Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Canım daha 8 aylık
Üşüttü galiba öksürünce kusuyor
Şimdi emziriyorum ama hala Boğaz'ı kapalı
Sabah ilk işim hastaneye götürmek olacak
Ay minicikmis daha. Sinuzit olabilir. Geniz akintisi olan bebekler oksururlen kusar genelde. Basi yuksek olacak sekilde yatir. Allah kolaylik versin. Ek gidayi kes bir kac gun bari. Az az sik sik emzir ya da mama var. Ay kiyamam ya. Ayaklarina saglik ve guc versin Allah. Bu gece nobetcisin artik.

Canım yemek hiç
Yemiyor birde 23 aylık artık ondan keseyim diyorum 1 ay daha mı beklesem
Oo laf anlayacak yasta. Once sayisini azalt. Once yemek yemelisin, yemegini ye emzirecegim de ve yemeden kesinlikle enzirme. Aglar, kuser aldirma. Ama yemegini yediginde de mutlaka ver. 15-20 gun boyle devam et. Sonra artik buyuyorsun uyku zamanla meme verecegim de. Arada isterse ilgisini dagit. Meme veremem ama istersen elma vereyim, armut vereyim gibi onerilerde bulun. Arada isterse uyku vakti annecigim, simdi degil diye hatirlat. Gece zaten hic verme. Memede sut yok istersen su vereyim de. Zamanka buna da alisir. Sonra iyice azalt. Ben geceyi kestim. Sabah uyandiginda, oglen ve geve uyku oncesi veriyorum. Tok olunca cok da emmiyor. 10 dk en fazla. Sonra sut bitti gel yatalim diyorum ve yatiriyorum.

Aynen bir yandan emziriyorum bir yandan ağlıyorum
İlk defa evde tek kaldık
Hasta olmasa sorun değildi
Burnu akıyo hapşırıyor öksürüyor
Demin ağlayarak uyandı Boğaz'ı kapanmış kuzumun
Emiyor çekemiyorum da ağzından uyanır ağlar diye
Neyse

Gece cocuk hekimi bulamazsin hastanelerde. Egitim arastirmaya ya da cocuk hastanesine goturmelisin. Cocuk acil bir tek oralarda olur. Pratisyene goturme bosuna.

Ay inşalalh uygulayabilirim ben ağlayınca dayanamıyorum veriyorum annem illla birşey sür bıraksın diyor psikolojisini bozmak istemiyorum

Tamam canımm çoook sağol
Allah razı olsun kendi derdin gibi ilgilendin
Allah senden de razi olsun. Gideceksen de hemen gidin. Saat gec oldukca ayip olur diye gidesin gelmez. Bebekler daha cok yatar pozisyonda olunca nezlenin sebep oldugu gebi akintisi bile kusmalarina sebep oluyor. Bir sakinlestir kendini. Sen de goturebilirsin. Kusarsa arabada saga ceker ilgilenirsin.

Çok geçmiş olsun canım naptınız nasıl şimdi.

sen art1k saat 14.00 gibi ogle yemeği koy canim. uzun sure aç kalma kilo vereceğim diye.

Arkadaşlar spor listesini düzenlememiz lazım tekrar. İki grup oluşturup aramızda yarışma yapıyoruz. Puanlarımız 1. sayfada yazıyor. Katılmak isteyenler listeye isimlerini yazsın yarından itibaren başlayalım. Bayrama çok az kaldı ne versek kar..
Sporcu kızlar listesi.

1 anka_misali
2 prensesmat
3 kelekkarpuz
4 esim canimcım
5 himuyom
6 zeynepbbb
7 miçu
8 marselinda
9 Gulbe şeker
10. hercai76

Çok geçmiş olsun canım naptınız nasıl şimdi.
Çok şükür gece kusmadı öğürdü ama çıkarmadı
Karşı komşum hemşire sordum
O da az ve sık emzir dedi
Öksürdükçe kusuyor
Eşim yarın gelecek
En iyi gelecek şey emzirmek galiba
Ateşi olmaz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…