Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Bel inceltmek için hareket yaparsın bisicik olmaz.
Yapıyorum canım da en eğlendiğim spor tarzı yürüyüş ve leslie onda da bacaklar daha çok çalışıyor.mekik fln çok çektim vaktinde..şu an bol bol yürüyorum.dediğin gibi yan karın mekik crunch fln yapmam lzmm

Twist de yap. Netten bak da bel inceltme diye. O saydıkların karın egzersizleri, inceltmeye yarar mı bilmem.

Kızlar yeni acilden geldik.saat 1 buçuk ta bir uyandım ki oğlan cayır cayır yanıyor ateş 39.5.bu saate kadar hastanedeydik yavrum helak oldu.bir türlü toparlamiyor çocuk ya bende onunla birlikte helak oluyorum.
Rabbim şifa versin canımmm.benim oğlum da öyle..helak oldu yavrum..bizde peşinde...

Canım bu kahvaltı en az 7 saat tok tutar diyorum.akşamda hafif yersin.en az 1 kilo eksi gelir.afiyet olsun eylülcümm

Aman Allah''ımmm
Miuuuuuuuuuu canım eski haline dön lütfen titre kendine gel..o sporlarını düşün şekercim.bugün süper olsun menün haydi

Olabilir benim için sıkıntı yok kaptancım

Kızlarrrrr hızınıza anca yetiştim
Abovvv baya aktif bir grup
Sabah yedide bebişi emzirip
Domates salatalık küçük bir muz kk peynir ve bir bardak sütten oluşan kahvaltımı yapıp üni ye koştum
On ikiye doğru eve geldim
Tekrar kahvaltı hazırla
Bebişi emzir falannnn çok yoruldum
Öğlende domates salatalık peynir
Sucuklu yumurta (sucuğun kendi yağını da döktüm çöpe)
Dört çatal patates kızartma
Şekersiz çay
Ha bir de yoğurtlu havuç mezesi ondan bir kaç çatal yedim
Off ne çok yemişim
Ara
Bir kahve
Yanında badem şekerisayısını hatırlamıyorum
Saat beşte de
Üç kaşık pilav
Üç kaşık et sote
Salata ayran
Dünyaları yemişim ben yaaaa

Kızlar menülerinizi favorilere eklemeyi unutmayın
Niye ekliyoruz canım
Sonradan bakmak için mi
Süpersinnn

Sporumu yazayım akşam kopyala yapıştır yaparım:)

45 düz squat
45 sumo squat
45 mekik
45 çapraz mekik
60 ar sağ ve sol bacak
55 sn plank
45 er sağ ve sol bacak çekme
50 sn wall sit
15 dakika dans
Ooooo maşallah sana yaaa
Kızlar annem çok kızıyor teli elimde görünce. . Şuan wc den yazıyorum gizli gizli..
Benim annemde ben bekarken öyleydi
Hoş şimdi de öyle
Belki yazarım canım.bilmiyorum ki
Eski halimde ölçülerim şöyleydi
107-88-108
Şu an 89-69-90
Canımm her gün spor yaparak mı o ölçülere sahip oldun

Sabah 10 kahvaltı
Domates, biber, peynir, 2 yumurta ile menemen
Yarım porsiyon lor
1 bardak süt

16:00
1 yudum kola
1 küçük şeftali
(Öğlen ufaklikla uyumuştum, krizi ucuz atlattigimi düşünüyorum. Yemek yaparken arada yedim.)

Akşam 18:30
1 tabak zeytinyağlı türlü
1.5 kase cacık.

Su 2.5 lt şimdilik, yatana kadar 3.5 olur.
Spor aksama.

Bi öğlen uyudum 24 tane bildirim ne la. Neyse ki çoğu beğenmeymis. Dedim şimdi 39 sayfa yazdılar nasıl okuyacağım. Ödümü kopardiniz. Bu arada silo ile ben neden eksiyiz?
Sily artıda olduğu için
Aman Allah''ımmm
Miuuuuuuuuuu canım eski haline dön lütfen titre kendine gel..o sporlarını düşün şekercim.bugün süper olsun menün haydi
Aynen korhicim bugğn sahalara döndüm sporu da yaptım mı bu iş tamamdır
Kız bu neee aaaa daha yeme yarın daha hafif besleen. Su içtin mi? Spor yapcak mısın demiyorum bu menüye yapman lazım yapınca yaz..
Güzel olmuş afiyet olsun beğendim

Sily !!!! Valla gelmiyorsun da sen bu hafta bir artı çok soracam ben sana!!

bence yedigin pilavla patates gereksiz olmus. azicik zaten hevesini gecirmemistir. Onun disinda gayet guzel menu bence.

Kaçamak yok değil mi canım.

Misafirim vardı canım. Ev de savaş alanı gibiydi yaa

Özelden mail adresi at ben en sevdiğim videoyu göndereyim sana.
Kaçamak yok canım.
Misafirim bayan da diyetteydi. Birbirimizle karşılıklı kim az yiyecek diye yarıştık resmen iyi oldu böyle ama spor yapamadım mağlesef Yeni gittiler yatılı misafirlerdi. Çok yoruldum. Çoookk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…