Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Menumu yazayim

Sabah 9
2 haslanmis yumurta
Domates
Salatalik
1 yk keci peyniri
3 zeytin

Oglen 13
Tatli tabagi boyunda lahmacunun ceyregi
Yarim cay bardagi ev yapimi kayisi suyu

Aksam 18
1 tabak kabak yemegi
1.5 kase cacik

3.5 lt su
1 saat yuruyus

Menumu yazayim

Sabah 9
2 haslanmis yumurta
Domates
Salatalik
1 yk keci peyniri
3 zeytin

Oglen 13
Tatli tabagi boyunda lahmacunun ceyregi
Yarim cay bardagi ev yapimi kayisi suyu

Aksam 18
1 tabak kabak yemegi
1.5 kase cacik

3.5 lt su
1 saat yuruyus
Güzel canım afiyet olsun. Bu hafta mutlaka iyi bir yuzdeyle gelmen lazım flo. Geçen hafta da sabitmişsin. Yoksa diskalifiye olursun. Gözüm üzerinde.

Güzel canım afiyet olsun. Bu hafta mutlaka iyi bir yuzdeyle gelmen lazım flo. Geçen hafta da sabitmişsin. Yoksa diskalifiye olursun. Gözüm üzerinde.
Oyle evet. Bu hafta coook siki tutacagim. Bu grup bana iyi geliyor. Ama onan yemego kacirdigim icin degil, gecen hafta bacaklarim sisti, ayakkabilarim bile dar geldi. Bu hafta anca iniyor sisler. Aksamlari yoruluyorum diye bugun hava da serindi biraz, oglen yurudum. Maydonoz limon kurune basladim bir de. Odeme vok iyi gelip yag yakimini hizlandiriyormus. Bakalim bakalim.

Sen emzirmiyordun değil mi artık.

Ohh sonunda bütün yazışmaları okudum selam arkadaşlar ben hala ankarada yim sevgili kaptan önce geçmiş olsun spor listesine benide eklerseniz sevinirim en son kilo bildiriminde 98.5 menü yazamıyorum cunki dikkat edemedim iki gündür ama pazar günü son pazartesi sıkı bir calismayla tekrar sahalarda olsam inşallah herkese iyi geceler

Deli gibi saçma sapan seyler yeme isteği geliyor zor tutuyorum kendimi
Eşimde yok şehir dışında
Allah kimseyi yalnız ve çaresiz bırakmasın
Canim, konu cocugumuz olunca daha cok yipraniyoruz. Bir saglikci ve 3 cocuk annesi olarak sana sunu tavsiye edebilirim. Herkes hasta olur. Ictigi suyu kusmuyorsa ve atesi yoksa pek umursamam. Kustuklarinda genelde korkarlar, daha sevecen davranirim. El altinda bir kabim mutlaka olur. Sevdigi ve daha cok tuzlu seyler yaparim. Sekerli gidalar bulantiyi artiriyor cunku. Az az sik sik yediririm. Gerekirse saat basi 2 kasik gibi. Bir iki gun az yerse hicbir sey olmaz. Bazen taneli gidalari kusarken corba tarzi sulu gidalari kusmazlar, o vakit corba yaparim. Soguk gida vermem. Yogurt gibi. Nane cayi, sicak sut gibi midesini sivak tutacak seyler verebilirsin. Cok takmamaya calis. Ama uyanik ol. Goz altlari cokerse, yururken yalpalarsa, ictigi 1 yudum suyu bile kusarsa mutlaka acile gotur. Sivi eksikligi cocuklarda cok cabuk gelisebiliyor. Gecmis olsun.

, post: 52429216, member: 172457"]"micu, post: 52428974, member: 835453"]Arkadaşlar spor listesini düzenlememiz lazım tekrar. İki grup oluşturup aramızda yarışma yapıyoruz. Puanlarımız 1. sayfada yazıyor. Katılmak isteyenler listeye isimlerini yazsın yarından itibaren başlayalım. Bayrama çok az kaldı ne versek kar..
Sporcu kızlar listesi.

1 anka_misali
2 prensesmat
3 kelekkarpuz
4 esim canimcım
5 himuyom
6 zeynepbbb
7 miçu
8 marselinda
9 Gulbe şeker

Bugün ki menüm:

7:30 ilacımı kullandım.

8:30 1kk kaşar peynir 7 adet zeytin.

Dün akşamdan beklettiğim detoks suyumu yanıma aldım. (Nane, limon, salatalıkla yaptım)

10:30'da ara öğün 1 adet ayran

12:45 2 tane incir 15 üzüm tanesi

15:00 ara öğün 1 adet daha ayran(olması gerekiyordu uyuyakalmışım içemedim)
(Kardeşim kek yapmıs dayanamadım 3 dilim yedim) (

17:30 ara öğün 1 adet daha ayran

20:30 1 dilim ekmek çok az sebze yemeği 1 kase yoğurt.

22:30 ara öğün (ayran)

Menüm
Sabah 10:30
1 yumurtalı omlet
1 şeftali
1 kornet klasik cuma ödülüm

Ara17:30
Başım döndü zorla 1 milföy börek yedirdiler

Akşam 19:00
1 porsiyon saç kavurma
4 köfte
1 bardak ayran

Ara 22:00 misafirlikte idik
4 kayısı 1 kayısı büyüklüğünde nektari
Yarım kandil simiti zorla yedirdiler 1 ısırık gofret
Hamileliğimden dolayı çok sıkıştırıyorlar
Yarından itibaren telafi edeceğim

Su 3 lt
Spor happy 1 mil Leslie 3 fast mil 3.5 km yürüyüş

Canım daha 8 aylık
Üşüttü galiba öksürünce kusuyor
Şimdi emziriyorum ama hala Boğaz'ı kapalı
Sabah ilk işim hastaneye götürmek olacak

Canım daha 8 aylık
Üşüttü galiba öksürünce kusuyor
Şimdi emziriyorum ama hala Boğaz'ı kapalı
Sabah ilk işim hastaneye götürmek olacak
Çok geçmiş olsun canım püskürterek kusmuyor ise çok korkma canım yarın yine git muhakkak ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…