İçimde vicdan azabıPişman olma canım gunduz yemişsin. Yakmışsındır sporun güzel.
1 değil 2 değil tam 3 dilimmmmArkadaşlar spor listesini düzenlememiz lazım tekrar. İki grup oluşturup aramızda yarışma yapıyoruz. Puanlarımız 1. sayfada yazıyor. Katılmak isteyenler listeye isimlerini yazsın yarından itibaren başlayalım. Bayrama çok az kaldı ne versek kar..
Sporcu kızlar listesi.
1 anka_misali
2 prensesmat
3 kelekkarpuz
4 esim canimcım
5 himuyom
6 zeynepbbb
7 miçu
Bugün ki menüm:
7:30 ilacımı kullandım.
8:30 1kk kaşar peynir 7 adet zeytin.
Dün akşamdan beklettiğim detoks suyumu yanıma aldım. (Nane, limon, salatalıkla yaptım)
10:30'da ara öğün 1 adet ayran
12:45 2 tane incir 15 üzüm tanesi
15:00 ara öğün 1 adet daha ayran(olması gerekiyordu uyuyakalmışım içemedim)
(Kardeşim kek yapmıs dayanamadım 3 dilim yedim)(
17:30 ara öğün 1 adet daha ayran
20:30 1 dilim ekmek çok az sebze yemeği 1 kase yoğurt.
22:30 ara öğün (ayran)
bozma moralini umarım ciddi biseyyoktur geçmiş olsunKızlar bebeğin omurgasında sıkıntı varmış. Takip edilecektir dedi. Ortopediye gönderdi çok moralim bozuldu ya
İnşallah canım yaa.bozma moralini umarım ciddi biseyyoktur geçmiş olsun
Neyse ilk günden korkutmayayım sakladım sopayı
bende biraz kilo wersem bende istiorum ilkinde doktorum eğer kilo sermezsen 2.de ben takip etmem dedi kadın gayet fit we ewet bende biliorum gebelikte kilo çok tehlikeli ooooy oooyBnim kizim 2 yasina yeni girdi bnde istiyorum cocuk
Ben geçenlerde instagramda okudum onu düşünüp yememeye çalışıyorum çoğunlukla işe yarıyor.ya zaten doktor öğle yemeğini çıkardı sansıma da kardeşim bi kek yaptı ama nasıl kokuyor.Dayanamadım keke karşı zaafım var. Tatlıya çikolataya filan yoktur ama kek gördüm mü dayanamıyorum
Canım çok kişi kalmış son listeden alıntı yapar mısın.="anka_misali, post: 52426587, member: 647402"]Arkadaşlar spor listesini düzenlememiz lazım tekrar. İki grup oluşturup aramızda yarışma yapıyoruz. Puanlarımız 1. sayfada yazıyor. Katılmak isteyenler listeye isimlerini yazsın yarından itibaren başlayalım. Bayrama çok az kaldı ne versek kar..
Sporcu kızlar listesi.
1 anka_misali
2 prensesmat
3 kelekkarpuz
4 esim canimcım
5 marselinda
tamam canimCanım çok kişi kalmış son listeden alıntı yapar mısın.
Artık kek yok !
Canım kurbana kadar yeme. Zaten sonra diyetisyen dönüşüm listesi verecek. Ona göre ayarlar dengelersin. Sütlü tatlılar verecek. Az sabır. Sonra herşey çok güzel olacak.
Ooo çok iyiymiş. Bizimle de tüyo ve listeleri paylaşır mısın o zaman.14 gün sonra kontrolüm var. Benim diyetisyen baya 10 günde filan millete şok kilolar verdiriyor bölgesel zayıflama makinası filan getirtmiş. Online grupları filan da var. Eğer kilo veremezsem biraz diyetisyenimi sıkıştırıp kendi hazırladığı yiyecekler varmış diye duyumlar aldım onları soracağım.
Tabiki eğer kilo verirsem 14 gün sonunda suan 75 kiloyum ve 30 küsür kilogramı yağ vücudumda oran %29 değişme olur inşallah. Olursa hergün diyet listemi paylaşacağım sizler için de tüyolar isterim :))Ooo çok iyiymiş. Bizimle de tüyo ve listeleri paylaşır mısın o zaman.
Rabbim sana da nasip etsin canım inş en kısa zamandaBnim kizim 2 yasina yeni girdi bnde istiyorum cocuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?