine kızım durmayınca sinirlerimi kontrol edemiyorum artık kızıma kızıyorum daha sonra iki kat üzülüyorum ben hiç bir şeyi başaramıyorum cidden ne anne olmayı ne diyeti
Gülbe kilo vermemiş gibi neden davranıyorsunBen kötüyüm ya tartıya moralim bozuldu üzerine kızım durmayınca sinirlerimi kontrol edemiyorum artık kızıma kızıyorum daha sonra iki kat üzülüyorum ben hiç bir şeyi başaramıyorum cidden ne anne olmayı ne diyeti
Ben kötüyüm ya tartıya moralim bozuldu üzerine kızım durmayınca sinirlerimi kontrol edemiyorum artık kızıma kızıyorum daha sonra iki kat üzülüyorum ben hiç bir şeyi başaramıyorum cidden ne anne olmayı ne diyeti
Uygulamamıydı bu karpız?kaptancim freeletics'e gelsene cok guzel
Toplamak istiyorum kendimi sonra toplayamıyorumLütfen kendine gel. . Yolumuz uzun.. biz bi hafta tartıda kötü sonuç gördük.. öbür hafta mükemmel yüzde.. sende başaracaksın.. moral bozmak yok...
Geçti gitti okumadım bile biz yarın sıfırdan bomba gibi başlıyoru. Bol su iç çiğköftenin tuzunu alsın.Utanç menum(bu haftanin ilk ve son utanci)
Sabah 2 k kayısı 1 büyük bardak su
Ögle 13.00: 7 tane çiğköfte 2 lavaş ve marul
(Çok canım istiyordu şimdi de çilesini cekiyorum)
Ara türk.kahvesi 1 hurma
Akşam18.30 1 kase çorba
2 servis taze fasulye
3 kaşık makarna
Ara türk kahvesi
3 litre su bitki çayı
üye adı | 521. etap | 522. etap | 523. etap | 524. etap | 525. etap | 526. etap | toplam verilen | yuzde |
anka_misali | 68,7 | 67,7 | 66,5 | 66,6 | 65,5 | 64,3 | 4,4 | %6,40 |
eylul7158eylul | 58,8 | 59,3 | 58,8 | 59,7 | 58,2 | 58,2 | 0,6 | %1,02 |
tevafuk55 | 63,3 | 62,8 | 63,4 | 62,6 | 62,5 | 61,9 | 1,4 | %2,21 |
korhilalp | 57,1 | 56,9 | 56,5 | 56,4 | 56 | 54,5 | 2,6 | %4,55 |
hippotalamus | 88,3 | 86,6 | 85,3 | 84,8 | 83,6 | 83,3 | 5 | %5,66 |
5816bursa | 70,5 | 70,1 | 69,3 | 68,9 | 68,4 | 67,9 | 2,6 | %3,69 |
florence_N | 78,6 | 78,5 | 77,5 | 78,2 | 77,8 | 77,4 | 1,2 | %1,53 |
inciakis | 71,3 | 69,5 | 68,2 | 68,4 | 67,6 | 67,4 | 3,9 | %5,47 |
umut-16 | 69,5 | 68,5 | 68 | 67,9 | 67,4 | 67,2 | 2,3 | %3,31 |
Bilmiyorum ya ben başaramayacak mışım gibi geliyorGülbe kilo vermemiş gibi neden davranıyorsunkız sen kilo verdin eksidesin kendine gel aaaaaaaa delirdin iyice. Bak mesela korhi de geçen hafta az vermişti bu hafta bireyselde 2. Oldu. Bazen duraklar bir sonraki hafta coşar. Yanlış hatırlamıyom dimi Korhilalp ?
Tarçınlı yoğurt????bana bi akil verin kizlar bu tatli krizlerini napicam? Maalesef sut icemiyorum (yani tarcinli sut ihtimal disi)
evet. ama super bi uygulama. hastasiyimUygulamamıydı bu karpız?
kiz "yedim say" neTarçınlı yoğurt????
Bir de benim tatlı krizim var düşüncesini kafandan çıkar canım. Bak kriz diyorsun bu bağımlılık olmuş sende. Bağımlısı olduğjn şey zararlıdır hertürlü. Kız yaparsın aaa. Her canın istediğinde de ki kendine: "yedim sayıyorum"
Yedin say o şekilde devam et
Canim zor olmazmi oruç sicak havalar borcun varsa kışın tut benceBen sana güveniyorum zortim benim için de ayni şeyler geçerli.. bugun cisliydi ama yarın yeni bir gün hatta oruç tutmayı düşünüyorum eşlik eden olursa benim 9 gün sürecek inşallah
Gülbecim git eline yarım kilo bişey al biraz taşı. Bak sen o kadar kilo verdin bugün. Az mı sence? Kız kilo alsan artı çıksan seni bunalımdan çıkaramıcaz heraldeBilmiyorum ya ben başaramayacak mışım gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?