- 6 Ağustos 2016
- 6.007
- 9.730
- 198
Güzel canım afiyet olsun. Bu hafta mutlaka iyi bir yuzdeyle gelmen lazım flo. Geçen hafta da sabitmişsin. Yoksa diskalifiye olursun. Gözüm üzerinde.Menumu yazayim
Sabah 9
2 haslanmis yumurta
Domates
Salatalik
1 yk keci peyniri
3 zeytin
Oglen 13
Tatli tabagi boyunda lahmacunun ceyregi
Yarim cay bardagi ev yapimi kayisi suyu
Aksam 18
1 tabak kabak yemegi
1.5 kase cacik
3.5 lt su
1 saat yuruyus
Oyle evet. Bu hafta coook siki tutacagim. Bu grup bana iyi geliyor. Ama onan yemego kacirdigim icin degil, gecen hafta bacaklarim sisti, ayakkabilarim bile dar geldi. Bu hafta anca iniyor sisler. Aksamlari yoruluyorum diye bugun hava da serindi biraz, oglen yurudum. Maydonoz limon kurune basladim bir de. Odeme vok iyi gelip yag yakimini hizlandiriyormus. Bakalim bakalim.Güzel canım afiyet olsun. Bu hafta mutlaka iyi bir yuzdeyle gelmen lazım flo. Geçen hafta da sabitmişsin. Yoksa diskalifiye olursun. Gözüm üzerinde.
Sen emzirmiyordun değil mi artık.Oyle evet. Bu hafta coook siki tutacagim. Bu grup bana iyi geliyor. Ama onan yemego kacirdigim icin degil, gecen hafta bacaklarim sisti, ayakkabilarim bile dar geldi. Bu hafta anca iniyor sisler. Aksamlari yoruluyorum diye bugun hava da serindi biraz, oglen yurudum. Maydonoz limon kurune basladim bir de. Odeme vok iyi gelip yag yakimini hizlandiriyormus. Bakalim bakalim.
Ay bu kur de mi yasak emzirenlere? Emziriyorum, gunde 3 kez. 2ye indirecegim az biraz sure sonra . 21 aylik oldu.Sen emzirmiyordun değil mi artık.
Canim, konu cocugumuz olunca daha cok yipraniyoruz. Bir saglikci ve 3 cocuk annesi olarak sana sunu tavsiye edebilirim. Herkes hasta olur. Ictigi suyu kusmuyorsa ve atesi yoksa pek umursamam. Kustuklarinda genelde korkarlar, daha sevecen davranirim. El altinda bir kabim mutlaka olur. Sevdigi ve daha cok tuzlu seyler yaparim. Sekerli gidalar bulantiyi artiriyor cunku. Az az sik sik yediririm. Gerekirse saat basi 2 kasik gibi. Bir iki gun az yerse hicbir sey olmaz. Bazen taneli gidalari kusarken corba tarzi sulu gidalari kusmazlar, o vakit corba yaparim. Soguk gida vermem. Yogurt gibi. Nane cayi, sicak sut gibi midesini sivak tutacak seyler verebilirsin. Cok takmamaya calis. Ama uyanik ol. Goz altlari cokerse, yururken yalpalarsa, ictigi 1 yudum suyu bile kusarsa mutlaka acile gotur. Sivi eksikligi cocuklarda cok cabuk gelisebiliyor. Gecmis olsun.Deli gibi saçma sapan seyler yeme isteği geliyor zor tutuyorum kendimi
Eşimde yok şehir dışında
Allah kimseyi yalnız ve çaresiz bırakmasın
Canım daha 8 aylıkCanim, konu cocugumuz olunca daha cok yipraniyoruz. Bir saglikci ve 3 cocuk annesi olarak sana sunu tavsiye edebilirim. Herkes hasta olur. Ictigi suyu kusmuyorsa ve atesi yoksa pek umursamam. Kustuklarinda genelde korkarlar, daha sevecen davranirim. El altinda bir kabim mutlaka olur. Sevdigi ve daha cok tuzlu seyler yaparim. Sekerli gidalar bulantiyi artiriyor cunku. Az az sik sik yediririm. Gerekirse saat basi 2 kasik gibi. Bir iki gun az yerse hicbir sey olmaz. Bazen taneli gidalari kusarken corba tarzi sulu gidalari kusmazlar, o vakit corba yaparim. Soguk gida vermem. Yogurt gibi. Nane cayi, sicak sut gibi midesini sivak tutacak seyler verebilirsin. Cok takmamaya calis. Ama uyanik ol. Goz altlari cokerse, yururken yalpalarsa, ictigi 1 yudum suyu bile kusarsa mutlaka acile gotur. Sivi eksikligi cocuklarda cok cabuk gelisebiliyor. Gecmis olsun.
Çok geçmiş olsun canım püskürterek kusmuyor ise çok korkma canım yarın yine git muhakkak amaCanım daha 8 aylık
Üşüttü galiba öksürünce kusuyor
Şimdi emziriyorum ama hala Boğaz'ı kapalı
Sabah ilk işim hastaneye götürmek olacak
Püskürterek ne varsa çıkarıyorÇok geçmiş olsun canım püskürterek kusmuyor ise çok korkma canım yarın yine git muhakkak ama
Gebelik nedeniyle keseceksen kesme. Gebeyken emzirmeye devam edebilirsin.florence_N canım ya kızımı nasıl emzirmeden kesebilirim çok düşkün
O zaman acile mi gitsen götürebilecek biri var mı canımPüskürterek ne varsa çıkarıyor((((
Kıyafeti kalmadı makina çalıştırdım
Canım yemek hiçGebelik nedeniyle keseceksen kesme. Gebeyken emzirmeye devam edebilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?