Afiyet olsun canım ay fasulye çekti canım herkeste fasulyeyi görünce :)hippotalamus menumu yazayım
Kahvaltı yok
Ara 3 te bir bardak limonata Bı puaca
Akşam
Biraz ızgara et
Yesıl fasulye
3 litre su
Spor leslie 1 baska yok yaparsam yazarım
Ayyy kaptan aynı sıkıntı bendede var direk koldan alıyorum kiloyu ne yapıyorsun sen kolun için
Ufff aynen ne var ilk ordan gitsebenim de kollar patlican. butun kilolari vericez, en son kollar gidicek galiba
Buda benim menu (bayadır yazamıyordum menümü eşim sağolsun bi geldi bütün düzeni mahvetti benim)
Sabah 12:00
3 yumurtadan omlet
1 kk peynir
3 zeytin
1 bardak vişne suyu(kendim yaptım)
Ara
10 tane beyaz leblebi 5 kuru üzüm
Akşam
1 kase ayran aşı
2 but haşlama
4 lt su
Spor henüz yapmadım
Çok üşeniyorummm geçince yapıcam inşallah yapmır yağmasa yürücektimde yağmur varsuper. proteinin dibine vurmussun. bi de guzel spor gelince tamamdir. hadi bakalim spora
ay yeni gordum. kuruuzumleri taneyle mi sayiyosun. Ben avucla sayiyom
Sagolun kızlar allah razı olsun inşallah
Esım sessiz kalmaz hayatta ınş bununla gecmıs oluremniyet müdürü ne diyecek işinden dolayı tanıyor zaten yarın ınş Bı yolu bulunur allah sevdiklerimizden uzak etsin
usenme usenme. baslayinca sonu geliyo zaten. bi avazda bitiyoÇok üşeniyorummm geçince yapıcam inşallah yapmır yağmasa yürücektimde yağmur var
Bakma biz her gün yapıyoruz, kardio haftada 3-4 kere öneriliyor aslında. Kasların dinlenmesi açısından. 3 mil yapanlar bir 3 bı 1 mil yapsalar da olur. 1 mil hemencik bitiyor. Spor hocası olan kimdi? Bursa mıydı? Bir baksa.Bu arada kızlar ben pazar günü spor zorunlu olmasın kaslar dinlensin diye düşünüyorum ne dersiniz.
Herhalde kemik yapısından canım.napalım bizde biraz kalın belli oluruzSüper olmuş sun canım
Birde bel benim de kalın ne kadar kilo verirsem vereyim öyle yaratılış sanırım tabi yan mekikler etkili ancak kemik yapısı değişmiyor gülüm
anka sen yine yaz.. herkes memnun olurCanım bu gün onu hazırlamıştım ben. Dünkü kilo tablosuna göre yapmıştım. Ama hep eleştiri hiç başka bişey yok denince bıraktım. Az kilo veren iki kişinin 10 günlük menülerini falan alt alta yazacaktım.
İnş bidaha listeyle işin olmaz :))Ama o yüzmenin devamı da var yemek anlamında. Tartı berbattır2-3 gün tartılmıcam cumaya inşallah iyi birşey görürüm. 30 gün sağlıklı öğünler hedefim var bakalım listede olmak o kadar frenleyici birşey ki anlatamam liste dışında olunca insan cıss coss a yöneliyor nasılsa veririm o kiloyı dye. Listenin kıymetini bilmek lazım
miu var şimdi ama bende alırım cnm
bana uyar kaptanım ♤♡♤♡Kızlar bu takımlar arası performans uygulamasını takım içinde yapmaya karar verdim.bizimki şöyle olacak. Bir hafta yuzdesi 0.30 un altında kalan sarı kart alacak. Diğer hafta yuzdesini 1 in üzerine çıkaramazsa ceza alacak. Diğer hafta yine çıkmazsa diskalifiye olacak. Ne dersiniz.
