- 13 Ekim 2015
- 1.773
- 3.402
- 133
- 35
İyi bir kahvaltı da yapabilirsin benceSelaaam ben çok dertliyim bugün haftasonu diye bir güzel uyuyakalmışım. Kahvaltı öğünümü kaçırdım. Şimdi direk öğle öğününden mi başlasam
Ne kadar oldu ki hamur işi pastayla falan beslenmeyeliHerkese iyi günler kızlar nasılsınız ben bol bol geziyorum :)
Dun cok kotuydum gece neredeyse acile gıdıcektım beslenmeme dikkat ediyorum dun alışveriş yaparken içim gectı Bı tane puaca yedım ama ufacık ıkı ceviz kadar anca yemez olaydım resmen mahvetti beni basım agrıdı ilaç içtim gecmedı kıvrandım kaç saat sonra cok afedersiniz ama cıkardım rahatladım alışmış midem sanırım agır geldi
yemin ettim kendime yengem canımı sıktı çok dün.misafiri bahane ettin şimdi oğlan yatmıyor diyorsun diyor.dedim kimse kafama silah dayamadı zayıfla diye ben istiyorum zayıflamayı neden bahane arayayım ki.geri kalktım hemen.söz verdim kendime de daha kimsenin yanında kilo laı bile açmicam.ve tekrar eski halime dönücem.17 kiloyu çat çat verdim ben ya.geçmiş karşıma gereksiz gereksiz konuşuyor kadın.çok sinirlendimCanım kilo alarak döndün ama verebilirsin tekrar
Kendine hedef belirle yola devam et
Bence de kimseye söyleme ne gerek var bilmelerineyemin ettim kendime yengem canımı sıktı çok dün.misafiri bahane ettin şimdi oğlan yatmıyor diyorsun diyor.dedim kimse kafama silah dayamadı zayıfla diye ben istiyorum zayıflamayı neden bahane arayayım ki.geri kalktım hemen.söz verdim kendime de daha kimsenin yanında kilo laı bile açmicam.ve tekrar eski halime dönücem.17 kiloyu çat çat verdim ben ya.geçmiş karşıma gereksiz gereksiz konuşuyor kadın.çok sinirlendim
o lafı yedirecem ona.dün tüm gün ağladım zaten varya oda öyle söyleyince daha sinirim bozuldu akşam resmen nöbet geçirdim ağlamamı durduramadımBence de kimseye söyleme ne gerek var bilmelerine
Sonra bütün dikkatler üzerinde oluyor
Misafiri bahane ediyorsun derken neyi kastettio lafı yedirecem ona.dün tüm gün ağladım zaten varya oda öyle söyleyince daha sinirim bozuldu akşam resmen nöbet geçirdim ağlamamı durduramadım
Oyyy kuzu ya nasıl dünyası yıkılmıştırAy kızlar bugün bana çok zor annem sabah göğüs ucuma kakao sürdü kızım bir kere baktı bir daha dokunmadı bile acıyor diye o kadar zor uyudu ki ağlamamak için zor tutuyorum kendimi kıyamıyorum ben ya şimdi yıkayıp versem annem yalancı diye düşünecek çocuk gece uykusunda vereceğim uyandığında
Annem de konserveliklerimi yapıyor ben de yardım ediyorum tabi ama içim kan ağlıyor ya
selam kızlar.akşam giremedim resmen ağlama nöbeti geçirdim.eski asyayı istiyorum ben yaa.yaşadıklarımın altında ezildim galiba.depresyona mı girdim ben noldu anlamıyorum
Selaaam ben çok dertliyim bugün haftasonu diye bir güzel uyuyakalmışım. Kahvaltı öğünümü kaçırdım. Şimdi direk öğle öğününden mi başlasam
Herkese iyi günler kızlar nasılsınız ben bol bol geziyorum :)
