Cnm valla anlamadım kiBen sadece bizimkini hesapladım.. isim bulamadım ya..5816bursa ne diyosun?? Miu nun ki güzel ama yazması zor :)) aklımda tutamam..
Sayılır canım listeye ekleAnka yarım saat basketbol spor sayılır mı?? Baya yoruldum ve terledim..
Belleğin iyi mi?? Nerden anladın??Belleğin iyi o zaman. Sevindim. Bence olur kacamağin yoksa.
Cnm hani miu ların ismi migotek ya.. bizimki ne olsun?? Miu bi isim bulmuş ama çok zor.. biz bulalım. .Cnm valla anlamadım ki
Hee anladım kız kafa kalmadı Bı yandan buraya yazıyorum Bı yandan şişe yapıyorum dogum gunu için Bı düşüneyim :)Cnm hani miu ların ismi migotek ya.. bizimki ne olsun?? Miu bi isim bulmuş ama çok zor.. biz bulalım. .
Olur tatlı.. obur gibiHıpobur olsunetobur otobur gibi
Hiç de değiliz zaten oburluk kım bız kımOlur tatlı.. obur gibi
HahahahaHıpobur olsunetobur otobur gibi
Kız obur olmasak ne işimiz var burda.. :))Hiç de değiliz zaten oburluk kım bız kım
Harikasın incicim ben sana her zaman güveniyorum zatennnnOrtim nerdesin butun ortisler burdaeylul7158eylul
Kizlar dogumgunune gittim 2 mercimek kofte 4 sarma ile atlattim ogle yemegi de yoktu tabagim arada kaynadi kaldirmislar yemedigimi de caktirmadim
Ayy keşke ben de orda olsam ev yanıyor. Çocukların havuzu banyoya sığsaydı içine suyla buz doldurur girer yatardımHavuz bitti artık çıkıcam dondum ay çok üşüdüm havuz buzzzz gibi
Anlamadim yaaa noooldu ortak nooldu ne kaldi 2 ay iyice uzak kaldim
3 kere boş ol deyince boşanılıyor ya bir tane dedi kaldı 2. Çok ihmal ediyorsun ortini.Anlamadim yaaa noooldu ortak nooldu ne kaldi 2 ay iyice uzak kaldim
Bİ SEne kpssye hazırlandım canım ders çalışırken maşum çayın yanına durmadan cısssssne sinaviymis kiz o kadar kilo aldiran? merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?