- 6 Ağustos 2016
- 6.007
- 9.730
- 198
Bel inceltmek için hareket yaparsın bisicik olmaz.
Çok tatlısın canım.ama benim belim yine de kalın duruyor.görmüştünüz..çooook spor yapmam lazım çoook
Aaay niye kaptan ??Bu gün benim menu yok kızlar.
Simit pasta çikolata makarna herşeyi yedim. Spor da yok.
Yapıyorum canım da en eğlendiğim spor tarzı yürüyüş ve leslie onda da bacaklar daha çok çalışıyor.mekik fln çok çektim vaktinde..şu an bol bol yürüyorum.dediğin gibi yan karın mekik crunch fln yapmam lzmmBel inceltmek için hareket yaparsın bisicik olmaz.
Twist de yap. Netten bak da bel inceltme diye. O saydıkların karın egzersizleri, inceltmeye yarar mı bilmem.Yapıyorum canım da en eğlendiğim spor tarzı yürüyüş ve leslie onda da bacaklar daha çok çalışıyor.mekik fln çok çektim vaktinde..şu an bol bol yürüyorum.dediğin gibi yan karın mekik crunch fln yapmam lzmm
Rabbim şifa versin canımmm.benim oğlum da öyle..helak oldu yavrum..bizde peşinde...Kızlar yeni acilden geldik.saat 1 buçuk ta bir uyandım ki oğlan cayır cayır yanıyor ateş 39.5.bu saate kadar hastanedeydik yavrum helak oldu.bir türlü toparlamiyor çocuk ya bende onunla birlikte helak oluyorum.
Canım bu kahvaltı en az 7 saat tok tutar diyorum.akşamda hafif yersin.en az 1 kilo eksi gelir.afiyet olsun eylülcümm@inciakis ortisim kahvaltimKorhilalp canim karatay yaptim fazla olmus mu ?
Kahvalti
2 yumurta omlet
8 zeytin
1?5kk beyaz peynir
Koz patlican
2silme yk haslanmis y.mercimek
1.5 ceviz
1 standart cay bardagi cig cekirdek
Aksama kadar bu ogunle kalmayi nilanliyotum 2 ogun yiyecegim aksamida hafif tutarim diye dusjndum nasil??
Aman Allah''ımmm
Sabahtan gece yarısına kadar mükemmel gittim aslında. Sabah 8 de çok sağlam kahvaltı ettim ama bazlamalı falan baya da yedim bal kaymak vs de yedim yumurtası süt zeytin peynir klasik kahvaltı gerisi. Havuza gitcektik orda öğle yemeği yememekti planım o yüzden sağlam kahvaltı ettim. Öğlen yemedim ablamlar pide yedi ben yemedim. Öğleden sonra bir magnum yedim. Akşam da 19:45 civarı akdeniz salata yedim harikaydı sonra bir demlik yeşil çayımı içtim.
Sonra gecce eve gelince ablam makarna yaptı1 tabak makarna yedim bi de aburcuburdan yedim geceyi batırdım
Şimdi karatay kahvaltımı haZırlıcam akşam da erken saat çpk hafif beslenip bugünümü tertemiz kapatcam ama boooool sporla. Valla telafi etcem ya
Olabilir benim için sıkıntı yok kaptancımKızlar bu takımlar arası performans uygulamasını takım içinde yapmaya karar verdim.bizimki şöyle olacak. Bir hafta yuzdesi 0.30 un altında kalan sarı kart alacak. Diğer hafta yuzdesini 1 in üzerine çıkaramazsa ceza alacak. Diğer hafta yine çıkmazsa diskalifiye olacak. Ne dersiniz.
Niye ekliyoruz canımKızlar menülerinizi favorilere eklemeyi unutmayın
Süpersinnn
Ooooo maşallah sana yaaaSporumu yazayım akşam kopyala yapıştır yaparım:)
45 düz squat
45 sumo squat
45 mekik
45 çapraz mekik
60 ar sağ ve sol bacak
55 sn plank
45 er sağ ve sol bacak çekme
50 sn wall sit
15 dakika dans
Benim annemde ben bekarken öyleydiKızlar annem çok kızıyor teli elimde görünce. . Şuan wc den yazıyorum gizli gizli..
