Ooo maşallah çalışkan kızımız... Afiyet olsun.06:30'dan beri ayaktayim kaptan ne din sen
Camasir katladim, bir saat ütü yaptim, onlari yerlestirdim, carsaflari degistirdim, balkonu temizledim, mutfagi toparladim, banyoyu temizledim. Motor takmis kibin..
Birazdan komsuma kahvaltiya incem acliktan ölüyorum gec bile kaldim yemeye..
cam pencere balkon er bi yerler acik
senin Daha zormus canim ya ,AMA gercekten Kabus Gibi bir yasayan bilir,Ayy sende bendensin. Ben de oğlum 6 aylıkken hamile olduğumu öğrendim ama benim karnımdaki 3 aylık olmuş. Bi de erken doğmasın mı ikisinin arası 10 aylık oldu .. Allahım kabus gibiydi
Kız sen zaten gençsin maşallah metobalizman hizlı olmasa nasıl vercen öyle kilolarıEridin gittin kızzzzz maşallah sana. Ahh ben de genç olsaydım metabolizmam jet olsaydı
kız bu yatmıyor yine gece ne halt edecem ben yaa. dişi de çıktı yine aynıHayırlı olsun. Bizim de ustten 4 tane çıktı birden. 6 sı gitti kaldı 18 tane
aynısını şimdi bende yapıyorumKahvaltımı yaptım erkenden, şimdi de kahve içtim. Şimdi leslie ile walk walk walk zamanı
Masallaaahh çalışkan simi06:30'dan beri ayaktayim kaptan ne din sen
Camasir katladim, bir saat ütü yaptim, onlari yerlestirdim, carsaflari degistirdim, balkonu temizledim, mutfagi toparladim, banyoyu temizledim. Motor takmis kibin..
Birazdan komsuma kahvaltiya incem acliktan ölüyorum gec bile kaldim yemeye..
cam pencere balkon er bi yerler acik
Tünaydın caaniiimkızlarr tünaydın herkese
nasılsın bugün canım?oğluşun antibiyotiğini verdim uyuturum birazdan sonra yürüyüş yapıcam dünün acısını çıkarmak lazım dün berbat haldeydim.bayrama da bişey kalmadı ya ramazan bayramına çok iyi kilo vermiştim ama kurban istediğim gibi olmadıTünaydın caaniiim
Öyle canım maalesef 2 yaşına kadar böyle uykusu geçiyor günler. Sonra sonra düzene giriyor. Benim kızım da böyle olunca duşun X 2 herşey. Allah acılarını gostermesin deyip teselli oluyorum napcankız bu yatmıyor yine gece ne halt edecem ben yaa. dişi de çıktı yine aynı
Allah bağışlasın canım ne kadarlar.Selamlar :) sabah erken kalkıyorum ama malesef telefonu elime alma firsatim olmuyor. 2 kucuk bebegim var. Daha fazla aktif olmaya calisicam Insallah
Olsun yılbaşına inşallah :)),nasılsın bugün canım?oğluşun antibiyotiğini verdim uyuturum birazdan sonra yürüyüş yapıcam dünün acısını çıkarmak lazım dün berbat haldeydim.bayrama da bişey kalmadı ya ramazan bayramına çok iyi kilo vermiştim ama kurban istediğim gibi olmadı
Kız yazıyla eklesene. Bu ne listesi diyecek herkesanka_misali
simeranya
simeranya7 sen spor yapanıyorsun ama bireysel rakiplere katılırsın değil mi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?