Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Ne kadar oldu ki hamur işi pastayla falan beslenmeyeli

Canım kilo alarak döndün ama verebilirsin tekrar
Kendine hedef belirle yola devam et
yemin ettim kendime yengem canımı sıktı çok dün.misafiri bahane ettin şimdi oğlan yatmıyor diyorsun diyor.dedim kimse kafama silah dayamadı zayıfla diye ben istiyorum zayıflamayı neden bahane arayayım ki.geri kalktım hemen.söz verdim kendime de daha kimsenin yanında kilo laı bile açmicam.ve tekrar eski halime dönücem.17 kiloyu çat çat verdim ben ya.geçmiş karşıma gereksiz gereksiz konuşuyor kadın.çok sinirlendim

Bence de kimseye söyleme ne gerek var bilmelerine
Sonra bütün dikkatler üzerinde oluyor

Bence de kimseye söyleme ne gerek var bilmelerine
Sonra bütün dikkatler üzerinde oluyor
o lafı yedirecem ona.dün tüm gün ağladım zaten varya oda öyle söyleyince daha sinirim bozuldu akşam resmen nöbet geçirdim ağlamamı durduramadım

Ay kızlar bugün bana çok zor annem sabah göğüs ucuma kakao sürdü kızım bir kere baktı bir daha dokunmadı bile acıyor diye o kadar zor uyudu ki ağlamamak için zor tutuyorum kendimi kıyamıyorum ben ya şimdi yıkayıp versem annem yalancı diye düşünecek çocuk gece uykusunda vereceğim uyandığında
Annem de konserveliklerimi yapıyor ben de yardım ediyorum tabi ama içim kan ağlıyor ya

Oyyy kuzu ya nasıl dünyası yıkılmıştır
Ben de zor bıraktırırım galiba

selam kızlar.akşam giremedim resmen ağlama nöbeti geçirdim.eski asyayı istiyorum ben yaa.yaşadıklarımın altında ezildim galiba.depresyona mı girdim ben noldu anlamıyorum

Selaaam ben çok dertliyim bugün haftasonu diye bir güzel uyuyakalmışım. Kahvaltı öğünümü kaçırdım. Şimdi direk öğle öğününden mi başlasam

Leyn fururum la hepinizi..
Bu ne kötüyüm, dertliyim, su söyle bu böyle
Epinizin ablasi sayilirim kanimca
Bi kendinize gelin more
Hayat cok kisa ve güzel kaliteli yasamaya deger..
Ben size bi yasadiklarimi anlatsam
Hadi canim bu kadarini da mi dersiniz
Ama bakin ayaktayim, çapkinim, hovardayim,
24 ayardayim..
Toplayin bi kendinizi..
Kursuna dizerim la hepinizi..
Deliyim ben..
Raporum var..
Saka degil..
Gerçek

Ben kendime geldim aşık Simi abla
Kızma

Valla ya çok iyi söylemişsin.

bencede kimsenin yanında kilo lafı etme gereksiz akıl weren laf sokan çok oluo yumuşak karnını öğrenmiş oluolar bende çok ayar oluorum canım çok ii anlıyorum seni

Misafiri bahane ediyorsun derken neyi kastetti
hani onlar düzenimi bozdu dedim ya ben bahane ediyorsun demek istiyor.ee yalanmı kalkmışlar azrotik bilmem ne demişler.ben kendime servis tabağı yapıyordum ilk geldiklerinde daha bir kaç bişey daha söylemişler anneme ne kiloya takmış ki evlenmiş barklanmış kilo alsa nolacak almasa nolacak demiş ablam.

haklısın herşey üstüste geldi.herkesin kendine göre derdi sıkıntısı var doğru diyorsun.şu gece yemeleri falan depresyon belirtisiymiş.şöyle bir baktım da benim duygu durumumu anlatıyor hep.dr a gitsem ilaç verecek oğlumla ilgilenemem yeterince.onun için kendimi toparlamalıyım.oğlum benim herşeyim o herşeyden değerli.daha kaliteli zaman geçirmeliyim

Hafta sonu öyle oluyor maalesef. Dışarı çıktık biz de piknik alanında çay içiyoruz. Az sonra aletlerle spor yapacağım.
şahanehem piknik hem spor ben sporu hafta da 4 gün yapmayı düşünüyorum.hergün yapınca da yemek ihtiyacım artıyor.öncede öyle yapıyordum hatırlıyorsan.eski düzenimi kurmaya çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…