Dun cok kotuydum gece neredeyse acile gıdıcektım beslenmeme dikkat ediyorum dun alışveriş yaparken içim gectı Bı tane puaca yedım ama ufacık ıkı ceviz kadar anca yemez olaydım resmen mahvetti beni basım agrıdı ilaç içtim gecmedı kıvrandım kaç saat sonra cok afedersiniz ama cıkardım rahatladım alışmış midem sanırım agır geldi
Kızlar hastaneye gittik ilaçlarımızı da aldık geldik
Sabah süt yoğurt elma ile geçiştirdim
Öğlen çorba içeyim dedim vazgeçtim
Çorbayı akşama aldım
Şimdi
Dört kaşık patlıcan yemeği
Üç kaşık bulgur pilavı yedim
Bir bardak ayran
yemin ettim kendime yengem canımı sıktı çok dün.misafiri bahane ettin şimdi oğlan yatmıyor diyorsun diyor.dedim kimse kafama silah dayamadı zayıfla diye ben istiyorum zayıflamayı neden bahane arayayım ki.geri kalktım hemen.söz verdim kendime de daha kimsenin yanında kilo laı bile açmicam.ve tekrar eski halime dönücem.17 kiloyu çat çat verdim ben ya.geçmiş karşıma gereksiz gereksiz konuşuyor kadın.çok sinirlendim
Ben kendime geldim aşık Simi ablaLeyn fururum la hepinizi..
Bu ne kötüyüm, dertliyim, su söyle bu böyle
Epinizin ablasi sayilirim kanimca
Bi kendinize gelin more
Hayat cok kisa ve güzel kaliteli yasamaya deger..
Ben size bi yasadiklarimi anlatsam
Hadi canim bu kadarini da mi dersiniz
Ama bakin ayaktayim, çapkinim, hovardayim,
24 ayardayim..
Toplayin bi kendinizi..
Kursuna dizerim la hepinizi..
Deliyim ben..
Raporum var..
Saka degil..
Gerçek
Valla ya çok iyi söylemişsin.Leyn fururum la hepinizi..
Bi kendinize gelin more
24 ayardayim..
Toplayin bi kendinizi..
Deliyim ben..
Raporum var..
Saka degil..
Gerçek
geçmiş olsun canımKızlar kızım rahatsız bugün altı yedi kez kustu yediklerini keyfim hiç yok
Menümü sabah yazarım
bencede kimsenin yanında kilo lafı etme gereksiz akıl weren laf sokan çok oluo yumuşak karnını öğrenmiş oluolar bende çok ayar oluorum canım çok ii anlıyorum seniyemin ettim kendime yengem canımı sıktı çok dün.misafiri bahane ettin şimdi oğlan yatmıyor diyorsun diyor.dedim kimse kafama silah dayamadı zayıfla diye ben istiyorum zayıflamayı neden bahane arayayım ki.geri kalktım hemen.söz verdim kendime de daha kimsenin yanında kilo laı bile açmicam.ve tekrar eski halime dönücem.17 kiloyu çat çat verdim ben ya.geçmiş karşıma gereksiz gereksiz konuşuyor kadın.çok sinirlendim
hani onlar düzenimi bozdu dedim ya ben bahane ediyorsun demek istiyor.ee yalanmı kalkmışlar azrotik bilmem ne demişler.ben kendime servis tabağı yapıyordum ilk geldiklerinde daha bir kaç bişey daha söylemişler anneme ne kiloya takmış ki evlenmiş barklanmış kilo alsa nolacak almasa nolacak demiş ablam.Misafiri bahane ediyorsun derken neyi kastetti
Leyn fururum la hepinizi..
Bi kendinize gelin more
24 ayardayim..
Toplayin bi kendinizi..
Deliyim ben..
Raporum var..
Saka degil..
Gerçek
Hafta sonu öyle oluyor maalesef. Dışarı çıktık biz de piknik alanında çay içiyoruz. Az sonra aletlerle spor yapacağım.kızçeler daha aktif olalım gün içinde,sakin geçiyor sanki
şahaneHafta sonu öyle oluyor maalesef. Dışarı çıktık biz de piknik alanında çay içiyoruz. Az sonra aletlerle spor yapacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?