- 6 Ağustos 2016
- 6.007
- 9.730
- 198
Ay minicikmis daha. Sinuzit olabilir. Geniz akintisi olan bebekler oksururlen kusar genelde. Basi yuksek olacak sekilde yatir. Allah kolaylik versin. Ek gidayi kes bir kac gun bari. Az az sik sik emzir ya da mama var. Ay kiyamam ya. Ayaklarina saglik ve guc versin Allah. Bu gece nobetcisin artik.Canım daha 8 aylık
Üşüttü galiba öksürünce kusuyor
Şimdi emziriyorum ama hala Boğaz'ı kapalı
Sabah ilk işim hastaneye götürmek olacak
Eşim arabayı bıraktı ama elim ayağım tutmaz kullanamamO zaman acile mi gitsen götürebilecek biri var mı canım
İçin rahat etmeyecekse git canımEşim arabayı bıraktı ama elim ayağım tutmaz kullanamam
Karşı komşuma haber vermiştim üç saat önce
Olmadı ararım
Oo laf anlayacak yasta. Once sayisini azalt. Once yemek yemelisin, yemegini ye emzirecegim de ve yemeden kesinlikle enzirme. Aglar, kuser aldirma. Ama yemegini yediginde de mutlaka ver. 15-20 gun boyle devam et. Sonra artik buyuyorsun uyku zamanla meme verecegim de. Arada isterse ilgisini dagit. Meme veremem ama istersen elma vereyim, armut vereyim gibi onerilerde bulun. Arada isterse uyku vakti annecigim, simdi degil diye hatirlat. Gece zaten hic verme. Memede sut yok istersen su vereyim de. Zamanka buna da alisir. Sonra iyice azalt. Ben geceyi kestim. Sabah uyandiginda, oglen ve geve uyku oncesi veriyorum. Tok olunca cok da emmiyor. 10 dk en fazla. Sonra sut bitti gel yatalim diyorum ve yatiriyorum.Canım yemek hiç
Yemiyor birde 23 aylık artık ondan keseyim diyorum 1 ay daha mı beklesem
Aynen bir yandan emziriyorum bir yandan ağlıyorumAy minicikmis daha. Sinuzit olabilir. Geniz akintisi olan bebekler oksururlen kusar genelde. Basi yuksek olacak sekilde yatir. Allah kolaylik versin. Ek gidayi kes bir kac gun bari. Az az sik sik emzir ya da mama var. Ay kiyamam ya. Ayaklarina saglik ve guc versin Allah. Bu gece nobetcisin artik.
Gece cocuk hekimi bulamazsin hastanelerde. Egitim arastirmaya ya da cocuk hastanesine goturmelisin. Cocuk acil bir tek oralarda olur. Pratisyene goturme bosuna.Aynen bir yandan emziriyorum bir yandan ağlıyorum
İlk defa evde tek kaldık
Hasta olmasa sorun değildi
Burnu akıyo hapşırıyor öksürüyor
Demin ağlayarak uyandı Boğaz'ı kapanmış kuzumun
Emiyor çekemiyorum da ağzından uyanır ağlar diye
Neyse
Tamam canımm çoook sağolGece cocuk hekimi bulamazsin hastanelerde. Egitim arastirmaya ya da cocuk hastanesine goturmelisin. Cocuk acil bir tek oralarda olur. Pratisyene goturme bosuna.
Rabbim yar ve yardımcın olsun canımTamam canımm çoook sağol
Allah razı olsun kendi derdin gibi ilgilendin
Ay inşalalh uygulayabilirim ben ağlayınca dayanamıyorum veriyorum annem illla birşey sür bıraksın diyor psikolojisini bozmak istemiyorumOo laf anlayacak yasta. Once sayisini azalt. Once yemek yemelisin, yemegini ye emzirecegim de ve yemeden kesinlikle enzirme. Aglar, kuser aldirma. Ama yemegini yediginde de mutlaka ver. 15-20 gun boyle devam et. Sonra artik buyuyorsun uyku zamanla meme verecegim de. Arada isterse ilgisini dagit. Meme veremem ama istersen elma vereyim, armut vereyim gibi onerilerde bulun. Arada isterse uyku vakti annecigim, simdi degil diye hatirlat. Gece zaten hic verme. Memede sut yok istersen su vereyim de. Zamanka buna da alisir. Sonra iyice azalt. Ben geceyi kestim. Sabah uyandiginda, oglen ve geve uyku oncesi veriyorum. Tok olunca cok da emmiyor. 10 dk en fazla. Sonra sut bitti gel yatalim diyorum ve yatiriyorum.
Allah senden de razi olsun. Gideceksen de hemen gidin. Saat gec oldukca ayip olur diye gidesin gelmez. Bebekler daha cok yatar pozisyonda olunca nezlenin sebep oldugu gebi akintisi bile kusmalarina sebep oluyor. Bir sakinlestir kendini. Sen de goturebilirsin. Kusarsa arabada saga ceker ilgilenirsin.Tamam canımm çoook sağol
Allah razı olsun kendi derdin gibi ilgilendin
Dayanamayacagini bildigi icin agliyor. Hepsinin huyu ayni. Bir kac gun sik disini. Alisir.Ay inşalalh uygulayabilirim ben ağlayınca dayanamıyorum veriyorum annem illla birşey sür bıraksın diyor psikolojisini bozmak istemiyorum
İnş canım çok sağol ilgin içinDayanamayacagini bildigi icin agliyor. Hepsinin huyu ayni. Bir kac gun sik disini. Alisir.
İnşallah canım inşallahprensesmat Allah yardımcın olsun canım inşallah hayırlısıyla şu geceyi gecirirsiniz
Çok geçmiş olsun canım naptınız nasıl şimdi.Aynen bir yandan emziriyorum bir yandan ağlıyorum
İlk defa evde tek kaldık
Hasta olmasa sorun değildi
Burnu akıyo hapşırıyor öksürüyor
Demin ağlayarak uyandı Boğaz'ı kapanmış kuzumun
Emiyor çekemiyorum da ağzından uyanır ağlar diye
Neyse
sen art1k saat 14.00 gibi ogle yemeği koy canim. uzun sure aç kalma kilo vereceğim diye.Menüm
Sabah 10:30
1 yumurtalı omlet
1 şeftali
1 kornet klasik cuma ödülüm
Ara17:30
Başım döndü zorla 1 milföy börek yedirdiler
Akşam 19:00
1 porsiyon saç kavurma
4 köfte
1 bardak ayran
Ara 22:00 misafirlikte idik
4 kayısı 1 kayısı büyüklüğünde nektari
Yarım kandil simiti zorla yedirdiler 1 ısırık gofret
Hamileliğimden dolayı çok sıkıştırıyorlar
Yarından itibaren telafi edeceğim
Su 3 lt
Spor happy 1 mil Leslie 3 fast mil 3.5 km yürüyüş
Günaydın canımGunaydin kizlar
Çok şükür gece kusmadı öğürdü ama çıkarmadıÇok geçmiş olsun canım naptınız nasıl şimdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?