Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

kendime gelmeye calisiyourm canim. uzuldum biraz. atlatirim kolayca insallah.
Üzülme canım bi kapıyı kapatan Allah daha hayırlı kapı açar. Benim olmadı diye üzüldüğüm herşeyin daha sonra daha iyisi oldu. Eminim senin için de çok güzel yollar açılacak. Üzülme lütfen.

ondan eminim bende. Allaha sukur bu zamana kadar uzun vadede ah su hayalim de gerceklesmedi diye uzuldugum hic bisey olmadi. Hep hayirli olmadigini gordum, isteyip de gerceklesmeyen hayallerimin. bu da oyle olacaktir. Ama zaman istiyo biraz kabullenmek

iyi olmaya calisiyorum canim. cok zormus kabullenmek. ameliyattan ciktiktan sonra daha yeni uyanmaya calisirken hemsire geldi yanima. bi daha denemeyin, gerek yok dedi. gozumun onunden gitmiyo
Bakma sen onlara canım boş boş konuşuyorlar. Ben 30. Haftada kızıma doğum yaptım. Eşime demişler ki kızıma gormeye gittiğinde umutlanmayın boşuna yaşamaz hazırlayın kendinizi demiş. Eşim kızmış sakın eşime soylemeyin hemen nasıl karar veriyorsunuz diye. Çok şukur çıktık hastaneden. Sonra görmüyor ameliyatla falan da görmez dediler. 2.5 yaşlarında falan çocuğun gördüğünü farkettik. Daha neler neler. Onlar düşünmeden konuşuyorlar. Uzulme rabbime sığınıp duaya sarıldıktan sonra herşeyi gösteriyor çok şükür.

Haklısın canım yeterki rabbim bu günleri unutturacak dert vermesin. Sağlık huzur versin her zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…