Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Arkadaşlar spor listesini düzenlememiz lazım tekrar. İki grup oluşturup aramızda yarışma yapıyoruz. Puanlarımız 1. sayfada yazıyor. Katılmak isteyenler listeye isimlerini yazsın yarından itibaren başlayalım. Bayrama çok az kaldı ne versek kar..
Sporcu kızlar listesi.

1 anka_misali
2 prensesmat
3 kelekkarpuz
4 esim canimcım
5 himuyom
6 zeynepbbb
7 miçu

Bugün ki menüm:

7:30 ilacımı kullandım.

8:30 1kk kaşar peynir 7 adet zeytin.

Dün akşamdan beklettiğim detoks suyumu yanıma aldım. (Nane, limon, salatalıkla yaptım)

10:30'da ara öğün 1 adet ayran

12:45 2 tane incir 15 üzüm tanesi

15:00 ara öğün 1 adet daha ayran(olması gerekiyordu uyuyakalmışım içemedim)
(Kardeşim kek yapmıs dayanamadım 3 dilim yedim) (

17:30 ara öğün 1 adet daha ayran

20:30 1 dilim ekmek çok az sebze yemeği 1 kase yoğurt.

22:30 ara öğün (ayran)

1 değil 2 değil tam 3 dilimmmm

="anka_misali, post: 52426587, member: 647402"]Arkadaşlar spor listesini düzenlememiz lazım tekrar. İki grup oluşturup aramızda yarışma yapıyoruz. Puanlarımız 1. sayfada yazıyor. Katılmak isteyenler listeye isimlerini yazsın yarından itibaren başlayalım. Bayrama çok az kaldı ne versek kar..

Sporcu kızlar listesi.

1 anka_misali
2 prensesmat
3 kelekkarpuz
4 esim canimcım
5 marselinda

ya zaten doktor öğle yemeğini çıkardı sansıma da kardeşim bi kek yaptı ama nasıl kokuyor. Dayanamadım keke karşı zaafım var. Tatlıya çikolataya filan yoktur ama kek gördüm mü dayanamıyorum
Ben geçenlerde instagramda okudum onu düşünüp yememeye çalışıyorum çoğunlukla işe yarıyor.

Şimdiye kadar yedim yediklerim basenimde göbeğimde duruyor zaten. onlar gidene kadar yemicem. Onlar bekliyor zayıflayınca yerim. Diyorum.

Genelde işe yarıyor. Ama bazen beklemeyecek şeyler oluyor onlarda işe yaramıyor

Canım çok kişi kalmış son listeden alıntı yapar mısın.

"micu, post: 52428974, member: 835453"]Arkadaşlar spor listesini düzenlememiz lazım tekrar. İki grup oluşturup aramızda yarışma yapıyoruz. Puanlarımız 1. sayfada yazıyor. Katılmak isteyenler listeye isimlerini yazsın yarından itibaren başlayalım. Bayrama çok az kaldı ne versek kar..
Sporcu kızlar listesi.

1 anka_misali
2 prensesmat
3 kelekkarpuz
4 esim canimcım
5 himuyom
6 zeynepbbb
7 miçu
8 marselinda

Bugün ki menüm:

7:30 ilacımı kullandım.

8:30 1kk kaşar peynir 7 adet zeytin.

Dün akşamdan beklettiğim detoks suyumu yanıma aldım. (Nane, limon, salatalıkla yaptım)

10:30'da ara öğün 1 adet ayran

12:45 2 tane incir 15 üzüm tanesi

15:00 ara öğün 1 adet daha ayran(olması gerekiyordu uyuyakalmışım içemedim)
(Kardeşim kek yapmıs dayanamadım 3 dilim yedim) (

17:30 ara öğün 1 adet daha ayran

20:30 1 dilim ekmek çok az sebze yemeği 1 kase yoğurt.

22:30 ara öğün (ayran)

Canım kurbana kadar yeme. Zaten sonra diyetisyen dönüşüm listesi verecek. Ona göre ayarlar dengelersin. Sütlü tatlılar verecek. Az sabır. Sonra herşey çok güzel olacak.

14 gün sonra kontrolüm var. Benim diyetisyen baya 10 günde filan millete şok kilolar verdiriyor bölgesel zayıflama makinası filan getirtmiş. Online grupları filan da var. Eğer kilo veremezsem biraz diyetisyenimi sıkıştırıp kendi hazırladığı yiyecekler varmış diye duyumlar aldım onları soracağım.

Ooo çok iyiymiş. Bizimle de tüyo ve listeleri paylaşır mısın o zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…