Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Eeee kızlar hani menuler bakim neler yediniz. Hangi sporları yaptınız..
ben bugün ne yediğimi yazmasam olur mu öğretmenim son gün kaçamağı yaptım da yarın başlasam menü bildirimine ama spor bildirimini yapim 3 mil yaptım leslie işlerimiz vardı onları halletmek için bi kaç saatde yürüdüm tempolu olmasada spordan sayılır dimi

Tamam sen yarın paylaş menunu. Spor 3 mil süper iş için dolaşmayı spordan saymıyorum maalesef. O zaman ben hiç oturmuyorum hep spordayım

Anka kaptan kusura bakma nolur çok misafir var evde giremiyorum yavaş yavaş anca okudum mesajları misafirler gidince dahil olacağım

Tamam sen yarın paylaş menunu. Spor 3 mil süper iş için dolaşmayı spordan saymıyorum maalesef. O zaman ben hiç oturmuyorum hep spordayım
tüh ya bu iyi olmadı şimdi ama normalde hep oturuyorum benim için bayağı yorucuydu yarın sabah bir akşam üç mil inşallah anlaştığımız gibi kaptanım

Kızlar bugün kahvaltı da bakla yedimm
Akşam da bamya yaptırdım anneme, hem bi kaç günlük yemeğim olsun hem de değişikli yerim diye
Bir de salata yedim yanına roka, kıcırcık tere, taze nane
Yanına bir bardak ayran içtim
Şuan aç hissetmiyorum kendimi ama tatlı istiyor canım

Afiyet olsun tarçınlı sut iç canım. Ya da maden suyu ya da 1 meyve+sut

ay nolucak benim bu halim baklayı baklava diye okumuşum ilk kafayı tatlıyla bozdum ah şu insülin direnci o olmasa hiiç tatlı yemezdim heralde(tabiki şakaaa)

yüzde olayını anlamadım ben ablacım ?

yüzde olayını anlamadım ben ablacım ?
Canım şöyle oluyor
KİLO YÜZDE HESABI NASIL YAPILIR?
1) Üye kilo alma/verme yüzdelerinin hesabı:
[(Etap başlangıç kilosu - Etap bitiş kilosu) / Etap başlangıç kilosu] x 100
Örnek: Üye 61 kilo. Bir hafta sonra 60,5 kiloya düşmüş olsun.
61-60,5 = 0,5
0,5 / 61 = 0,008196721
0,008196721 x 100 = %0,819

ay nolucak benim bu halim baklayı baklava diye okumuşum ilk kafayı tatlıyla bozdum ah şu insülin direnci o olmasa hiiç tatlı yemezdim heralde(tabiki şakaaa)

Sanırım bende de var ondan sabah çikolataaa var mı diye kalkan bir insanım
Neyse 3 hafta sıkıcam dişimi sonra kolaylaşır dicem de haftaya güneydoğu tarafına gidicem ben napcam yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…