Hayırlı olsun. Bizim de ustten 4 tane çıktı birden. 6 sı gitti kaldı 18 taneKızlar biraz önce fark ettim benim oğlan üst dişlerini patlatmis demek hem kulak hem dış ondan anami aglatti sipa
Günaydın canımGunaydin herkese
Canim gebe misin hayirli Olsun, Kizin dan soz etmissin o kac yasindaKızlar günaydın dün çık yoğundumakşammgelem giden birde kızım durmadı onu uyutayım derken kendim de uyuyup kalmışım menümü paylaşıp çıktım hala dayak yemiş gibiyim sizler nasılsınız
Günaydın tatlım.Gunaydin herkese
En cook korktugum haftasonu kacamagiydi cook sukur kahvalti da irademi korudum masallah ...
Eridin gittin kızzzzz maşallah sana. Ahh ben de genç olsaydım metabolizmam jet olsaydıGünaydın kizlaaar
Herkesi tebrik ederiim :) İnşallah haftaya da böyle güzel bir sonuç goruruuz :)
@anka_misali sanda ayrıca teşekkür ederim kaptanım ve daha güzel bi haber bu sabah 64.4 u gördüm uçuyorum sevinçten
Kızım 2 yaşında canım teşekkür ederim :)Canim gebe misin hayirli Olsun, Kizin dan soz etmissin o kac yasinda
Tebrikler canım:)Günaydın kizlaaar
Herkesi tebrik ederiim :) İnşallah haftaya da böyle güzel bir sonuç goruruuz :)
@anka_misali sanda ayrıca teşekkür ederim kaptanım ve daha güzel bi haber bu sabah 64.4 u gördüm uçuyorum sevinçten
Masallah Allah tamamina erdirsin , benim de ilk kizim 6aylikken gebe Kaldim su an biri bir bucuk didgeridoo Iki Aylik gebelere cok dua ediyorum cok zor Allah yardimcin olsun ...Kızım 2 yaşında canım teşekkür ederim :)
Ayy sende bendensin. Ben de oğlum 6 aylıkken hamile olduğumu öğrendim ama benim karnımdaki 3 aylık olmuş. Bi de erken doğmasın mı ikisinin arası 10 aylık oldu .. Allahım kabus gibiydiMasallah Allah tamamina erdirsin , benim de ilk kizim 6aylikken gebe Kaldim su an biri bir bucuk didgeridoo Iki Aylik gebelere cok dua ediyorum cok zor Allah yardimcin olsun ...
Sen de bize iyi geleceksin canım. Hep beraber hedefimize ulaşacağız.Bu takim bana cook iyi geldi
Ay canım iki minik ile rabbim yardımcın olsunMasallah Allah tamamina erdirsin , benim de ilk kizim 6aylikken gebe Kaldim su an biri bir bucuk didgeridoo Iki Aylik gebelere cok dua ediyorum cok zor Allah yardimcin olsun ...
Kızlarrrrrr saat 9 oldu hala uyuyor musunuz kalkın hadi açın camlarıııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?