Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Buda benim menu (bayadır yazamıyordum menümü eşim sağolsun bi geldi bütün düzeni mahvetti benim )
Sabah 12:00
3 yumurtadan omlet
1 kk peynir
3 zeytin
1 bardak vişne suyu(kendim yaptım)
Ara
10 tane beyaz leblebi 5 kuru üzüm
Akşam
1 kase ayran aşı
2 but haşlama
4 lt su
Spor henüz yapmadım

super. proteinin dibine vurmussun. bi de guzel spor gelince tamamdir. hadi bakalim spora

ay yeni gordum. kuruuzumleri taneyle mi sayiyosun. Ben avucla sayiyom

Bu arada kızlar ben pazar günü spor zorunlu olmasın kaslar dinlensin diye düşünüyorum ne dersiniz.
Bakma biz her gün yapıyoruz, kardio haftada 3-4 kere öneriliyor aslında. Kasların dinlenmesi açısından. 3 mil yapanlar bir 3 bı 1 mil yapsalar da olur. 1 mil hemencik bitiyor. Spor hocası olan kimdi? Bursa mıydı? Bir baksa.

anka sen yine yaz.. herkes memnun olur

İnş bidaha listeyle işin olmaz :))
hippotalamus beni de kanatlarının altına alır mısın kendimi çok,yalnız hissediyirummmmm
miu var şimdi ama bende alırım cnm )

bana uyar kaptanım ♤♡♤♡

Bence artık pilav yeme..bide bi çatal ondan bi bundan çok oluyo.. tabağına al ne kdr yiceksen başka şeyler yeme.. bugün spor şart..
kola hariç beğendim. . Afiyet olsun

hippotalamus menumu yazayım
Kahvaltı yok
Ara 3 te bir bardak limonata Bı puaca
Akşam
Biraz ızgara et
Yesıl fasulye
3 litre su
Spor leslie 1 baska yok yaparsam yazarım
Cnm kahvaltı kötü oldu ama diğerleri iyi. . Aa poğaça vardı ama olsun o kdr.. ev yapımı ise..
yaa hep size geliyorlar. Sizi çağırmıyorlar mı?

Bu arada kızlar ben pazar günü spor zorunlu olmasın kaslar dinlensin diye düşünüyorum ne dersiniz.
Aslında doğru ama haftada bi gün muhakkak işti misafirdi spor yapamıyoruz kaptan.. bide pazarı serbest yaparsak salarız.. malum kaytarmaya meraklıyız bu arada sporları listeye 9 a kadar ekleyin dedin ama çoğumuz geç yapabiliyoruz. . Onu 12 yapsak :))
afiyet olsun. . Mısır hariç süper. .spora bayıldım :))

afiyet olsun cnm.. guzel. .

menü süper.. spor olarak birazda bölgesel yapsan

Genelde günde yarım saat anca yapıyoruz zaten cnm..
http://sagliklihoca.com/mekik-cekmek-gobegi-eritir-mi/ bak bu yazıda nabız hesabı yapmışlar, yüksek seviyeye ulaştığında 30 dk sürdürülmeli nabız diyor. Gün aşırı leslie 3 mil hergun 1 ya da 2 milden ya da hergun leslie 3 milden daha kıymetli. Yazıda bölgesel hareketlere yerine kardio ve bacak kaslari çalışmanın göbek konusunda daha etkili olduğu da yazıyor. Bense aksine bölgesel hareketlerin daha yararlı olduğunu düşünüyordum. Ağırlıksız yapılan tüm bölgesel çalışmaların bir hiç olması canimi sıktı. Mekikleri boşa ki çektik hep?

hippotalamus menumu yazayım
Kahvaltı yok
Ara 3 te bir bardak limonata Bı puaca
Akşam
Biraz ızgara et
Yesıl fasulye
3 litre su
Spor leslie 1 baska yok yaparsam yazarım
Afiyet olsun canım güzel olmuş. İnşallah sporu arttırırsın. Bugğn kahvalto kaynamış o da olur diğer günler
Dur bakıyum yapayım ben de karpuzcum çok yordu mu?
Bence herkesn istediği 1 gün olsun. İşi çıkan falan oluyor ya
Harika!
Herhalde kemik yapısından canım.napalım bizde biraz kalın belli oluruz
Yok yok o bel oyuntsu çoook güzel öıkacak sende ne kalın bellisi
Harikaaaa az daha yürüyüş az daha spor ha gayret korhi

Canım hiç olması imkansız. Kişinin kendi beden ağırlığıyla bölgesel çalışması hiç olur mu hiç. Bende karın kasları belirginleşti hiç de ağırlıkla çalışmadım. Myle düşünme.

Kizlar menüm eylul7158eylul
Sabah yarim d borek sebze
Arada bir magnum
Oglekahve yanina 1 tahinli corek
Sksam kabak yemegi yoğurt
Cayin yanina kuruyemiş
Spor hic yapasım yok
Su 2litre
Menü çorba olmuş inci herşeyden az az bugün canın tatlı öı çekti seninnnnnn

Yaparsın sen tv izlerken çık yürüyüş bandına. Hadi ben de şimdi başlıyorum bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…