Canım Karatay emzirmeler için sabah 1 öğün mevsim meyvesi yiyebilirsin diyor sıkıntı Yök yani aramıza hoşgeldinSelamun aleykum. 7 haziranda dogum yaptım. 56 ile hamile kalip 76 ile dogum yaptim. Suan 63 kiloyum. 2 haftadır karatay diyeti yapiyorum. 3 bucuk kg verdim. 63 ile sizinle devam etmek istiyorum. Karataya tam anlamiyla uyamiyorum cunku arada meyve yemek istiyorum ve bir meyve bike yesem uymamis oluyorum. Bundan sonra tam anlamiyla uyup yoluma devam edicem. Aranixa kabul ettiginiz icin tesekkurler.hedefim 55.
Allah yardımcın olsun canım müftülüğün ve aile hekimliklerinin bu konuda yardımcı olduğu yerler var ücretsiz eşin sıkıntı yapmaz o zaman bir araştır istersenkızlar ben dün dr la kendim içinde görüştüm.şekerim yükseldi hem sağlıksız beslenme hemde uyku düzensizliğinden diye.bu gece yemelerimin en önemli sebebi uyku düzensizliği olduğunu söyledi.hatta geçen nette de araştırmıştım ordada buna benzer şeyler yazıyordu.stres depresyon da sebep olabiliyor bir uzmandan yardım al istersen dedi dr.eee şimdi eşime söylesem hıh bir depresyon dr umuz eksikti dicek.hiiçç anlayışla karşılamaz.yiyorsan ye dicek.ben napıcam.kendi kendime derman olmaya çalışıyorum ama kuzucum hiçç fırsat vermiyor banaramazan bayramına kadar şahaneydi oruç bile full tuttum gece yatıyordu yormuyordu öyle ama şuan 7 24 o nasıl isterse öyle yani
Tebrik ederim senii. :)) Hedefe ulaşmak nasıl hissettiriyor. :$Başlangıç 93.5 hedef 80.. yarın listeye adımı eklersen yarınki kilomu girerim. .
selam kızlar.yine uykusuz bir gecebu antibiyotik işe yarasaydı bir.artık akşam olsun istemiyorum
Daha vermem gereken kilo var ama çok güzel bi duygu gerçekten :))Tebrik ederim senii. :)) Hedefe ulaşmak nasıl hissettiriyor. :$
inşallah bir an önce düzelir. Yoğurt doğal antidepresandır. Ayrıca çok sağlam bir ara öğündür. Günlük 2 bardak gelecek şekilde yoğurdunuzdan ayran yapın. Çok tuz koymayın. :))
Canım Karatay emzirmeler için sabah 1 öğün mevsim meyvesi yiyebilirsin diyor sıkıntı Yök yani aramıza hoşgeldin
Bende bugün tartıldım 1 kilo eksik çıktım ama nasıl mutluluk hava da uçuyorum resmen. Haşlanmış yumurta çok çok faydalı kilo verirken. Sevmiyorum ama yemeye devam :))Daha vermem gereken kilo var ama çok güzel bi duygu gerçekten :))
Anladım ama alışırsın inşalalhIste benim sıkıntım da o. Kahvaltida canim istemiyor arada canim istiyor. Alismaya calisiyorum.
Darısı bana ben hiç veremiyorum yaBende bugün tartıldım 1 kilo eksik çıktım ama nasıl mutluluk hava da uçuyorum resmen. Haşlanmış yumurta çok çok faydalı kilo verirken. Sevmiyorum ama yemeye devam :))
Anladım ama alışırsın inşalalh
İnşallah siz de istediğiniz kiloya ulaşırsınız. Doktor şok diyet gibi bişi verdi galiba bana çünkü öğle yemeğine izin yok. Yalnızca meyva ara öğün olarak da yemek kesinlikle yok sadece ayranDarısı bana ben hiç veremiyorum ya
inşallah canım yaaasya_01 canım Allah yardımcın olsun inşallah biran önce düzelir de sen de rahata ereesin
Kızlar ne yapıyorsunuz ya kaçamk yok dimi nerdesiniz
Oh süper benim kızım uyumadı hiç spor yapamadım daha yaBen spor yapıyorum valla 35 dk zumba yaptım şimdi de leslie 3 mil yapıcam :))
Oh süper benim kızım uyumadı hiç spor yapamadım daha ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?