Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Belki yazarım canım.bilmiyorum ki
Eski halimde ölçülerim şöyleydi
107-88-108
Şu an 89-69-90
Süper olmuş sun canım
Birde bel benim de kalın ne kadar kilo verirsem vereyim öyle yaratılış sanırım tabi yan mekikler etkili ancak kemik yapısı değişmiyor gülüm

Menünü beğendim canım ama Kola cık bozmuş squat için birşey demedin yapalım mı

Kaptan ve ayrıca ortim Anka bu spor ödevi iyi oldu bugün aynada bakıyordum kendime giyinmeden ben farkediyordum sukılaltığımı da eşim fark etti çok iyi
Olmuşsun diye bende gaza geldim spora devam

@MiuLego umut-16

Jillian'i bitirdim:

-isinma ve streching cok uzun (25 dakika icin 7 dakika ivir zivir var) Spora once baslanip, (yuruyusle falan) isinma fasli atlanabilir.

-upper body cok fazla. Surekli sinav cekiyosunuz.

-cardio aralarina aktif dinlenme diyerek karin hareketleri yerlestirmisler. Ben begendim. Bu bolumu tam HIIT olmus. gayet guzel.

-kadinin tavrini da begendim. dinamik. yanindakilerden biri hareketin kolay versiyonunu, digeri de zor versiyonunu yapiyor. Gayet guzel.

Ben sinavlarda zorlandim. Tam inemedim yere kadar. Oldugu kadar artik. Onun disindaki hareketler bizim hergun yaptigimiz lunge/squat/crunch... farkli bi sey yok.

Aynen genel olarak hep hareketler. Yeter zaten bu hareketler. Ben yan simitler için topuk dokunuşu falan yapıyorum. Kollar için de plank tarzı hareketler var onları yapıyorum. Hepsinin ismini atayım bir ara. En sevdiğim dağ tırmanışı ve squat ama.

Kaptan ve ayrıca ortim Anka bu spor ödevi iyi oldu bugün aynada bakıyordum kendime giyinmeden ben farkediyordum sukılaltığımı da eşim fark etti çok iyi
Olmuşsun diye bende gaza geldim spora devam

daha da sikilascaksin kuzum. Tas olcaksin tas (buraya tas hatun emojisi gelecek)

ben de squati cok severim. Ve inanilmaz farkediyor. Kalcayi bariz kaldiriyor, disari cikartiyor. Kol calismayi hic sevmiyorum. Kucuk kas grubu ya, diyorum burayi calistiracam da ne olcak, metabolizmami hizlandirmaz

Ah otrim ne güzel menü o ekmeğin işi ne ama heleki birde akşamda yoksa gayet güzelll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…