Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Simdi kendimi tanitayim biraz. Kilom 115.5 kg(sakın sasirmayin,daha da fazlaydi,bu inmis halim durum bu) boy 163cm.ilk hedefim 100kg. Karatay diyeti yapiyorum. suan icin iyi gidiyor,azimliyim. Tek sorunum sporu sevmiyorum. Ama yürüyüş icin zorluyacagim kendimi.
Nasil kizlar ümit var mı?

kelekkarpuz canımmm benim
Rabbim en güzelini bilir
İnşallah hakkında en güzeli seni en huzurlu ne olacaksa o şekilde olsun inşallah
Kafaya takılacak o kadar çok şey var ki
Unut biraz kafandan uzaklaştır
Bu Arada rakipmişiz
Kız ben sana nasıl kafa tutayım
Senin maşallah ın var
Bu arada sen benden birkaç kilo fazlasın ona rağmen iyi spor yapıyorsun
Ben yaparken yağlarım çok engel oluyor
Sen de spor alışkanlık oldu galiba

Var tabi ki kuzummm
Senin o kiloyu koruman için günde iki üç büyük pide Yemen lazım
Ekmeği kessen bile hopppp 80 lerde olursun
Ekmek yemiyorum zaten. Ama birseyleri yanlis yapiyorum heralde. Bu arada zamaninda cok kilo alip verdim. Hipotroidim var,aileden yatkinligim var tabii bunlar bahane olmamali.ilk defa takimlara katiliyorum belki de kirilma noktasi burasi olur.

Ekmek yemiyorum zaten. Ama birseyleri yanlis yapiyorum heralde. Bu arada zamaninda cok kilo alip verdim. Hipotroidim var,aileden yatkinligim var tabii bunlar bahane olmamali.ilk defa takimlara katiliyorum belki de kirilma noktasi burasi olur.
Yok yok bahanelerin arkasına sığınmayalım
Şöyle 100 ün altına düşünce daha da hırslanacaksın
Hep beraber görelim

Ahahah aynı ben. :))
56.9 olayım 56'yim diye gezeceğim ortalikta.

Şu an bacaklarıma 1.5 lt lik su şişesi bantladım koli bandıyla ağırlıklı bacak çalışıyorum
Zipersin kaptan
Hosgeldin cok basarili olacagina eminim kilon cok cok cabuk atacaksin birbirimize destek olacagiz kacamak yapacaginda buraya yaz engelliyelim

Takim listesini nereden goruyoruz. Mesala ben 2 hafta sonra mi listede olacagim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…