Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Herkese selam, Sabah 4 zeytin bir iki catal yumurta bir kase yogurt,ogle hicbirsey ,Aksam Kisir bir tabak ekmeksiz , Misafirlere yaptigim tavuk gogsu ve kurabiyenin tadina bile bakmadim........ Cook sukur,,
Tatlım menüleri saatleriyle beraber alt alta yazar mısın zor oluyor böyle.

Sabah (8:00

Öğle 12:00

Akşam 18:00

Gibi gibi

50 çokk az geldi bana gülüm.kemiklerin sayılır öylede.
O son ütopya zaten.
35 yaşımdayım hamileliklerim dışında 55-52 arası gittim geldim. Bir ya da iki kez 49-50 oldum.
Etli butlu olmaya alışık değilim yani.
Şu an 57-58 'im kitle indeksine göre normalim ama her yanım gözüme batıyor valla.:))

herkese günaydın kızlar.dün öğleden sonra giremedim daha hastaneye gittim.midem gittikçe kötüleşti.kabızdım kaç gündür o yüzden olmuş dedi dr.şu suya karıştırılan ilaçtan verdi rahatlayayım diye de bende hiç istemiyorum kullanmayı.zararı vardır elbet yani dedim

hımmm kız o zaman sen kendi kilonu gözünde büyütüuorsun.

hımmm kız o zaman sen kendi kilonu gözünde büyütüuorsun.
Ben de dahil çevremdeki kimse alışık değil ya bu hallerime o yüzden alayımız gözümüzde büyütüyoruz aslinda çok haklisin.
Taktım. E yaş geçiyor metabolizma yavaşlıyor. Önünü almakta fayda var diyorum. Rahat hissetmiyorum. Sonra hepten bunalıma girerim ben. :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…