2 hafta sonra inşallah canım.Sevgili kaptancigim ben simdi 1 hafta deneme surecindemiyim haftaya mi listeye girecegim ?
bende dimi kaptan :)2 hafta sonra inşallah canım.
ben bugün ne yediğimi yazmasam olur mu öğretmenimEeee kızlar hani menuler bakim neler yediniz. Hangi sporları yaptınız..
Tamam sen yarın paylaş menunu. Spor 3 mil süper iş için dolaşmayı spordan saymıyorum maalesef. O zaman ben hiç oturmuyorum hep spordayımben bugün ne yediğimi yazmasam olur mu öğretmenimson gün kaçamağı yaptım da yarın başlasam menü bildirimine ama spor bildirimini yapim 3 mil yaptım leslie işlerimiz vardı onları halletmek için bi kaç saatde yürüdüm tempolu olmasada spordan sayılır dimi
Sen 3 hafta sonrabende dimi kaptan :)
Sen 3 hafta sonra
Şaka şaka butun yeni uyelerin 15 gün deneme süresi var. 15 gün boyunca bol bol paylaşım yapan kurallara uyan ve kilo veren kişi listeye girer canım.[/QUOTE
o zaman liste dışı kalmamak için tam gaz çalışıyım benlisteye girince diğer takımlarla yarışıyoruz yani değil mi ?
tüh ya bu iyi olmadı şimdi ama normalde hep oturuyorum benim için bayağı yorucuyduTamam sen yarın paylaş menunu. Spor 3 mil süper iş için dolaşmayı spordan saymıyorum maalesef. O zaman ben hiç oturmuyorum hep spordayım
o zaman liste dışı kalmamak için tam gaz çalışıyım benlisteye girince diğer takımlarla yarışıyoruz yani değil mi ?
Ben sabah 3 akşam 1 mil yapıyorum ..tüh ya bu iyi olmadı şimdi ama normalde hep oturuyorum benim için bayağı yorucuyduyarın sabah bir akşam üç mil inşallah anlaştığımız gibi kaptanım
Tmm canım kolay gelsinAnka kaptan kusura bakma nolur çok misafir var evde giremiyorum yavaş yavaş anca okudum mesajları misafirler gidince dahil olacağım
Afiyet olsun tarçınlı sut iç canım. Ya da maden suyu ya da 1 meyve+sutKızlar bugün kahvaltı da bakla yedimm
Akşam da bamya yaptırdım anneme, hem bi kaç günlük yemeğim olsun hem de değişikli yerim diye
Bir de salata yedim yanına roka, kıcırcık tere, taze nane
Yanına bir bardak ayran içtim
Şuan aç hissetmiyorum kendimi ama tatlı istiyor canım
bende duruma göre yaparım bazen sabah bazen akşam üç mil :)Ben sabah 3 akşam 1 mil yapıyorum ..
ay nolucak benim bu halim baklayı baklava diye okumuşum ilkKızlar bugün kahvaltı da bakla yedimm
Akşam da bamya yaptırdım anneme, hem bi kaç günlük yemeğim olsun hem de değişikli yerim diye
Bir de salata yedim yanına roka, kıcırcık tere, taze nane
Yanına bir bardak ayran içtim
Şuan aç hissetmiyorum kendimi ama tatlı istiyor canım
yüzde olayını anlamadım ben ablacım ?kelekkarpuz 2 haftadır kilo kaybın yok yarışmanın genel kuralları gereği bu hafta mutlaka %30 üzerinde yüzde çıkarman lazım. Çok dikkatli ol canım. Mazeretin var biliyorum ama elinden geleni yapman lazım canım.
Canım şöyle oluyoryüzde olayını anlamadım ben ablacım ?
ay nolucak benim bu halim baklayı baklava diye okumuşum ilkkafayı tatlıyla bozdum ah şu insülin direnci o olmasa hiiç tatlı yemezdim heralde (tabiki şakaaa)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?