Tatlım menüleri saatleriyle beraber alt alta yazar mısın zor oluyor böyle.Herkese selam, Sabah 4 zeytin bir iki catal yumurta bir kase yogurt,ogle hicbirsey ,Aksam Kisir bir tabak ekmeksiz , Misafirlere yaptigim tavuk gogsu ve kurabiyenin tadina bile bakmadim........ Cook sukur,,
Sporun insanı nasıl enerji doldurduğunu unutmusum.Harika
50 çokk az geldi bana gülüm.kemiklerin sayılır öylede.Cüceye yakın yani :)
Sen kilomu mu fazla buldun vermem gerekeni mi?
Oooo sen bayağı ekmek yemişin anlaşılan
ne cezası canım
Ekmaagi görüyonda Badminton'imi niye görmiyin
Suyum cikti ha buraya dün aksam
O son ütopya zaten.50 çokk az geldi bana gülüm.kemiklerin sayılır öylede.
hımmm kız o zaman sen kendi kilonu gözünde büyütüuorsun.O son ütopya zaten.
35 yaşımdayım hamileliklerim dışında 55-52 arası gittim geldim. Bir ya da iki kez 49-50 oldum.
Etli butlu olmaya alışık değilim yani.
Şu an 57-58 'im kitle indeksine göre normalim ama her yanım gözüme batıyor valla.:))
ne cezası canım
hadi yaaDaha önce yarıştığını yazmadık ya yeni üye yazdık takım olarak ceza aldık.aynı hatayı tekrarlarsam analizimiz yapılmayacak
ama inşallah bir daha tekrarlanmaz ya.ben hiç bilmiyorum ki bu şeyleri yoksa hatırlatırrdım sana gülümDaha önce yarıştığını yazmadık ya yeni üye yazdık takım olarak ceza aldık.aynı hatayı tekrarlarsam analizimiz yapılmayacak
Evetttt çok haklısın simicim eşek anka badminton ı nasıl tebrik etmezsin.Alkışlar sana simicim.
Fatmagül kim abisi kim ben kimim ssen kimsinEsta piti piti
O nasi laf öyle gaptan
Fatmagül'ün abisi gibi
deme öyle deme moduna sokma beni
Yok üye ne derse desin bakarım artık.ama inşallah bir daha tekrarlanmaz ya.ben hiç bilmiyorum ki bu şeyleri yoksa hatırlatırrdım sana gülüm
Ben de dahil çevremdeki kimse alışık değil ya bu hallerime o yüzden alayımız gözümüzde büyütüyoruz aslinda çok haklisin.hımmm kız o zaman sen kendi kilonu gözünde büyütüuorsun.
Fatmagül kim abisi kim ben kimim ssen kimsin
Günaydın, 37 dakikalık sabah sporu+70 mekikle güne başlamış bulunmaktayim.
Şimdi bir dus ve türk kahvesi ne güzel olur hazır canavarlar uyuyorken.
İşte sorumluluk sahibi bir üye. Karar defterini okumuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?