Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Selamun aleykum. 7 haziranda dogum yaptım. 56 ile hamile kalip 76 ile dogum yaptim. Suan 63 kiloyum. 2 haftadır karatay diyeti yapiyorum. 3 bucuk kg verdim. 63 ile sizinle devam etmek istiyorum. Karataya tam anlamiyla uyamiyorum cunku arada meyve yemek istiyorum ve bir meyve bike yesem uymamis oluyorum. Bundan sonra tam anlamiyla uyup yoluma devam edicem. Aranixa kabul ettiginiz icin tesekkurler.hedefim 55.

Canım Karatay emzirmeler için sabah 1 öğün mevsim meyvesi yiyebilirsin diyor sıkıntı Yök yani aramıza hoşgeldin

Allah yardımcın olsun canım müftülüğün ve aile hekimliklerinin bu konuda yardımcı olduğu yerler var ücretsiz eşin sıkıntı yapmaz o zaman bir araştır istersen

Kizlar menum kahvalti bir yumurta bitki cayi 2 sivri biber bir dilim domates bugun ara yapmadim
oglen 4 kofte bir dilim ekmek 2 sivri biber bir dilim domates bir bardak limonata sekersiz
Ara yapmicam aksam 3 kasik pilav bir kase yogurt yiyicem insallah 2 litre su ictim bir saat yuruyus yaptim

Ben geldiiiiiiiiimmm kızlaaaar. :)) Bugün herzaman ki gibi geç kalktım. Öğünlerim biraz kaçtı. sabah 6:30 da ilaç kahvaltı yok öğle yemeği de 2 de oldu arada ayran içtim 2 tane :) Bi tane salatalık yedim. En güzeli ekmek arası köfteye direnebildim. Dün keke direnebildiğim gibi. Direnmek güzeldir. #Direnmiçu :))

Başlangıç 93.5 hedef 80.. yarın listeye adımı eklersen yarınki kilomu girerim. .
Tebrik ederim senii. :)) Hedefe ulaşmak nasıl hissettiriyor. :$

selam kızlar.yine uykusuz bir gecebu antibiyotik işe yarasaydı bir.artık akşam olsun istemiyorum

inşallah bir an önce düzelir. Yoğurt doğal antidepresandır. Ayrıca çok sağlam bir ara öğündür. Günlük 2 bardak gelecek şekilde yoğurdunuzdan ayran yapın. Çok tuz koymayın. :))

Daha vermem gereken kilo var ama çok güzel bi duygu gerçekten :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…