Ben sana demedim kı zaten üzülenler oluyor ya o yüzden yazdımBen hiç kimseye 3-5 kilo veremedin diye kızmadım. Başından beri şok diyet vs yapılmasını onaylamdım karşı çıktım. 500 gr ile 1 kilo arasında verseniz yeter dedim.
Ya kaptan bende bilmiyorum. .Sitedeki sorunlara da yazdım ama..Kız niye bizim mesajlar çifter çifter gidiyorhippotalamus
Hayır iki ay izin hakkınız yoktu zaten. Ağustosta belki açılır bakayım ne zaman girmişsin listeyeİzin hakkım bitti mituh ya agustos bası babam gelecek Sivasa gıdıcez falan üzüldüm ya
4 ağustosta istersen bildirimde bulunmayabilirsin. Bildirimsiz izine ayrıldı yazarız. O zaman başlıyor izin hakkın.He ilk ıkı ay sartı vardi tamam tamam cok pardon ben onu unuttum kusura bakma
Tamam4 ağustosta istersen bildirimde bulunmayabilirsin. Bildirimsiz izine ayrıldı yazarız. O zaman başlıyor izin hakkın.
Anam hadi ya hahhahaKız mezun olunca 6 ay listeye giremiyon alır gelirsin sen şimdi yazık olur
Kız sana kaçak hayali bile yasakParmak da mı yalamayalim :)
Zaten miu kim ki...
Senin zortin var şekerim. Benimki uğramıyor kaç gündür, onun orti de gidecek ya, döneme kadar canım.Anam hadi ya hahhahaflorence_N başımı yakıyodun kız
Kız sana kaçak hayali bile yasak
Zaten miu kim ki...
Hipponun ortisi dün yolculuktaydı ondan girmemiştir. Ben de olcam bananeSenin zortin var şekerim. Benimki uğramıyor kaç gündür, onun orti de gidecek ya, döneme kadar canım.
Aman eksik kalmaHipponun ortisi dün yolculuktaydı ondan girmemiştir. Ben de olcam banane
Kız hıppo nun ortısı benım ya yazıyorum ya kızHipponun ortisi dün yolculuktaydı ondan girmemiştir. Ben de olcam banane
Gidiyon ya. Sen yokken.Kız hıppo nun ortısı benım ya yazıyorum ya kız
Ben de ortileri aramaya gittim yanlış mı hatırlıyorum diye.Kız hıppo nun ortısı benım ya yazıyorum ya kız
Nereye gidiyorGidiyon ya. Sen yokken.
Senin dün yüzde hesaplama vardı arada kaynadı ya. Bu 1. 2. İşlerini miu ya paslamıştım. Kız @MiuLego niye açıklamadın. Yeni aklıma geldi benim de.
Yaw gitmeyecekse neden konuştunuz izin konusunu?Nereye gidiyor
Yaw gitmeyecekse neden konuştunuz izin konusunu?
inşallah cnm. .İnşallah bomba gibi bir hafta olsun takım için
Miu benim canım ♡♡♡Anam hadi ya hahhahaflorence_N başımı yakıyodun kız
Kız sana kaçak hayali bile yasak
Zaten miu kim ki...
gel gel sanada yeterim..Hipponun ortisi dün yolculuktaydı ondan girmemiştir. Ben de olcam banane
ben seni seviyorum ortim..Kız hıppo nun ortısı benım ya yazıyorum ya kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?