Canımm her gün spor yaparak mı o ölçülere sahip oldunBelki yazarım canım.bilmiyorum ki
Eski halimde ölçülerim şöyleydi
107-88-108
Şu an 89-69-90
Sily artıda olduğu içinBi öğlen uyudum 24 tane bildirim ne la. Neyse ki çoğu beğenmeymis. Dedim şimdi 39 sayfa yazdılar nasıl okuyacağım. Ödümü kopardiniz. Bu arada silo ile ben neden eksiyiz?
Aynen korhicim bugğn sahalara döndüm sporu da yaptım mı bu iş tamamdırAman Allah''ımmm
Miuuuuuuuuuu canım eski haline dön lütfen titre kendine gel..o sporlarını düşün şekercim.bugün süper olsun menün haydi
Kız bu neee aaaa daha yeme yarın daha hafif besleen. Su içtin mi? Spor yapcak mısın demiyorum bu menüye yapman lazım yapınca yaz..Kızlarrrrr hızınıza anca yetiştim
Abovvv baya aktif bir grup
Sabah yedide bebişi emzirip
Domates salatalık küçük bir muz kk peynir ve bir bardak sütten oluşan kahvaltımı yapıp üni ye koştum
On ikiye doğru eve geldim
Tekrar kahvaltı hazırla
Bebişi emzir falannnn çok yoruldum
Öğlende domates salatalık peynir
Sucuklu yumurta (sucuğun kendi yağını da döktüm çöpe)
Dört çatal patates kızartma
Şekersiz çay
Ha bir de yoğurtlu havuç mezesi ondan bir kaç çatal yedim
Off ne çok yemişim
Ara
Bir kahve
Yanında badem şekerisayısını hatırlamıyorum
Saat beşte de
Üç kaşık pilav
Üç kaşık et sote
Salata ayran
Dünyaları yemişim ben yaaaa
Güzel olmuş afiyet olsun beğendimSabah 10 kahvaltı
Domates, biber, peynir, 2 yumurta ile menemen
Yarım porsiyon lor
1 bardak süt
16:00
1 yudum kola
1 küçük şeftali
(Öğlen ufaklikla uyumuştum, krizi ucuz atlattigimi düşünüyorum. Yemek yaparken arada yedim.)
Akşam 18:30
1 tabak zeytinyağlı türlü
1.5 kase cacık.
Su 2.5 lt şimdilik, yatana kadar 3.5 olur.
Spor aksama.
Sily artıda olduğu için
Aynen korhicim bugğn sahalara döndüm sporu da yaptım mı bu iş tamamdır
Kız bu neee aaaa daha yeme yarın daha hafif besleen. Su içtin mi? Spor yapcak mısın demiyorum bu menüye yapman lazım yapınca yaz..
Güzel olmuş afiyet olsun beğendim
Kızlarrrrr hızınıza anca yetiştim
Abovvv baya aktif bir grup
Sabah yedide bebişi emzirip
Domates salatalık küçük bir muz kk peynir ve bir bardak sütten oluşan kahvaltımı yapıp üni ye koştum
On ikiye doğru eve geldim
Tekrar kahvaltı hazırla
Bebişi emzir falannnn çok yoruldum
Öğlende domates salatalık peynir
Sucuklu yumurta (sucuğun kendi yağını da döktüm çöpe)
Dört çatal patates kızartma
Şekersiz çay
Ha bir de yoğurtlu havuç mezesi ondan bir kaç çatal yedim
Off ne çok yemişim
Ara
Bir kahve
Yanında badem şekerisayısını hatırlamıyorum
Saat beşte de
Üç kaşık pilav
Üç kaşık et sote
Salata ayran
Dünyaları yemişim ben yaaaa
Kaçamak yok canım.Kaçamak yok değil mi canım.
Misafirim vardı canım. Ev de savaş alanı gibiydi yaa
Özelden mail adresi at ben en sevdiğim videoyu göndereyim sana.
Çok fena bişey . Kolay gele canımJillian Michaels yapmaya gidiyorum simdi. Bakalim nasi biseymis.
Hadi bakalım geri dönüşünü bekliyorumJillian Michaels yapmaya gidiyorum simdi. Bakalim nasi biseymis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?