- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
- 348
Çok geçmiş olsun canım rabbim anne sütünü bebeğin hastalığına göre salgılatırmış inş şifa olur canımÇok şükür gece kusmadı öğürdü ama çıkarmadı
Karşı komşum hemşire sordum
O da az ve sık emzir dedi
Öksürdükçe kusuyor
Eşim yarın gelecek
En iyi gelecek şey emzirmek galiba
Ateşi olmaz inşallah
Sağol kuzum inşallahhhÇok geçmiş olsun canım rabbim anne sütünü bebeğin hastalığına göre salgılatırmış inş şifa olur canım
Çok geçmiş olsun canım. İnşallah olmaz anne sütü iyi gelir ona.Çok şükür gece kusmadı öğürdü ama çıkarmadı
Öksürdükçe kusuyor
Eşim yarın gelecek
Ateşi olmaz inşallah
Vayyyyy süper..böyle giderse çok çabuk mezun olacaksınGünaydın.
Bu sabah 57.800'u gördüm şok oldum valla.
Banyodan odaya halay çekerek gittim :))
Ay umarım. 60'da 6 ay kadar takildim kaldım. Muhtemelen 54'te de öyle olacak.Vayyyyy süper..böyle giderse çok çabuk mezun olacaksın
Ay umarım. 60'da 6 ay kadar takildim kaldım. Muhtemelen 54'te de öyle olacak.
Günaydın canım tartıldın mı dünkü menun azdı vermişsindir galiba.Günaydin canlarim
Kaptanım öyle takılma duraklama dönemlerinde ne yapmak lazim.Öyle deme pozitif mesaj gönder evrene. :))
Canım uzun sureli takılmalarda diyetisyenler az kalorili 3 günlük şok diyetler veriyorlar. Ben ayran yeşil mercimek nohut bulgurla yapılan detox u yapıyorum 1 günlük. Boşver şimdi beynini kodlama duraklayacağım diye.Kaptanım öyle takılma duraklama dönemlerinde ne yapmak lazim.
Şu cahile söylesen de bilse. :)
Çok şükür gece kusmadı öğürdü ama çıkarmadı
Öksürdükçe kusuyor
Eşim yarın gelecek
Ateşi olmaz inşallah
Eh peki madem.Canım uzun sureli takılmalarda diyetisyenler az kalorili 3 günlük şok diyetler veriyorlar. Ben ayran yeşil mercimek nohut bulgurla yapılan detox u yapıyorum 1 günlük. Boşver şimdi beynini kodlama duraklayacağım diye.
Canım kilo alarak döndün ama verebilirsin tekrarselam kızlar.akşam giremedim resmen ağlama nöbeti geçirdim.eski asyayı istiyorum ben yaa.yaşadıklarımın altında ezildim galiba.depresyona mı girdim ben noldu anlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?