Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

denizden geldim oglen de yememistim bisey. Spor yapicam enerjim yok. Agzima 3 kayisi attim kana gecmesini bekliyorum Hazir beklerken menumu yazayim.

Sabah:
Karatay Kahv.

Ara:
2 kayisi
1 dilim karpuz
1 turk kahvesi

Oglen:
3 kayisi

Aksam:
Izgara balik
Salata
1 dilim ekmek

Spor: Deli gibi (daha yapmadim hepsini)
Su: Acayip cok (3 litreyi bulurum sanki)

Ayy keşke ben de orda olsam ev yanıyor. Çocukların havuzu banyoya sığsaydı içine suyla buz doldurur girer yatardım
Soğuk duş yap kız buzzz gibi suya bi gir şokla kendini
Çalışmayan evde takılan hanımlar sabahları 9 da sports TV deki spora kim katılır benimle. Yanıma yoldaş arıyorum.
Hafta sonu da çıkıyo mu?
havuzda apaciler oluyo mu cok? Ben apaci korkusundan gidemedim hic su parklarina
Bu gittiğimizde yok. Ona göre seçtik zaten yıllardır da geliriz sorun olmuyor. Güvenlik hep geziyo zaten
Cidden bu haftaki kilo kaybını merak ediyorum çok iyi gidiyor 2 gündür menün. Aynen devam

]] hep soğuk suyla yaparımm zaten yazın

Evet çıkıyormuş. Ben de bu gün gördüm yarın yapacağım. Yaptığımız hareketler de kafamıza göre değil de hocayla yapmış gibi olacağız.
Yarın varım kuzum hafta içi de 7 de falan olsa yine varım derdim ama iş saati

Yaa. Neredesin sen? Günde 5 beş mesaj hakkı var ama sen yoksun. Sen yokken çok bunaldım, üzüldüm. Kekler, börekler, tatlılar yedim tabak tabak. Hep senin yüzünden.
Flo bak ben inanmıyom artık ama Anka hala inanıyo bunlarakalpten gidecek kız yapma şöyle hahahahah

Menü bildiriyorum

Sabah 8:30
2 haşlanmış yumurta
2 yk domates biber kavurması
Az domates salatalık
1 porsiyon lor

Öğlen 13:00
1 porsiyon taze fasulye
1 kase yoğurt

Akşam 18:39
1 porsiyon bamya
1 kase yoğurt

Su yatana 3 ltyi geçer. Spor akşam yapacağım. 21:00 gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…