Bence artık pilav yeme..bide bi çatal ondan bi bundan çok oluyo.. tabağına al ne kdr yiceksen başka şeyler yeme.. bugün spor şart..Kızlarrrrr hızınıza anca yetiştim
Abovvv baya aktif bir grup
Sabah yedide bebişi emzirip
Domates salatalık küçük bir muz kk peynir ve bir bardak sütten oluşan kahvaltımı yapıp üni ye koştum
On ikiye doğru eve geldim
Tekrar kahvaltı hazırla
Bebişi emzir falannnn çok yoruldum
Öğlende domates salatalık peynir
Sucuklu yumurta (sucuğun kendi yağını da döktüm çöpe)
Dört çatal patates kızartma
Şekersiz çay
Ha bir de yoğurtlu havuç mezesi ondan bir kaç çatal yedim
Off ne çok yemişim
Ara
Bir kahve
Yanında badem şekerisayısını hatırlamıyorum
Saat beşte de
Üç kaşık pilav
Üç kaşık et sote
Salata ayran
Dünyaları yemişim ben yaaaa
kola hariç beğendim. . Afiyet olsunSabah 10 kahvaltı
Domates, biber, peynir, 2 yumurta ile menemen
Yarım porsiyon lor
1 bardak süt
16:00
1 yudum kola
1 küçük şeftali
(Öğlen ufaklikla uyumuştum, krizi ucuz atlattigimi düşünüyorum. Yemek yaparken arada yedim.)
Akşam 18:30
1 tabak zeytinyağlı türlü
1.5 kase cacık.
Su 2.5 lt şimdilik, yatana kadar 3.5 olur.
Spor aksama.
Cnm kahvaltı kötü oldu ama diğerleri iyi. . Aa poğaça vardı ama olsun o kdr.. ev yapımı ise..hippotalamus menumu yazayım
Kahvaltı yok
Akşam
Biraz ızgara et
Yesıl fasulye
3 litre su
yaa hep size geliyorlar. Sizi çağırmıyorlar mı?Oldummmmm bittimmmmmm butun kemiklerim ağrıyorrrrr... Sabah ayrı misafir gunduz ayrı misafir akşam başka arkadaşlar gelecekmiş daha.rabbim geleni gelmez etmesin ç misafirsiz koymasın ama bir günde çok oldu bu yaa.
Aslında doğru ama haftada bi gün muhakkak işti misafirdi spor yapamıyoruz kaptan.. bide pazarı serbest yaparsak salarız.. malum kaytarmaya meraklıyızBu arada kızlar ben pazar günü spor zorunlu olmasın kaslar dinlensin diye düşünüyorum ne dersiniz.
afiyet olsun. . Mısır hariç süper. .spora bayıldım :))Menumu yazayim:
Sabah:
Karatay Kahv.
Ogle:
1 misir
Ara:
1 avuc beyaz leblebi
1 turk kahvesi
Aksam:
1 parca izgara et
3 kasik zeytinyagli fasulye
1 dilim ekmek
Spor: Jillian (30 dak) / 30 dak yuzme / 90 sn plank / 190 sn wall sit /100 dag tirmanisi
afiyet olsun cnm.. guzel. .Buda benim menu (bayadır yazamıyordum menümü eşim sağolsun bi geldi bütün düzeni mahvetti benim)
Sabah 12:00
3 yumurtadan omlet
1 kk peynir
3 zeytin
1 bardak vişne suyu(kendim yaptım)
Ara
10 tane beyaz leblebi 5 kuru üzüm
Akşam
1 kase ayran aşı
2 but haşlama
4 lt su
Spor henüz yapmadım
menü süper.. spor olarak birazda bölgesel yapsanMenüm.
Sabah 9.00 Karatay kahvaltısu 1 yum omlet
Öğle 15.00
3 yk Yoğurtlu patlıcan salatası
2 yk bulgur pilavı
1 kase domates çorbası
Akşam 19.00
3 yk soğanlı kıyma kavurması
1 avuç çekirdek
1 Türk Kahvesi
Su 2lt
Spor 30 dk yürüyüş
Genelde günde yarım saat anca yapıyoruz zaten cnm..
http://sagliklihoca.com/mekik-cekmek-gobegi-eritir-mi/ bak bu yazıda nabız hesabı yapmışlar, yüksek seviyeye ulaştığında 30 dk sürdürülmeli nabız diyor. Gün aşırı leslie 3 mil hergun 1 ya da 2 milden ya da hergun leslie 3 milden daha kıymetli. Yazıda bölgesel hareketlere yerine kardio ve bacak kaslari çalışmanın göbek konusunda daha etkili olduğu da yazıyor. Bense aksine bölgesel hareketlerin daha yararlı olduğunu düşünüyordum. Ağırlıksız yapılan tüm bölgesel çalışmaların bir hiç olması canimi sıktı. Mekikleri boşa ki çektik hep?Genelde günde yarım saat anca yapıyoruz zaten cnm..
