Süper olmuş sun canımBelki yazarım canım.bilmiyorum ki
Eski halimde ölçülerim şöyleydi
107-88-108
Şu an 89-69-90
Menünü beğendim canım ama Kola cık bozmuş squat için birşey demedin yapalım mıSabah 10 kahvaltı
Domates, biber, peynir, 2 yumurta ile menemen
Yarım porsiyon lor
1 bardak süt
16:00
1 yudum kola
1 küçük şeftali
(Öğlen ufaklikla uyumuştum, krizi ucuz atlattigimi düşünüyorum. Yemek yaparken arada yedim.)
Akşam 18:30
1 tabak zeytinyağlı türlü
1.5 kase cacık.
Su 2.5 lt şimdilik, yatana kadar 3.5 olur.
Spor aksama.
HarikaKaptan ve ayrıca ortimAnka bu spor ödevi iyi oldu bugün aynada bakıyordum kendime giyinmeden ben farkediyordum sukılaltığımı da eşim fark etti çok iyi
Olmuşsun diye bende gaza geldim spora devam
kahvaltiyi atlaman kotu olmushippotalamus menumu yazayım
Kahvaltı yok
Ara 3 te bir bardak limonata Bı puaca
Akşam
Biraz ızgara et
Yesıl fasulye
3 litre su
Spor leslie 1 baska yok yaparsam yazarım
Aynen genel olarak hep hareketler. Yeter zaten bu hareketler. Ben yan simitler için topuk dokunuşu falan yapıyorum. Kollar için de plank tarzı hareketler var onları yapıyorum. Hepsinin ismini atayım bir ara. En sevdiğim dağ tırmanışı ve squat ama.@MiuLegoumut-16
Jillian'i bitirdim:
-isinma ve streching cok uzun (25 dakika icin 7 dakika ivir zivir var) Spora once baslanip, (yuruyusle falan) isinma fasli atlanabilir.
-upper body cok fazla. Surekli sinav cekiyosunuz.
-cardio aralarina aktif dinlenme diyerek karin hareketleri yerlestirmisler. Ben begendim. Bu bolumu tam HIIT olmus. gayet guzel.
-kadinin tavrini da begendim. dinamik. yanindakilerden biri hareketin kolay versiyonunu, digeri de zor versiyonunu yapiyor. Gayet guzel.
Ben sinavlarda zorlandim. Tam inemedim yere kadar. Oldugu kadar artik. Onun disindaki hareketler bizim hergun yaptigimiz lunge/squat/crunch... farkli bi sey yok.
Kaptan ve ayrıca ortimAnka bu spor ödevi iyi oldu bugün aynada bakıyordum kendime giyinmeden ben farkediyordum sukılaltığımı da eşim fark etti çok iyi
Olmuşsun diye bende gaza geldim spora devam
Aynen genel olarak hep hareketler. Yeter zaten bu hareketler. Ben yan simitler için topuk dokunuşu falan yapıyorum. Kollar için de plank tarzı hareketler var onları yapıyorum. Hepsinin ismini atayım bir ara. En sevdiğim dağ tırmanışı ve squat ama.
Bu arada kızlar ben pazar günü spor zorunlu olmasın kaslar dinlensin diye düşünüyorum ne dersiniz.
Benim kollarım çok kalın. Dur sana özelden resim atayım.ben de squati cok severim. Ve inanilmaz farkediyor. Kalcayi bariz kaldiriyor, disari cikartiyor. Kol calismayi hic sevmiyorum. Kucuk kas grubu ya, diyorum burayi calistiracam da ne olcak, metabolizmami hizlandirmaz
Cnm sofrayı kurduk önümüzde kaldı maalesefkahvaltiyi atlaman kotu olmus
Ah otrim ne güzel menü o ekmeğin işi ne ama heleki birde akşamda yoksa gayet güzelllMenumu yazayim:
Sabah:
Karatay Kahv.
Ogle:
1 misir
Ara:
1 avuc beyaz leblebi
1 turk kahvesi
Aksam:
1 parca izgara et
3 kasik zeytinyagli fasulye
1 dilim ekmek
Spor: Jillian (30 dak) / 30 dak yuzme / 90 sn plank / 190 sn wall sit /100 dag tirmanisi
Ah otrim ne güzel menü o ekmeğin işi ne ama heleki birde akşamda yoksa gayet güzelll
Ayyy kaptan aynı sıkıntı bendede var direk koldan alıyorum kiloyu ne yapıyorsun sen kolun içinBenim kollarım çok kalın. Dur sana özelden resim atayım.
Gelicek birazdangece kendimi kaybederim diye korkuyorumSenin menun nerde kusum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?