Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Süper menü bol eksiler canım :)

Akşam ekmek de olmasa süper ama :)

evet evet buda incecik oldu 1 ayda falan hemde

ben menünü çok beğendim. . Sporu bekliyorum cnm.. favorilere ekle menünü. .

Ya annem daha akşam yemeği yapmadı. . Kardeşimi bekliyor.. kıyma alacaktı köfte yapacak. .ben açlıktan öldüm. ..

Pişt sus çaktırma. Birbirimizden sorumluyuz ya. Gözü korksun diye yazdım
Ahahaha taamaaam tamammmm aramızda
Ba yıl dım ay harika ay müthiş kız sen ni ittin süper ya alkışlar
Tabak tabak yemedim AMAAA ucundan azıcık yedim bir lokma yedim kenarını yaladım tabağı yaladım falan dikeksin diye korkuyorum
Hahahha önce beterini söylüyo ki ardından gelene şükredelim kızmayalım . Yer miyiz biz?
9 da başlıyor bak uyuyup kalma o zaman.
Tamam sabah 9 da tv karşısındayım. Yazarım zati

aynen devam balım.dün açlık krizini önlemek için yatmadan 1 bardak tarçınlı ılık süt içtim leptin gitti ama sabah bile tok uyandım.kararlılıkla devam bebeğim
İyi yaptın canım zararsız en azından. Onu içmesen hem leptin gidecekti hem diyet. Leptini de hergün hergün çalıştırcaz diye bişey yok. Harikasın kendini tebrik et. Yarından itibaren ben de karatay yapcam. Haftasonları 2 öğün hafta içi 3 öğün. Ama 3. Öğün yani akşam sadece yoğurt ya da süt olcak öğün de değil aslında.karatay harika oluyor hem kaçamak yaptırmıyor disipline ediyo insanı hem tok tutuyo daha nolsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…