Afiyet olsun canım güzel olmuş. İnşallah sporu arttırırsın. Bugğn kahvalto kaynamış o da olur diğer günlerhippotalamus menumu yazayım
Kahvaltı yok
Akşam
Biraz ızgara et
Yesıl fasulye
3 litre su
Dur bakıyum yapayım ben de karpuzcum çok yordu mu?@MiuLego @umut-16
Jillian'i bitirdim:
-isinma ve streching cok uzun (25 dakika icin 7 dakika ivir zivir var) Spora once baslanip, (yuruyusle falan) isinma fasli atlanabilir.
-upper body cok fazla. Surekli sinav cekiyosunuz.
-cardio aralarina aktif dinlenme diyerek karin hareketleri yerlestirmisler. Ben begendim. Bu bolumu tam HIIT olmus. gayet guzel.
-kadinin tavrini da begendim. dinamik. yanindakilerden biri hareketin kolay versiyonunu, digeri de zor versiyonunu yapiyor. Gayet guzel.
Ben sinavlarda zorlandim. Tam inemedim yere kadar. Oldugu kadar artik. Onun disindaki hareketler bizim hergun yaptigimiz lunge/squat/crunch... farkli bi sey yok.
Bence herkesn istediği 1 gün olsun. İşi çıkan falan oluyor yaBu arada kızlar ben pazar günü spor zorunlu olmasın kaslar dinlensin diye düşünüyorum ne dersiniz.
Harika!Menumu yazayim:
Sabah:
Karatay Kahv.
Ogle:
1 misir
Ara:
1 avuc beyaz leblebi
1 turk kahvesi
Aksam:
1 parca izgara et
3 kasik zeytinyagli fasulye
1 dilim ekmek
Spor: Jillian (30 dak) / 30 dak yuzme / 90 sn plank / 190 sn wall sit /100 dag tirmanisi
Yok yok o bel oyuntsu çoook güzel öıkacak sende ne kalın bellisiHerhalde kemik yapısından canım.napalım bizde biraz kalın belli oluruz
Harikaaaa az daha yürüyüş az daha spor ha gayret korhiMenüm.
Sabah 9.00 Karatay kahvaltısu 1 yum omlet
Öğle 15.00
3 yk Yoğurtlu patlıcan salatası
2 yk bulgur pilavı
1 kase domates çorbası
Akşam 19.00
3 yk soğanlı kıyma kavurması
1 avuç çekirdek
1 Türk Kahvesi
Su 2lt
Spor 30 dk yürüyüş
Canım hiç olması imkansız. Kişinin kendi beden ağırlığıyla bölgesel çalışması hiç olur mu hiç. Bende karın kasları belirginleşti hiç de ağırlıkla çalışmadım. Myle düşünme.http://sagliklihoca.com/mekik-cekmek-gobegi-eritir-mi/ bak bu yazıda nabız hesabı yapmışlar, yüksek seviyeye ulaştığında 30 dk sürdürülmeli nabız diyor. Gün aşırı leslie 3 mil hergun 1 ya da 2 milden ya da hergun leslie 3 milden daha kıymetli. Yazıda bölgesel hareketlere yerine kardio ve bacak kaslari çalışmanın göbek konusunda daha etkili olduğu da yazıyor. Bense aksine bölgesel hareketlerin daha yararlı olduğunu düşünüyordum. Ağırlıksız yapılan tüm bölgesel çalışmaların bir hiç olması canimi sıktı. Mekikleri boşa ki çektik hep?
Menü çorba olmuş inci herşeyden az az bugün canın tatlı öı çekti seninnnnnnKizlar menümeylul7158eylul
Sabah yarim d borek sebze
Arada bir magnum
Oglekahve yanina 1 tahinli corek
Sksam kabak yemegi yoğurt
Cayin yanina kuruyemiş
Spor hic yapasım yok
Su 2litre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?