Var tabi ki kuzummmMesaj tekrari
Nasıl ya niye ki
ne cezası kaptan ?neden?
burdayım kaptanıme ben bugünlük menü yazmasam olur muu yarından itibaren yazsam bugün ile gitmiştik biraz kaçamak yaptım da son kezcik
Ekmek yemiyorum zaten. Ama birseyleri yanlis yapiyorum heralde. Bu arada zamaninda cok kilo alip verdim. Hipotroidim var,aileden yatkinligim var tabii bunlar bahane olmamali.ilk defa takimlara katiliyorum belki de kirilma noktasi burasi olur.Var tabi ki kuzummm
Senin o kiloyu koruman için günde iki üç büyük pide Yemen lazım
Ekmeği kessen bile hopppp 80 lerde olursun
Yok yok bahanelerin arkasına sığınmayalımEkmek yemiyorum zaten. Ama birseyleri yanlis yapiyorum heralde. Bu arada zamaninda cok kilo alip verdim. Hipotroidim var,aileden yatkinligim var tabii bunlar bahane olmamali.ilk defa takimlara katiliyorum belki de kirilma noktasi burasi olur.
Hadi insaallah. Kararlıyım bu seferYok yok bahanelerin arkasına sığınmayalım
Şöyle 100 ün altına düşünce daha da hırslanacaksın
Hep beraber görelim
Ahahah aynı ben. :))Şu küsürat olayında tartı hep benle kafa bulur
O kadar tepinirim kesin bir kilo verdim yauv derim
Çıkarım tartıya
Misal, 60.1 çıkar dellenirim
Oysa 59.9 çıksa çıldırırdım sevinçten
Sol hanede bir kilo eksik görünmesi yeterli çünkü ve o bana kilomu sorduklarında kilom 59 çünküü
Neyse bunu dert etmeyeyim zira kilom 59 da değil, eskiden takardık kafaya, geçti üstünden
Nasıl ya niye ki
ne cezası kaptan ?neden?
Ceza alınca ne oluyor ki?Arkadaş daha önce 4. Takımda yarışmış kendi isteğiyle ayrılmış. Israrla liste dışıyım dedi
ben de kontrol etmeden ekledim listeye. Ceza aldık. Daha önce yarışanların eski bilgilerle girmesi lazım listeye. Kural böyle.
Aynı hatayı tekrar yaparsam takım analizimiz yapılmayacak. Ama yapar mıyım yapmam artıkCeza alınca ne oluyor ki?
Zipersin kaptanŞu an bacaklarıma 1.5 lt lik su şişesi bantladım koli bandıyla ağırlıklı bacak çalışıyorum
Hosgeldin cok basarili olacagina eminim kilon cok cok cabuk atacaksin birbirimize destek olacagiz kacamak yapacaginda buraya yaz engelliyelimSimdi kendimi tanitayim biraz. Kilom 115.5 kg(sakın sasirmayin,daha da fazlaydi,bu inmis halimdurum bu) boy 163cm.ilk hedefim 100kg. Karatay diyeti yapiyorum. suan icin iyi gidiyor,azimliyim. Tek sorunum sporu sevmiyorum. Ama yürüyüş icin zorluyacagim kendimi.
Nasil kizlar ümit var mı?
Ekmek yemiyorum zaten. Ama birseyleri yanlis yapiyorum heralde. Bu arada zamaninda cok kilo alip verdim. Hipotroidim var,aileden yatkinligim var tabii bunlar bahane olmamali.ilk defa takimlara katiliyorum belki de kirilma noktasi burasi olur.
Takim listesini nereden goruyoruz. Mesala ben 2 hafta sonra mi listede olacagim.Arkadaş daha önce 4. Takımda yarışmış kendi isteğiyle ayrılmış. Israrla liste dışıyım dedi
ben de kontrol etmeden ekledim listeye. Ceza aldık. Daha önce yarışanların eski bilgilerle girmesi lazım listeye. Kural böyle.
Tesekkur ederim insaallah bu sefer olsun istiyorum artik,desteginize ihtiyacim çok olacakZipersin kaptan
Hosgeldin cok basarili olacagina eminim kilon cok cok cabuk atacaksin birbirimize destek olacagiz kacamak yapacaginda buraya yaz engelliyelim
En kısa zamanda 1. sayfaya ekleyeceğim canım. Evet 2 hafta deneme suresini geçince listede olacaksın.Takim listesini nereden goruyoruz. Mesala ben 2 hafta sonra mi listede olacagim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?