Şu an bacaklarıma 1.5 lt lik su şişesi bantladım koli bandıyla ağırlıklı bacak çalışıyorum
kaptan delirdi
karpuzdan kibrisa gidicekti ya gerçi sende canım çok sıkıntılı bi dönemden geçtim sağlığın sıhatin nasılBenden mi karpuzdan mı :))
moralini bozma tıpta hastalık yoktur hasta wardır bu yüzden kesin konuşulamaz umudunu kaybetme lütfeniyi olmaya calisiyorum canim. cok zormus kabullenmek. ameliyattan ciktiktan sonra daha yeni uyanmaya calisirken hemsire geldi yanima. bi daha denemeyin, gerek yok dedi. gozumun onunden gitmiyo
tartıldım ablacım 64.5imSabah tartıldın mı söyle kilonu ekleyeyim canım.
bende 158im :) ama 64.5 kilyum1.58 :)
Pigmeyim ben :)))
Tez vakitte mezuniyet dilerim :)bende 158im :) ama 64.5 kilyum
burdayım kaptanımDil-i bitab nerdesin canım
Hoşgeldin canımmm. 1. Sayfada kurallarımız var onları oku. Sonra şimdiki kilo hedef kilo ve boyla kendini tanıt şimdilik.Merhabar
12.takima git dediler geldim. Ne yapmam gerekiyor
hepberaber canım:)Tez vakitte mezuniyet dilerim :)
Abovv simdi okudum ne çok kural var. Sadece menümu yazsam ,kilomu bildirsem ve de mesaj katilimi yapsam olmaz mi
Ne güzel olur yav. :)
Ilki tamamlasam o gazla ikinciye dalarım zaten. Bu hafta 56'yi ucundan görmek gibi bir utopyam var.
menün ne kadar güzel ya şöyle dıkımcık şeylerle tüm gün nasıl durabiliyorsunuz formülünü alsam ya benEki Görüntüle 2036210 Eki Görüntüle 2036211 kahvaltim Eki Görüntüle 2036210 ve ogle ikindi yemegim 2 ana ogun ve 3-4 ara ogun yapiyorum 6 da yemek son ara ogun turk kahvesi domates ve yarim tursuydu bi ara ogun daha yapipip gunu bitirmeyi istiyorum sporumu da aksam yazarim
Valla kaptan seni çok enerjik gördüm. Hepsinin ustesinden gelirsin gibi geldiKimse diğer menülere yorum yapmazsa nasıl olacak ama hepsi bana mı kalacak
Anammmm ben de 3 çocuk var ben onların menülerine zor yetişiyorumValla kaptan seni çok enerjik gördüm. Hepsinin ustesinden gelirsin gibi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?