ben 2 gün önce dip bucak yaptım bugün şöyle bir toparlayıp bıraktım.başım çok ağrıyor zaten.Benim ev de iş güç kışlıklar yapılıyor arada oturup bakıyorum
Bitsin temizlik yapılacak zatenben 2 gün önce dip bucak yaptım bugün şöyle bir toparlayıp bıraktım.başım çok ağrıyor zaten.
6 mayıs işte cnmNe kadar oldu ki hamur işi pastayla falan beslenmeyeli
Canım hiç bişey yememişsin ki olmaz böyle zayıflayamazsın.Kızlaaar bugün çok aktif olamadım ya misafirler daha da arttı da bizde kusura bakmayiin :/
Menümu yazayım
Sabah 11.00
Maden suyu + limon
Kahvaltı 12.00
1 haşlanmış yumurta
1 salatalık
3 adet galeta
Ara Öğün 16.00
1 dilim karpuz
1 dilim ev yapimi kek (Bu gerçekten sondu)
Kek yedigim için akşam yemedim.
Spor : 900 bolgesel
220 wall sit
200 ip atlama
Su : 2.5 lt
Ben çok bile yediğimi düşünmüştümCanım hiç bişey yememişsin ki olmaz böyle zayıflayamazsın.
Az az , sık sık yemelisin canım böyle zayıflayamazsın metabolizman yavaşlarBen çok bile yediğimi düşünmüştüm
Ben hala parktayımevin yolunu bulamadım
Kız ne var çok ben mi goremiyomBen çok bile yediğimi düşünmüştüm
Biraz yiyorum biraz spor yapıyorumSpor mu yapıyorsun? :)
Biraz yiyorum biraz spor yapıyorum
Ya bilmiyorum karnım hep çok tok böyle dolu yani bu seferde diyorum ki kesin çok yedimKız ne var çok ben mi goremiyom
Biliyorum canım. Fazladan sadece 2 top dondurma yedim. Başka kaçamağım yokOo kolay gelsin
Ama spordan hemen sonra şekerli ve karbonhidratlı şeyler yemek yağ yakımını engelliyor dikkat ediyorsun değil mi canım? :)
Keşke benim de öyle olsa sanki hep açımYa bilmiyorum karnım hep çok tok böyle dolu yani bu seferde diyorum ki kesin çok yedim
Peki ben yanlış yoldamıyımKeşke benim de öyle olsa sanki hep açım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?