Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Canım öyle miii çok sevindimmm
Sanırım akşam sporu daha etkili bende..
Akşam hafif yiyip spor yapınca baya gidiyor 300 gr fln gidiyor sabahında.çok sevindim insallah haftaya daha iyi oluruz

Canım pek güneşe çıkmadık ama arabanın kliması çarptı sanırım.götürdük doktora.antibiyotik vermeyeyim ateş fln olursa yine gelin dedi.şimdilik daha iyi.
Inşallah tamemen atlatır canım
gozumun onunde simit yediler

seyrede seyrede ceviz yedim. Dune gore 200 gram gitmis bu aradaBugun bol bol yuzucem.

sabah:

karatay kahv.

kilo:
15/07...71.8
16/07...71.6
Işte bu süpersin bugün benim kız ve oğlan da yedi ben yemedim yiyemedim malum oruç:)) hoş tutmasam da yemezdim
Guzel bir menu olmus canim yine afiyet olsun
Ya ankacim soylemeden gecemeyecem tamam 7. Olduk eyvallah. Ama kendi adıma elimden geleni yaptığımı düşünüyorum.
artıda olan kimse yok evet hatalar var kisis3l 9larak da grup olarak da. Ama bence (kişisel fikrim) böyle sitem ederek zorlayarak hickimse gaza gelmez.

Dün o.kadar yüzde hesaplayalım dedik miu hesapladı ama onlara tek bir yorum yapmadin. Sadece dereceye giren kişiyi tebrik ediyorsun. Maalesef benim sadece moralim bozuluyor bu yöntemle

YA kaptan bize noldu böyle
bilmem fotoğraflara bişeyin yok çok iyisin falan deyince saldı herkes kendini.
hadi Korhilalp tevafuk55 ideal kilosunun altına inmeye çalışıyor diğerlerine noluyor anlamadım. hepimiz kaçamak yapıyoruz ve belki de en fazla kaçamaüı ben yapıyorumdur. ama sporu çoğatıp dengelemeye çalışıyorum.

çocuksa en eziyetlisi bende. işse evim büyük kızım surekli döküyor zaten hep var. bilmiyorum sığındıkları bahaneler bahane de değil. aslında işin özü bu işe gönül vermek. takımı ciddiye alıp önemsemek.

haklısın canım 6-7 saat hastanede kalıp uzerine dişimi yaptırıp koştur koştur eve gelip listeyi düzenleyip uzerine 5 hafta kim kaç kilo vermiş diye 2 saat sonuçları inceleyip tablo yaparken onu da atlamışım. özür diliyorum

20 dk yuruyus spordan sayilmiyor mu kaptanim :)

Bana kıyamamış kaptanım eklemiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…