- 29 Haziran 2017
- 994
- 2.660
- 43
- 44
Bİ SEne kpssye hazırlandım canım ders çalışırken maşum çayın yanına durmadan cısssss
kac kisinin valizini yapiyosun? Butun aileninkini yapiyosan bitmez o is.Kızlar şu valiz işleri çok bunaltıyor beni topla topla bitmiyor
Havuz bitti artık çıkıcam dondum ay çok üşüdüm havuz buzzzz gibi
Soğuk duş yap kız buzzz gibi suya bi gir şokla kendiniAyy keşke ben de orda olsam ev yanıyor. Çocukların havuzu banyoya sığsaydı içine suyla buz doldurur girer yatardım
Hafta sonu da çıkıyo mu?Çalışmayan evde takılan hanımlar sabahları 9 da sports TV deki spora kim katılır benimle. Yanıma yoldaş arıyorum.
Bu gittiğimizde yok. Ona göre seçtik zaten yıllardır da geliriz sorun olmuyor. Güvenlik hep geziyo zatenhavuzda apaciler oluyo mu cok? Ben apaci korkusundan gidemedim hic su parklarina
Cidden bu haftaki kilo kaybını merak ediyorum çok iyi gidiyor 2 gündür menün. Aynen devamdenizden geldim oglen de yememistim bisey. Spor yapicam enerjim yok. Agzima 3 kayisi attim kana gecmesini bekliyorumHazir beklerken menumu yazayim.
Sabah:
Karatay Kahv.
Ara:
2 kayisi
1 dilim karpuz
1 turk kahvesi
Oglen:
3 kayisi
Aksam:
Izgara balik
Salata
1 dilim ekmek
Spor: Deli gibi (daha yapmadim hepsini)
Su: Acayip cok (3 litreyi bulurum sanki)
Hay ben bu otomatik sözlüğe. Bileğin yazdım ama sağolsun değiştirmiş. Şimdi gördüm.Belleğin iyi mi?? Nerden anladın??
Yaa. Neredesin sen? Günde 5 beş mesaj hakkı var ama sen yoksun. Sen yokken çok bunaldım, üzüldüm. Kekler, börekler, tatlılar yedim tabak tabak. Hep senin yüzünden.Anlamadim yaaa noooldu ortak nooldu ne kaldi 2 ay iyice uzak kaldim
Şaka dimi.Yaa. Neredesin sen? Günde 5 beş mesaj hakkı var ama sen yoksun. Sen yokken çok bunaldım, üzüldüm. Kekler, börekler, tatlılar yedim tabak tabak. Hep senin yüzünden.
Soğuk duş yap kız buzzz gibi suya bi gir şokla kendini
Hafta sonu da çıkıyo mu?
Yarın varım kuzum hafta içi de 7 de falan olsa yine varım derdim ama iş saati]] hep soğuk suyla yaparımm zaten yazın
Evet çıkıyormuş. Ben de bu gün gördüm yarın yapacağım. Yaptığımız hareketler de kafamıza göre değil de hocayla yapmış gibi olacağız.
Flo bak ben inanmıyom artık amaYaa. Neredesin sen? Günde 5 beş mesaj hakkı var ama sen yoksun. Sen yokken çok bunaldım, üzüldüm. Kekler, börekler, tatlılar yedim tabak tabak. Hep senin yüzünden.
Pişt sus çaktırma. Birbirimizden sorumluyuz ya. Gözü korksun diye yazdımŞaka dimi.
Tabak tabak yemedim AMAAA ucundan azıcık yedim bir lokma yedim kenarını yaladım tabağı yaladım falan dikeksin diye korkuyorumPişt sus çaktırma. Birbirimizden sorumluyuz ya. Gözü korksun diye yazdım
Evet canım herkesin ki bende :)kac kisinin valizini yapiyosun? Butun aileninkini yapiyosan bitmez o is.
9 da başlıyor bak uyuyup kalma o zaman.Yarın varım kuzum hafta içi de 7 de falan olsa yine varım derdim ama iş saati
Yok yok. Boş parmak bile yalamadim, sakızlı muhallebi yapmıştım oysa ki .Tabak tabak yemedim AMAAA ucundan azıcık yedim bir lokma yedim kenarını yaladım tabağı yaladım falan dikeksin diye korkuyorum
Gorende 10 kişi yaşıyorsunuz sanacak canım. 3 kişiden nolcak.Evet canım herkesin ki bende :)
Cıss cıss sakın haa. 70 oluncaya kadar kaçamak yok.Yok yok. Boş parmak bile yalamadim, sakızlı muhallebi yapmıştım oysa ki .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?