Ya o bir kaç gün yazamayabilirim dedi. Onun üzerine çekiliş yaptık ben de bir kaç gün izne ayrıldı ona kim çıkarsa hep beraber ilgilenelim dedim. Diğeri de 4 ağustosta o zamanaYaw gitmeyecekse neden konuştunuz izin konusunu?
Nereye gidiyor
Canımsın kız bende seni seviyoruminşallah cnm. .
Miu benim canım ♡♡♡
gel gel sanada yeterim..
ben seni seviyorum ortim..
Kalmam aslaaaaaaAman eksik kalma
Hatlar karıştı havuzda suyu mu çok yuttum naptım hahahha sily den bahsediyodum onun ortisi flo ya flo söylemiyodu ortim yok da yok diyeKız hıppo nun ortısı benım ya yazıyorum ya kız
Hahahahahah silyBen de ortileri aramaya gittim yanlış mı hatırlıyorum diye.yolculuğa kim çıktı
Hazırladıydım aslında ama açıklamayı yapamadom çünkü sizin ortilik sonucu belli değildi bir tek sen kilonu daha paylaşmadıydın. Dur akşam açıklayayım. Korhigil ezdi geçti ya sussssSenin dün yüzde hesaplama vardı arada kaynadı ya. Bu 1. 2. İşlerini miu ya paslamıştım. Kız @MiuLego niye açıklamadın. Yeni aklıma geldi benim de.
inşallah cnm. .
Miu benim canım ♡♡♡
gel gel sanada yeterim..
ben seni seviyorum ortim..
Kalmam aslaaaaaa
Hatlar karıştı havuzda suyu mu çok yuttum naptım hahahha sily den bahsediyodum onun ortisi flo ya flo söylemiyodu ortim yok da yok diye
Hahahahahah sily
Hazırladıydım aslında ama açıklamayı yapamadom çünkü sizin ortilik sonucu belli değildi bir tek sen kilonu daha paylaşmadıydın. Dur akşam açıklayayım. Korhigil ezdi geçti ya sussss
Hihihiih duy duy flocuğum
800 gr vermem lazım biliyorum. . Işte napsak nasıl bi yol izlesek diyeSenin dün yüzde hesaplama vardı arada kaynadı ya. Bu 1. 2. İşlerini miu ya paslamıştım. Kız @MiuLego niye açıklamadın. Yeni aklıma geldi benim de.
Yok canıım ortakların yuzdelerini hesaplamışsın ya. Bi tek bizimki kalmıştı. Onu diyorum.8
800 gr vermem lazım biliyorum. . Işte napsak nasıl bi yol izlesek diye
Çok sağol canımmmmhttps://www.kadinlarkulubu.com/foru...sonuc-listeleri.153328/page-142#post-52094715
burdan bakabilirsin canım tebrik ederim yeniden
54.5 canımHilalim sen kacsin dunki listeyi goremedim ben
O zmn sen hedefine ulaştın.. mezun mu olmak istiyorsun yoksa??54.5 canım
Allah seni..bende anlamaya çalışıyorum.. ne kaldı 2 diye..
Sayılmaz mı? Hakkını vererek oynadiysan ama.Anka yarım saat basketbol spor sayılır mı?? Baya yoruldum ve terledim..
Onu ben hesapladımYok canıım ortakların yuzdelerini hesaplamışsın ya. Bi tek bizimki kalmıştı. Onu diyorum.
Hiç durmadım.. top sürdüm.. bi potadan öbürünü koştum. . Terledim..n hatta dakka tuttum :))Sayılmaz mı? Hakkını vererek oynadiysan ama.
Ben sadece bizimkini hesapladım.. isim bulamadım ya..Onu ben hesapladım
Aaaaa hadi yaaa karıştırdım mı kusura bakma canımOnu ben hesapladım
Belleğin iyi o zaman. Sevindim. Bence olur kacamağin yoksa.Hiç durmadım.. top sürdüm.. bi potadan öbürünü koştum. . Terledim..n hatta dakka tuttum :))
Aaaaa hadi yaaa karıştırdım mı kusura bakma canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?