Boyun öyle çokta kısa değilmiş. Pigme ne1.58 :)
Pigmeyim ben :)))
Cüceye yakın yani :)Boyun öyle çokta kısa değilmiş. Pigme ne
1.58 :)
Pigmeyim ben :)))
Ax buldu 50 ne kaybolacan goremicez dediCüceye yakın yani :)
Sen kilomu mu fazla buldun vermem gerekeni mi?
Tabii yahu.Ay çok güldüm ya
Bodur tavuk her daim piliçtir ama
Kaptanım ben 2 aya mezun olur muyum ne dersin?Ax buldu 50 ne kaybolacan goremicez dedi
Eki Görüntüle 2036210 Eki Görüntüle 2036211 kahvaltim Eki Görüntüle 2036210 ve ogle ikindi yemegim 2 ana ogun ve 3-4 ara ogun yapiyorum 6 da yemek son ara ogun turk kahvesi domates ve yarim tursuydu bi ara ogun daha yapipip gunu bitirmeyi istiyorum sporumu da aksam yazarim
Aaaa türk kahvesi candır hem tok tutar hem daha cok kalori yakmamizi saglar bol bol icin gunde iki hatta 3 fincanMmm yeşilliğe bayılırım
Afiyet olsun canım kalorisi epey az görünüyor
Türk kahvesi dedin normalde düşkün değilimdir ama oyalanma olsun ben de yapıp içeyim bari
Şekersiz olarak
Bence ilk hedeften iki ayda mezun olursunuz gibime geliyorKaptanım ben 2 aya mezun olur muyum ne dersin?
Ben de içemiyorumAaaa türk kahvesi candır hem tok tutar hem daha cok kalori yakmamizi saglar bol bol icin gunde iki hatta 3 fincanben şekersiz icemiyorum yarim cay kasigi seker koyuyorum malesef
Damla sakizinin kalorisi yokdur diye dusunuyorumBen de içemiyorum
Şeker ekleyince kalori yaktırmaz mı acaba diye düşündüm
Peki damla sakızlısından da içsek olur mu acep
Yaa gordun mu simi herkes sen gibi tembel mi bak
Ne güzel olur yav. :)Bence ilk hedeften iki ayda mezun olursunuz gibime geliyor
İkinci hedef için vücudunuz bir süre direnebilir biraz uzun sürebilir
Ne güzel olur yav. :)
Ilki tamamlasam o gazla ikinciye dalarım zaten. Bu hafta 56'yi ucundan görmek gibi bir utopyam var.
insallah hedefimize ulasiriz... Peki bu cumaya kadar kac kilo gider senceŞu an 57.9 ilk hedef 53.
50 olmak 2. hedef Eli. :)
Koçum bisiklet suruyorum 20 dk oldu 30 da birakacagim kabul olur mu?Eki Görüntüle 2036221
Evetttt sporlar yapılıyor mu arkadaşlar... Sporumuzu yapalımmm suyumuzu içelimmmm
Geçen yıl aha tam da boyleydim. :)Leyn su 60'larda 50'lerde olup da zayiflamak isteyenleri vurasim geliyo
Bilin istedim
Regl haftam.insallah hedefimize ulasiriz... Peki bu cumaya kadar kac kilo gider sence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?